Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
- AggelosLRK
Re: Μια ειναι η διεξοδος : Spinning !!!!!!
.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:15 pm, edited 1 time in total.
- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:15 pm, edited 1 time in total.
-
[quote="Greg"]Ατε και η season αρχισε νωρις φετος
μπραβίσιμο Γρηγόρη ... εγώ έκοψα πολλάααααααααααα πίσω ,ακόμα και στα όνειρα που βλέπω ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΝΑ τον τελευταίο καιρό ... ούτε τζαμέ εν τα πάω καλά ... προχτές εψάρεφκα jigging και έπιασα ρώσσοοοο ιμίσιμού(στον ύπνο μου φυσικά) ...έλεος

μπραβίσιμο Γρηγόρη ... εγώ έκοψα πολλάααααααααααα πίσω ,ακόμα και στα όνειρα που βλέπω ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΝΑ τον τελευταίο καιρό ... ούτε τζαμέ εν τα πάω καλά ... προχτές εψάρεφκα jigging και έπιασα ρώσσοοοο ιμίσιμού(στον ύπνο μου φυσικά) ...έλεος

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
LOOOLfISHANDCHIPS wrote:Greg wrote:Ατε και η season αρχισε νωρις φετος
μπραβίσιμο Γρηγόρη ... εγώ έκοψα πολλάααααααααααα πίσω ,ακόμα και στα όνειρα που βλέπω ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΝΑ τον τελευταίο καιρό ... ούτε τζαμέ εν τα πάω καλά ... προχτές εψάρεφκα jigging και έπιασα ρώσσοοοο ιμίσιμού(στον ύπνο μου φυσικά) ...έλεος![]()
![]()

Σιγα ρε εν τζιε ηταν μεγαλο τουτο.. τα crocodile-cude εφυαν μου πριν 4 μερες, 3 βολες 3 cuda τερατα. Επηδουσαν πανω που το νερο οπως τα αφηνιασμενα και εφτυνναν τα ψευτικα (μαλλον δεν τους αρεσκε η γευση).. Το ενα το τεχνητο ηταν σαμπως και εκαρφωσαν του σποντες

Esox Lucius
Ωραία η σφύρνα σειρά!
Α ρε Πέτρο... έλεος ρε φίλε, ούτε στα όνειρα ρε γμτο???!!

Α ρε Πέτρο... έλεος ρε φίλε, ούτε στα όνειρα ρε γμτο???!!

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Γρηγόρη μου επειδή ξέρω πόσο πορωμένος είσαι με τα αρπακτικά θα σου πώ κάτι για να σου φτιάξω την μέρα σου. Το Σάββατο τρίς διαφορετικές παρέες πήγαν για ψαροντούφεκο σε 3 διαφορετικές περιοχές. Η πρώτη παρέα πήγε Τίμη στην Πάφο σε σχετικά ρηχά νερά και ήρθαν αντιμέτωποι με ένα κοπάδι σφύρνες (200-300) πάνω απο 1-1,5 κιλά. έπεξαν 2. Η άλλη παρέα πήγε ακρωτήρι και είδαν ένα τεράστιο κοπάδι 17 μέτρα βάθος με 3κιλες τετράκιλες να κάθονται ακίνητες ανάμεσα σε δύο πέτρες. Η άλλη παρέα πήγε στο Ζύγι και είδαν άλλο κοπάδι με κιλίσιμες και πιό μικρες. Ελπίζω να μεν σηκωθείς να φύγεις απο την δουλειά απο τώραGreg wrote:Ατε και η season αρχισε νωρις φετος

Μολις ηρτα δουλεια και γραφεις μου ετσι πραματα... Εννα φυω με προαναχωρηση σημερα!!(παλε)admin wrote: Γρηγόρη μου επειδή ξέρω πόσο πορωμένος είσαι με τα αρπακτικά θα σου πώ κάτι για να σου φτιάξω την μέρα σου. Το Σάββατο τρίς διαφορετικές παρέες πήγαν για ψαροντούφεκο σε 3 διαφορετικές περιοχές. Η πρώτη παρέα πήγε Τίμη στην Πάφο σε σχετικά ρηχά νερά και ήρθαν αντιμέτωποι με ένα κοπάδι σφύρνες (200-300) πάνω απο 1-1,5 κιλά. έπεξαν 2. Η άλλη παρέα πήγε ακρωτήρι και είδαν ένα τεράστιο κοπάδι 17 μέτρα βάθος με 3κιλες τετράκιλες να κάθονται ακίνητες ανάμεσα σε δύο πέτρες. Η άλλη παρέα πήγε στο Ζύγι και είδαν άλλο κοπάδι με κιλίσιμες και πιό μικρες. Ελπίζω να μεν σηκωθείς να φύγεις απο την δουλειά απο τώρα

Esox Lucius
Μολις ηρτα δουλεια και γραφεις μου ετσι πραματα... Εννα φυω με προαναχωρηση σημερα!!(παλε)
...Και κανονισε να παμε καμια μερα μαζι να συρουμε κανα ψευτικο σε τουντες επιλεγμενες περιοχες.. Καλο θα ηταν να παμε να πιασουμε τζινες τες 4κιλες του ακρωτηριου πριν φασιν κανενα δυναμιτη κατακουτελλα[/quote]
Προσπαθώ να αναρώσω απο κρυολόγημα, αν είμαι καλά μέχρι το Σαββατοκυρίακο και αν είναι και ο καιρόσ καλός να πάμε αλλά θα κάμουμε και συρτή εκτός απο spinning

Προσπαθώ να αναρώσω απο κρυολόγημα, αν είμαι καλά μέχρι το Σαββατοκυρίακο και αν είναι και ο καιρόσ καλός να πάμε αλλά θα κάμουμε και συρτή εκτός απο spinning

- sea-hunter
μπραβο ρε Greg η επομενη 10κιλη 

Keep Walking...Keep Fishing!!
Μπράβο Greg, ωραίο μωρό
!!!

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Thu May 06, 2010 10:16 pm, edited 1 time in total.
αρεσκει μου το δωλομα τους, εν βρεφουθκια που φκαλουν ομως, οι λιτσες μας εμας εν πιο μεγαλες 

Esox Lucius
τελικα η μηχανη εν μια χαρα, εσυ εισαι ο αχαπαρος 

-
http://www.youtube.com/watch?v=mFDlUK9nz28
εν μπορώ να καταλάβω γιατί ενθουσιαζουντε με τα μικροψαρα ...

εν μπορώ να καταλάβω γιατί ενθουσιαζουντε με τα μικροψαρα ...

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια