στέφανε,StephanosNic wrote:κοπελια βαρτε με τζιε μενα μεσα!!! θέλω τζιε γω να το παρακολουθήσω, ακούεται πολλα ενδιαφέρων!!!
+1 για μένα !!
Giorkos wrote:Το λοιπόν...
εφόσον ενδιαφερόμαστε αρκετοί που το φόρουμ να πάμε στο σεμινάριο, τι θα λέγατε να βρεθούμε καμιά - ανάμιση ώρα πριν το σεμινάριο στο σταρμπακς στο μολ, να πιούμε κανένα καφέ, να πούμε καμιά ψεφκιά του ψαρέματος, να γνωριστούμε κιόλας και μετά φκάλλουμε κίνηση προς το σεμινάριο ????
ενδιαφέρεται κανένας ????
άτε πάλε...οι περιβόητες λίστες ..... ξέρετε...κόπι πέιστ και βάλλετε το όνομα σας...
1. Γιώργος
2.Γιώργος (Παίζεται μπορεί να έχω υποχρέωση. Πάντως ενημερώσα το Διοικητη για άδεια
)
3.
4.
5.
6.
StephanosNic wrote:1. Γιώργος
2.Γιώργος (Παίζεται μπορεί να έχω υποχρέωση. Πάντως ενημερώσα το Διοικητη για άδεια
)
3. Αντρεας (ακομα εν ενημερωσα την κυβερνηση ομως)
4. Στεφανος (εν επιασα τηλεφωνο κομα, εννα τουσ πιασω αυριο)
5.Δημήτρης (ούτε γω έπιασα τηλ. ακόμα)
6.
παρακαλώ δώστε μου περισσότερες πληροφορίες για την διάλεξη και αν περιλαβάνει και θάλασαMarinePlus wrote:
ΣΕΜΙΝΑΡΕΙΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟΥ
Με τον Μανώλη Περιστέρη και τον Ιωάννη Σιδέρη
29 Νοεμβρίου 2008
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής
MarinePlus Ltd
Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 107A, Λατσιά – 2231, Λευκωσία
Tηλ 22004841 Φαξ 22004843
δες πιο κάτω....δεν περιλαμβάνει θάλασσα ...psarasgrk wrote:παρακαλώ δώστε μου περισσότερες πληροφορίες για την διάλεξη και αν περιλαβάνει και θάλασα
MarinePlus wrote:Το σεμινάριο ξεκινάει η ώρα 1900 (7 το απόγευμα). Θα μιλήσει τόσο ο Μανώλης όσο και ο Γιάννης. Το θέμα θα περιστραφεί γύρω από την ασφάλεια στο ψαροντούφεκο, εξοπλισμό, διατροφή, τεχνικές ψαρέματος, συμβουλές και διάφορα αλλα. Αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ πάρτε ένα τηλεφωνο να δηλώσετε συμμετοχή. Για να μην μείνετε χωρίς μάσα