Για Λεμεσιανούς
Για Λεμεσιανούς
Κοπέλλια, έφα την.
Έσιει που τα εχτές, που επέλλανε με η κόρη μου η μεγάλη ότι θέλει ένα ψάρι τόοοοοοοοοοοοοσο μεγάλο (εν θκυόμισυ χρονών οπότε τζιαι μισόκιλο να ένει πάλε θα φαίνεται τέρας για τζιήνη).
Αστεία αστεία τες τρείς τελευταίες φορές που επήα, ό,τι έπιασα έσυρα το πίσω λόγω μεγέθους, εκτός που ένα μούρμουρο 20 πόντους που καρτερά παρέα στο θάλαμο.
Επομένως: Βάσει των παρατηρήσεων σας για τούτη την εποχή, ποιά περιοχή πιστεύκετε ότι είναι πιό υποσχόμενη;
Αμαθούντα - κάτω που την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας
Αμαθούντα - στο δυτικό άκρο, δίπλα που το κέντρο
Καρνάγιο - Ανατολική μεριά
Καρνάγιο - Δυτική πλευρά
Επίχωση μώλου
Lady;s mile αποκλείεται, βαρκούμαι το δρόμο!!
Τείνω να δοκιμάσω την Αμαθούντα τούτη τη φορά. Αν τζιαι στην επίχωση είχα αρκετά καλά αποτελέσματα το καλοκαίρι, τελευταίως κάμνει μου "νερά".
Ακούω προτάσεις, πέρκει εν μου κατεβάσει μούτρα η κυρία.
Έσιει που τα εχτές, που επέλλανε με η κόρη μου η μεγάλη ότι θέλει ένα ψάρι τόοοοοοοοοοοοοσο μεγάλο (εν θκυόμισυ χρονών οπότε τζιαι μισόκιλο να ένει πάλε θα φαίνεται τέρας για τζιήνη).
Αστεία αστεία τες τρείς τελευταίες φορές που επήα, ό,τι έπιασα έσυρα το πίσω λόγω μεγέθους, εκτός που ένα μούρμουρο 20 πόντους που καρτερά παρέα στο θάλαμο.
Επομένως: Βάσει των παρατηρήσεων σας για τούτη την εποχή, ποιά περιοχή πιστεύκετε ότι είναι πιό υποσχόμενη;
Αμαθούντα - κάτω που την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας
Αμαθούντα - στο δυτικό άκρο, δίπλα που το κέντρο
Καρνάγιο - Ανατολική μεριά
Καρνάγιο - Δυτική πλευρά
Επίχωση μώλου
Lady;s mile αποκλείεται, βαρκούμαι το δρόμο!!
Τείνω να δοκιμάσω την Αμαθούντα τούτη τη φορά. Αν τζιαι στην επίχωση είχα αρκετά καλά αποτελέσματα το καλοκαίρι, τελευταίως κάμνει μου "νερά".
Ακούω προτάσεις, πέρκει εν μου κατεβάσει μούτρα η κυρία.
Ξέχασα να συμπληρώσω ότι αν δεν κάμω τίποτε, θα κάμω το γυρό μου που τον εν λόγω "ψαρότοπο" πριν πάω σπίτι.no-nick wrote:o καλητερος τοπος ειναι εκει στο κυκλικο κομβο στα τουρκικα, ετσι εποχη εκει θα βρεις τα παντα, προσεξε ομως γιατι ψαρευουν πολλοι εκει .
Εν μπορείς να φανταστείς τί μούτρα κάμνει όποτε πάω σπίτι χωρίς ψάρι.
Γεναίτζιες, δείχνουν τα δόντια τους που μωρά.
Μιχαλη καπου εκοψες πισω,το μοντερνο ψαρεμα ειναι αλιως,βλεπεις καπιον η καπια σε μια φωτο να κρατη ενα κιλισιο σορκο η ενα 10κιλο μινερι, πρεπει να κλησεις τα ματια και να σκευτης την ολη φαση, ξυπνητηρι, διαδρομη, στησιμο καλαμιων, δωλωματα, το τσιμπημα ,το καρφωμα, την παλη, τα φρενα το αποχιασμα.αυτος ειναι ο μοντερνος τροπος ψαρεματος, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΨΑΡΕΜΑSomeone wrote:Ξέχασα να συμπληρώσω ότι αν δεν κάμω τίποτε, θα κάμω το γυρό μου που τον εν λόγω "ψαρότοπο" πριν πάω σπίτι.no-nick wrote:o καλητερος τοπος ειναι εκει στο κυκλικο κομβο στα τουρκικα, ετσι εποχη εκει θα βρεις τα παντα, προσεξε ομως γιατι ψαρευουν πολλοι εκει .
Εν μπορείς να φανταστείς τί μούτρα κάμνει όποτε πάω σπίτι χωρίς ψάρι.
Γεναίτζιες, δείχνουν τα δόντια τους που μωρά.

σοβαρα τωρα, εχει 2 βδομαδες και βαλε που ψαρευαμε σε διαφορετικους τοπους με μηδαμηνα αποτελεσματα.εξαφανιστηκαν τα ψαρια απο την λεμεσο, το να παρης 1 ψαρι δεν ειναι τιποτα, το να παρης 1 αλλα καλο κοματι και να εχει καθε τοσο τσιμπηματα σε κρατουν σε εγρηγορση και το απολαβανης ειναι το πιο σημαντικο, αλλα δεν βλεπω να γινετε τιποτα.
Άτε εξήγα τωρά του μωρού περι "εγκεφαλικού ψαρέματος".
Έκλεισε. Καρνάγιο.
Ο "ψαρότοπος" που λαλείτε θα είναι τζιαι στο δρόμο προς το σπίτι.
Όι εννα σπάσω.
(Αν τζιαι κάτι μου λαλεί ότι ήρτε επιτέλους η σειρά της Αμαθούντας να δώσει ψάρι. Όσοι έχουν υπόψη τους την περιοχή, εδοκίμασε κανένας να στήσει τα καλάμια του πάνω στους βράχους, κοντά στη "βεράντα" που κάμνει ο πεζόδρομος; Όταν εν λάδι η θάλασσα, φαίνεται ενδιαφέρον ο βυθός τζιαμέ).
Έκλεισε. Καρνάγιο.
Όι εννα σπάσω.
(Αν τζιαι κάτι μου λαλεί ότι ήρτε επιτέλους η σειρά της Αμαθούντας να δώσει ψάρι. Όσοι έχουν υπόψη τους την περιοχή, εδοκίμασε κανένας να στήσει τα καλάμια του πάνω στους βράχους, κοντά στη "βεράντα" που κάμνει ο πεζόδρομος; Όταν εν λάδι η θάλασσα, φαίνεται ενδιαφέρον ο βυθός τζιαμέ).
Εγώ θα σου εισογόμουνα και λίγο πιο πέρα απο τα γνωστά 'λημέρια' δηλαδή αφού πάς που πάς ψάρεμα δοκίμασε και ένα λίγο πιο μακρινό ταξιδάκι πρός Ζύγι να πούμε όπου άκουσα ότι τελευταία εφάνηκε ψάρι, ή στις πέτρες του Νέου Λιμανιού με ζωντανή βελονίδα, ακόμη μπορείς να πάς πρός Αυδήμου-Μελάντα-Παραμάλι για καστινγ πολύ ωραίοι βυθοί.Someone wrote:Άτε εξήγα τωρά του μωρού περι "εγκεφαλικού ψαρέματος".
Έκλεισε. Καρνάγιο.
Όι εννα σπάσω.
jini i perioxi therizete tin nuxta pou nuxtompoukkalides opws ke o ais giorkis alamanou. epia mian nuxta espasan ta nevra mu mazi tous ke en eksanapatisa...Someone wrote:Σήμερα επιστρέφοντας απο Λευκωσία, έκαμα μια παράκαμψη στην Ακτή Κυβερνήτη, να τσεκάρω την κατάσταση.
Ρε κοπέλλια, τζιαμέ που εν οι άσπροι βράχοι, απέναντι που τα ιχθυοτροφεία εδοκίμασε κανένας έτσι εποχή;
Γίνεται χαμός τα σαββατοκυρίακα απο ψαράδες, γενικά αξίζει τον κόπο;
Esox Lucius
Greg wrote:jini i perioxi therizete tin nuxta pou nuxtompoukkalides opws ke o ais giorkis alamanou. epia mian nuxta espasan ta nevra mu mazi tous ke en eksanapatisa...Someone wrote:Σήμερα επιστρέφοντας απο Λευκωσία, έκαμα μια παράκαμψη στην Ακτή Κυβερνήτη, να τσεκάρω την κατάσταση.
Ρε κοπέλλια, τζιαμέ που εν οι άσπροι βράχοι, απέναντι που τα ιχθυοτροφεία εδοκίμασε κανένας έτσι εποχή;
Γίνεται χαμός τα σαββατοκυρίακα απο ψαράδες, γενικά αξίζει τον κόπο;
Πάντως σαν περιοχή υπόσχεται πολλά.
Γαμώτο. Πάνω που εσκέφτουμουν να "επενδύσω" πάνω της την Κυριακή τα ξημερώματα.