Σίουρα τούτο που έδωκες έχει πολλά παραπάνο πληροφορία που το wiki.
Υ.Γ. Άνοιξα το ποστ αλλά επία να κάμω καφέ τζε άρκισα να πατήσω submit . Κανονικά έπρεπε να μου φκαλει ειδοποίηση για το δικό σου ποστ αλλά μάλλον εν το πρόσεξα.
Ενδιαφέρον το site ρε Giorko. Εν ενδιαφέρον που φαίνεται ότι το ότι είμαστεν νησί προστατεύκει μας λίον. Από ότι φαίνεται τα παραπάνω είδη πρώτα εξαπλώνονται σε ούλλα τα ανατολικά παράλια της μεσογείου τζε μετά έρκουνται στην Κύπρο, παρόλο που εν πιο κοντά, π.χ. που την Τουρκία, σε σχέση με την διώρυγα.
έκαμα σερτζ στο γιουτιουμπ για speargun τζαι έφκαλε τζε τζίντο γάρον με το ψαροτούφεκο που του κλωτσά στα μούτρα...
αλλά επειδή είχε τη λέξη recoil μέσα έφκαλε το τζαι τούτο....είδα καμόσα με 'κλωτσιε'ς των όπλων αλλά τούτο εν το κερασάκι στη τούτα...
κάμετε τον καφέ σας (όι πολλα ζεστό γιατί εν να τον σιενώσετε πάνω σας)
επαθα χειροτερο πραμα που τουτους οταν εριξα για πρωτη φορα οπλοβομβιδα με το G-3A4 !!! το οπλο εβρεθηκεν 4 μετρα πισω μου μετα την βολη και εκαμα κανα 10 λεπτο να φερω την ακοη μου lol
Greg wrote:επαθα χειροτερο πραμα που τουτους οταν εριξα για πρωτη φορα οπλοβομβιδα με το G-3A4 !!! το οπλο εβρεθηκεν 4 μετρα πισω μου μετα την βολη και εκαμα κανα 10 λεπτο να φερω την ακοη μου lol
Greg wrote:επαθα χειροτερο πραμα που τουτους οταν εριξα για πρωτη φορα οπλοβομβιδα με το G-3A4 !!! το οπλο εβρεθηκεν 4 μετρα πισω μου μετα την βολη και εκαμα κανα 10 λεπτο να φερω την ακοη μου lol