Φιλε μου
Επελλαναν με που τα E-Mail οι Αμερικανοι
Εστειλαμε με τον Χαμπη Φωτογραφιες σε οσους μας εστειλαν δολωματα και αλλο εξοπλισμο και το ευχαριστηθηκαν παρα πολυ. Για τους Αμερικανους ειναι ενα μεγαλο ονειρο να επισκευτουν την λιμνη αυτη Επ' ευκαιρια θα πρεπει για μια ακομη φορα να ευχαριστησω ιδιαιτερα τον Ντινο τον Anglermania για την βοηθεια που μας προσφερε. Οπως λεει, στο επομενο ταξιδι θα σπονσαρει καποιον με 100% δωρεαν εξοπλισμο
EVANTHIS LOIZOU wrote:Φιλε μου
Επελλαναν με που τα E-Mail οι Αμερικανοι
Εστειλαμε με τον Χαμπη Φωτογραφιες σε οσους μας εστειλαν δολωματα και αλλο εξοπλισμο και το ευχαριστηθηκαν παρα πολυ. Για τους Αμερικανους ειναι ενα μεγαλο ονειρο να επισκευτουν την λιμνη αυτη Επ' ευκαιρια θα πρεπει για μια ακομη φορα να ευχαριστησω ιδιαιτερα τον Ντινο τον Anglermania για την βοηθεια που μας προσφερε. Οπως λεει, στο επομενο ταξιδι θα σπονσαρει καποιον με 100% δωρεαν εξοπλισμο
Ο Ντίνος είναι αιώνες μπροστά από τον κυπραίο πωλητή. Κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς γεννιούνται σε λάθος τόπο.
Προσωπικα μου εκανε μεγαλη εντυπωση ενα νεο υλικο που αν και μισινα μοιαζει περισσοτερο με "ττελι"
Ειναι "ΑΝΤΙΚΟΥΝΕΛΛΙΚΟΝ"
Ηδη το "τεσταρω" και νομιζω οτι θα εχει πολυ καλες εφαρμογες.
Ονομαζεται.......HARD CORE
Ιδωμεν
Καθομαι μπροστα απο το παραθυρο του γραφειου μου και ρεμβαζω την θαλασσα.
Ο καιρος μας βροχερος. Ειναι δυο μερες τωρα που δεν σταματησε. Χαρα Θεου
Να πιει η διψασμενη γη να ξεδιψαση και....... να μπη και καμμια σταγονα στα ταλαιπωρα τα φραγματα.
Αυτη η βροχη ειναι το καλυτερο δωρο που μπορουσαμε να παρουμε.
Η ευχη ειναι να συνεχισει ετσι.