Φωτογραφίες
- AggelosLRK
Re: Φωτογραφίες
επιασες κανα λαβρακι εκει πανικο? ειδα αρκετα την περασμενη φορα
-
- (CyBasser)
Θαλασσοπούλια των...γλυκών νερών 

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
-
Μιας και μιλουμε και για κυνήγι , να σας χουμιστώ κ εγώ λίο.
Οι φώτος είναι που μια εξόρμηση πριν ακριβώς 1 χρόνο κάπου στην Ροδόπη(Σμόλιαν).
Σύνολο 3 αγριογούρουνα,2 των 80 κιλών και 1 των 130 κιλών
Το πρώτο και μοναδικό που έπεξα σε 3 χρόνια εξορμήσεων, αλλα την τελικη βολή δεν την έκαμα εγώ,απλα ετραυμάτησα το
Συγκεκριμένα έπεσα σε μια πλαγιά όπου έπιαννε λίος ήλιος, να κόψω κανένα κουρούι επειδη ο αλκοολισμος της νύχτας δεν με αφησε να κοιμηθω( εννοήτε είμουν Βούλγαρία
),με θέρμοκρασιες των -3 -4 βαθμών ...ψόφος και όπως ελαοκοιμούμουν ακουσα ενα πολλά δυνατο θόρυβο λες και επερνούσαν άρματα μάχης και εσπαζαν κλονια εππέφταν πέτρες ...με πολλά μαλακές κινήσεις εσικόστηκα ωστε να μεν με πάρουν χαπάρι και βλέπω μια μάνα τέρας και 5 μικρά(των 80 κιλών
) ...την μάνα φυσικά άφησα την να περάσει και εχτύπησα το ένα που τα μικρά ... ένας φίλος που ήταν στο πόστο δίπλα μου αποτέλιοσεν το με άκομα μία βολή ... εντομεταξή 3-4 που τους σκύλλους εβάλαν τους του βούρου κ κάμνοντας τον γύρο του λόφου εξαναφέραν τα και εχτυπησε ακόμα ένα ο παρέας ...ο αρσενικός ο μεγάλος επέχτηκε λίο ποιό μετά που ένα άλλο άτομο της παρέας ... φυσικά την νύχτα μέτα το κάθάρισμα τους και τον έλεχο για τυχόν αρώστιες εσυνεχήστηκε το παναίρι με ρακί και μεζέ που την σοδία μας ...όπως το μέλι ..αξέχαστη εμπειρία
Σιγά σιγά απομακρίνθικα που το κυνήγι και πηέννω μόνο ψάρεμα
...άτε αν θά πάω θα είναι για καμία τζικλούα ... και περιμένουμε κανένα περιοδικό και φόρουμ για κυνήγι
επηδεί βλέπω οτι εχτός που ψαράες πολλοι είναι και κυνηγοι

Οι φώτος είναι που μια εξόρμηση πριν ακριβώς 1 χρόνο κάπου στην Ροδόπη(Σμόλιαν).
Σύνολο 3 αγριογούρουνα,2 των 80 κιλών και 1 των 130 κιλών
Το πρώτο και μοναδικό που έπεξα σε 3 χρόνια εξορμήσεων, αλλα την τελικη βολή δεν την έκαμα εγώ,απλα ετραυμάτησα το
Συγκεκριμένα έπεσα σε μια πλαγιά όπου έπιαννε λίος ήλιος, να κόψω κανένα κουρούι επειδη ο αλκοολισμος της νύχτας δεν με αφησε να κοιμηθω( εννοήτε είμουν Βούλγαρία

Σιγά σιγά απομακρίνθικα που το κυνήγι και πηέννω μόνο ψάρεμα

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Ρε φίλε έν είδες το περιοδικό μας HUNT & SHOOTκυκλοφορεί στα περίπτερα και σύντομα θα έρθει και το φόρουμ
-
Α ναι ? ...εν το ήξερα...καλή φάσηadmin wrote:Ρε φίλε έν είδες το περιοδικό μας HUNT & SHOOTκυκλοφορεί στα περίπτερα και σύντομα θα έρθει και το φόρουμ

Πέτρο! Θέλω πολλά να πάω μιαν στράτα ειδικά για έτσι περιπέτειες!!!
Αλλά να κανονίσουμεν να πάμεν στα δευτεροπάτρια εδάφη, Σλοβακία, σίγουρα έχει πιο πολλύν κηνήγι τζικάτο έννεν??
Εντομεταξήν... αν ήταν τα μωρά 80κιλα, η μάνα πόσον ήταν?????????
πάνω που μισό τόνο??
Γιατί δεν την επέξατε? Απαγορεύετε?

Αλλά να κανονίσουμεν να πάμεν στα δευτεροπάτρια εδάφη, Σλοβακία, σίγουρα έχει πιο πολλύν κηνήγι τζικάτο έννεν??
Εντομεταξήν... αν ήταν τα μωρά 80κιλα, η μάνα πόσον ήταν?????????

Γιατί δεν την επέξατε? Απαγορεύετε?
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
Μες τον Νιόβρη τα περσινά είναι γύρο στα 80κιλα και τα φετινά καμιά 15αρκα ...
όσο για την μάνα που ήταν καμιά 150-160 κιλα
...που την στιγμη που την εγλίτωσε,σημαίνει φέτος εννα κάμει αλλο 10-12 sus scrofakia
και εχτός τούτου αν πεθάνει η μάνα εσκολάσαν και τα μικρά της(τα φετινά) ...έτσι ε καλά να παίζεις τα περσινά και τους αρσενικόυς τους μεγάλους και οι μάνες με τα φετινά να μένουν ...
όσο για την μάνα που ήταν καμιά 150-160 κιλα

ΚΑΙ το δικο μου σκαφοςςςςςςςςςςς << ο θαλασσολυκος>>
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
Πιττης Γιωργος
πολλα καλος πλανητης τουτος ο υδρα.
και απ'οτι φενεται αντι για νερο εχει λαδι και η ατμοσφαιρα του περιεχει οξιδεια του σιδηρου
εν μες το ηλιακο μας συστημα

εν μες το ηλιακο μας συστημα

thnx φιλε μου Γιορκο....

Αυτη ειναι η θασσος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτη ειναι η θασσος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
Πιττης Γιωργος
Πιττης Γιωργος
πραγματικα πρώτη φορα ida να είναι τόσο έντονα τα χρώματα της δύσης του ηλιου κανένα 5λεπτό μετά που βγάλαμε τι φωτό όλα έγιναν μοβ!HellRider wrote:πολλα καλος πλανητης τουτος ο υδρα.και απ'οτι φενεται αντι για νερο εχει λαδι και η ατμοσφαιρα του περιεχει οξιδεια του σιδηρου
![]()
εν μες το ηλιακο μας συστημα![]()