Τα ιδια σημερα το πρωι 7 χτυπηματα και δεν καταφερε ουτε 1 να αγγιστρωθει το ενα το μωρο ηταν πανω που μετροGreg wrote:se σημερινο ψαρεμα εχασα 2 ψαρια τροπαια... το ενα μου ανοιξε την πραγκαρολλα και το αλλο μου τα εφτυσε![]()
.. Καλη μερα σημερα κοπελλια οσοι εχουν χρονο ας παν ψαρεμα.
Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- AggelosLRK
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- konstantinos kalogir
Ψαρεμα εψές με τον Μάριο (jack tar) από τις 18:00-01:30. Αποτέλεσμα;; Εβαρεθήκαμε τη ζωή μας!!! Μια μουρμούρα 280γρ και ακόμα μια πιο μικρή ήταν η 'συγκομιδή'. Αν και ο Μάριος λαλεί ότι εν θα ξαναπατήσει τζιαμέ, μόλις κάμει φουρτούνα εν να τον πάρω για να αλλάξει γνώμη για την περιοχή!!!

Φίλε Κωνσταντίνε ευτυχώς τελικά εν ήρτα που μου είπε ο Μάριος (jak tar) επία Δεκέλεια όμως ούτε εγώ έκαμα τίποτε αν έρκουμουν μαζί σας ήταν να βαρκούμασταν τρεις τουλάχιστον παρά που εβαρκούμουν μόνος μουkonstantinos kalogir wrote:Ψαρεμα εψές με τον Μάριο (jack tar) από τις 18:00-01:30. Αποτέλεσμα;; Εβαρεθήκαμε τη ζωή μας!!! Μια μουρμούρα 280γρ και ακόμα μια πιο μικρή ήταν η 'συγκομιδή'. Αν και ο Μάριος λαλεί ότι εν θα ξαναπατήσει τζιαμέ, μόλις κάμει φουρτούνα εν να τον πάρω για να αλλάξει γνώμη για την περιοχή!!!![]()

απογευματινο ψαρεμα...ειδα ωραιο live xxx show απο ενα ζευγαρακι..το show ομως εμεινε μισοτελειοτο διοτι εκαμαν τους ντου κατι κοπελλια που εγυριζαν στην περιοχη lol
..
απο ψαρευτικης πλευρας, αυριο ελπιζω να παρω την ρεβανς!!..
αποψε θα βλεπω εφιαλτες

απο ψαρευτικης πλευρας, αυριο ελπιζω να παρω την ρεβανς!!..

Esox Lucius
- konstantinos kalogir
Ε πε μας και κανένα τόπο...Όι για ψάρεμα, για το 'άλλο'...!Greg wrote:απογευματινο ψαρεμα...ειδα ωραιο live xxx show απο ενα ζευγαρακι..το show ομως εμεινε μισοτελειοτο διοτι εκαμαν τους ντου κατι κοπελλια που εγυριζαν στην περιοχη lol![]()
..
απο ψαρευτικης πλευρας, αυριο ελπιζω να παρω την ρεβανς!!..![]()
αποψε θα βλεπω εφιαλτες

ασε να παμε καποια μερα καμποσοι ομαδικα για κανενα 'σολαριουμ'... αναλυψα καμποσα στεκκια στες εξωρμισεις μου
Esox Lucius
μάλλον γυροφέρνεις τόπους που επισκεφτούμαστεν τζαι μεις....αλλά ακόμα να κόψουμε κανένα καβάλλα...μονο ξάπλα τους θωρούμεν.....Greg wrote:ασε να παμε καποια μερα καμποσοι ομαδικα για κανενα 'σολαριουμ'... αναλυψα καμποσα στεκκια στες εξωρμισεις μου
με καλάμι έσιης παραπάνω τσιανς να τους 'τσακώσεις' παρά με ψτ.....πούντα καλάμια μου

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Ηταν κανείς απο εσάς στο Φορουμ στην αφαλάτωση Λάρνακας το περασμένο Σάββατο 24/10; Ηταν τρεις παρέες που ψαρευαν εκει. Προσεξε κανένας τα δύκτια που ξεκινουσαν μερικά μέτρα απο την ακτή;
respect the sea and the enviroment.release the
small fish.DO NOT accept and allow illegal fishing
small fish.DO NOT accept and allow illegal fishing
- (CyBasser)
Νυκτερινό casting ψες από 6 ως 12.30 σε κάποια περιοχή της Λάρνακας με Μιχάλη Κοπτίδη, και κατά διαστήματα ενίσχυση από giwrkos, g.ptochos και Κωνσταντίνο. Πολλές γερές τσιμπιές, πολλά φαγωμένα δολώματα, ένα καβουράκι, ένας μούρμουρος 100 γρ (και τα δύό έγιναν εννοείται c&r), και στο τέλος μια αξιοπρεπέστατη τσιπούρα που έγινε c&r από μόνη της μόλις βράχωσε το βαρίδι 

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- konstantinos kalogir
Αφού εν παραλία τζίνη που εδκιάλεξες να πάεις; Μόνο κουνούπια έχει και τζίνα εν εποχιακά!!!(CyBasser) wrote:Νυκτερινό casting ψες από 6 ως 12.30 σε κάποια περιοχή της Λάρνακας με Μιχάλη Κοπτίδη, και κατά διαστήματα ενίσχυση από giwrkos, g.ptochos και Κωνσταντίνο. Πολλές γερές τσιμπιές, πολλά φαγωμένα δολώματα, ένα καβουράκι, ένας μούρμουρος 100 γρ (και τα δύό έγιναν εννοείται c&r), και στο τέλος μια αξιοπρεπέστατη τσιπούρα που έγινε c&r από μόνη της μόλις βράχωσε το βαρίδι

ποψε αφταινουν τα καρβουνα.. κοπιαστε κοπελλια. θα ψησουμε το μεζε του σειρα, μια σφυρνα τερας!
Esox Lucius
Παρά τις προγνώσεις για βροχές στα παράλια εκουρτίστηκα να πάω κάστινγκ πόψε. Φορτώννω το χοντούι μου πιάννω τζιαι έναν παρέα τζιαι ισιώνουμε κατά το Μαρώνι - Αγ. Θεόδωρο. Όπως επιένναμεν λαλώ τζιαι γώ εννά φάμεν πολλά νερά πόψε για εννα γίνουμεν κάρβουνο που κανένα κεραυνό (μή κακό μας!!) αλλά η μα.......κία που μας δέρνει εν γνωστή.
Φτάννουμε στο σημείο ο αέρας νοθκιάς καθαρόαιμος με ένα τριάρι γεμάτο. Λαλώ τζιαι γώ καλά έκαμα τζιαι ήρτα. Στήννουμεν τα εργαλεία μας δολώνω αμερικάνο τζιαι μονοδόλι τζιαι κάθουμε στην τσαερούα μου να πιώ καφεδάκι τζιαι λουλλά!!!Εν επρόλαβα να ανάψω το τσιγάρο αντινάχτηκεν δκυο φορές το ένα το καλάμι με τον αμερικάνο τζιαι ετράβησα μια μελάνα μεγαλύτερη της παλάμης. Εν επρόλαβα να ξανασύρω τραβώ τζιαι δεύτερη. Ως που να καταλάβω ότι εν η νύκτα μας πόψε τζιαι σαν κλασσικός μουσουπέττης επιάαν μας τα νερά τζιαι βουράτε γειτόνοι
Μπαίννω μές το αυτοκίνητο να ποκάτσουν λίο μετά κατεβαίννω σε 5 λεπτά τα ίδια πάλε νερά. Τούτο έγινε 3-4 φορές τζιαι λαλώ να αναχωρήσω να πάμεν πάρα τζιή πέρκιμον δεν βρέχει. Κατέληξα στην αφαλάτωση με το στανιό (εν τον πάω καθόλου τον τόπο) τζιαι μόλις σύρνω αμερικάνο βκάλλω μια βκιόλα ένα κιλό που έγινε φυσικά release. Μετά είχα έναν πολλά καλό τσίμπημα στο μονοδόλι το οποίο ψάρι έχασα τζιαι μετά εγύρισεν ο fucking βορειοανατολικός. Που τζιαμέ τζιαι μετά τίποτε απολύτως!!!Εν τω μεταξύ οι αστραπές έκαμναν την νύκτα μέρα ειδικά στα ανατολικά.
Επεράσαμεν τζιαι πόψε αλλά πιστεύκω ότι ήταν ποτζιήνες τες νύκτες που γυρεύκουμε με το κουταλάκι τζιαι εκάψαν μας τα νερά. Εν πειράζει υγεία μακάρι να βρέχει!!!Αυτά (τζιαι πολλά είπα απλά έπιανμε το συγγραφικό μου). Επίεν κάνένας πούποτε πόψε;;;
Φτάννουμε στο σημείο ο αέρας νοθκιάς καθαρόαιμος με ένα τριάρι γεμάτο. Λαλώ τζιαι γώ καλά έκαμα τζιαι ήρτα. Στήννουμεν τα εργαλεία μας δολώνω αμερικάνο τζιαι μονοδόλι τζιαι κάθουμε στην τσαερούα μου να πιώ καφεδάκι τζιαι λουλλά!!!Εν επρόλαβα να ανάψω το τσιγάρο αντινάχτηκεν δκυο φορές το ένα το καλάμι με τον αμερικάνο τζιαι ετράβησα μια μελάνα μεγαλύτερη της παλάμης. Εν επρόλαβα να ξανασύρω τραβώ τζιαι δεύτερη. Ως που να καταλάβω ότι εν η νύκτα μας πόψε τζιαι σαν κλασσικός μουσουπέττης επιάαν μας τα νερά τζιαι βουράτε γειτόνοι

Μπαίννω μές το αυτοκίνητο να ποκάτσουν λίο μετά κατεβαίννω σε 5 λεπτά τα ίδια πάλε νερά. Τούτο έγινε 3-4 φορές τζιαι λαλώ να αναχωρήσω να πάμεν πάρα τζιή πέρκιμον δεν βρέχει. Κατέληξα στην αφαλάτωση με το στανιό (εν τον πάω καθόλου τον τόπο) τζιαι μόλις σύρνω αμερικάνο βκάλλω μια βκιόλα ένα κιλό που έγινε φυσικά release. Μετά είχα έναν πολλά καλό τσίμπημα στο μονοδόλι το οποίο ψάρι έχασα τζιαι μετά εγύρισεν ο fucking βορειοανατολικός. Που τζιαμέ τζιαι μετά τίποτε απολύτως!!!Εν τω μεταξύ οι αστραπές έκαμναν την νύκτα μέρα ειδικά στα ανατολικά.
Επεράσαμεν τζιαι πόψε αλλά πιστεύκω ότι ήταν ποτζιήνες τες νύκτες που γυρεύκουμε με το κουταλάκι τζιαι εκάψαν μας τα νερά. Εν πειράζει υγεία μακάρι να βρέχει!!!Αυτά (τζιαι πολλά είπα απλά έπιανμε το συγγραφικό μου). Επίεν κάνένας πούποτε πόψε;;;
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
- AggelosLRK
ηθελα να παω ποψε αλλα κρατηθηκα για αυριο γιατι δεν ξερω ακομα τι δολωμα να διαλεξω,αν εχει νοτια θα ξεπαγωσω σκληρα δολωματα,ειδεμη κανα αμερικανο
ρε παιδια σημερα ειπα να συρω λιγο ψαρουι ψευτικο και επιασα ενα ψαρι που δεν ξερω τι ειναι..ουτε εξαναπιασα ετσι πραμα.. μπορει να με διαφωτισει κανενας?

Last edited by Greg on Tue Oct 27, 2009 4:25 pm, edited 1 time in total.
Esox Lucius
-
ε πολλά συνηθησμένο ρε ... πίαννω και εγώ πολλά συχνά ... λολ

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια