"Περί ανεμων και Yδάτων"
- largemouth
Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"
Τουτο πισω του τα ματια κάμια φορα εν πιαννει και εν πολλά καφρίλλα.Εχτυπησα πριν κανενα μηνα μιας βλικας του κουρη(τις μισοκιλες)για να την δολωσω και όι μονο εν επέθανε αλλά την ώρα που ήταν μιση κομμένη εκάμνε σπαστικά και λες και τζινη την ώρα την έιχα φκάλει.
Πιστευκω αμαν τις ριξεις χαμέ με την κεφαλή φυρνουντε
Πιστευκω αμαν τις ριξεις χαμέ με την κεφαλή φυρνουντε
Waiting for the perfect storm

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- largemouth
Αφου τυχαινουν μου.Φταιω?
Ατε να μεν πω και πιον ειδα να τα ριχνει κατω και να φυρνουνται.Εγω πάντως εδν το εξαναεκαμα

Waiting for the perfect storm
να τους κοφκετε την κελε και να τα παλλουκωνετε στην καρδια.για να μεν αναστηθουν
η παρτε κανενα φλοπερ..

η παρτε κανενα φλοπερ..

- AggelosLRK
η βαλτε του μολις βγει να θωρει μια φωτογραφια της παπαρηγα δεν θα θελει παραπανω απο 5δευτ. για να πεθανει.
Άχαχαχαχαχαχαχα Γελάστε !!!!
Κοπελλια, ..βρήκα την παρακάτω εικόνα στο νετ και μου προκάλεσε πολύν χαμόγελο...
εν ήβρα συγκεκριμένο τόπικ να το βάλω και επιά να το αρχίσω τούτο...
ότι έσιεται για να μας σπάει την μονοτονία που τα πολλά ψάρκα που πιάννουμε, και για να ποσκολιούμαστε στη δουλειά βάρτε το δαμέ !!!
εν ήβρα συγκεκριμένο τόπικ να το βάλω και επιά να το αρχίσω τούτο...
ότι έσιεται για να μας σπάει την μονοτονία που τα πολλά ψάρκα που πιάννουμε, και για να ποσκολιούμαστε στη δουλειά βάρτε το δαμέ !!!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Re: Άχαχαχαχαχαχαχα Γελάστε !!!!
Καλό
. Νομίζω υπάρχει το τοπικ περί ανέμων και υδάτων για τέτοια ποστς.

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Παιθκιά !!!
έχω μιαν ερώτηση και μεν γελάσετε !!!
Εκτές επήα θαλασσινές σπηλιές Κάβο Γκρέκο να πάρω κάτι ξαδέρφια από Αστράλια !!! τζιαμαί στο 'παράθυρο' τον θόλο που φκάλλουν φωτό τα ζεφκαρούθκια ήταν απλούμενος ένας τύπος ...εν ετάραξεν ίντζα...έτάραξε λίον τζαι είδεν με..επιάσαμε κουβέντα και να μεν τα πολυλογώ ο τύπος (γύρο στα 55) έβαλλε σκαρκές είπε στην Αγ. θέκλα και άπλωνε τζαμαί (τωρρά ήντα έρκετουν τζικάτω, άλλη κουβέντα...μπορεί να εγυάλιζεν το μάτι του με τες τουρίστριες
)
το τι θελω την γνώμη σας είναι το εξής !!! σε μια φάση λαλέι μου... έπιανα τζεφαλούθκια.... έπαιρνα τα στην δεξαμενή (ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ ) αλλά επεθανίσκαν...
Κάμνει ο τζέφαλος-τζεφαλούθθκια σε γλυκό νερό ρε παιθκιά ...ρωτώ τον, μα μάστρε είσαι σίουρος ??? λαλεί μου "Ναι , αφού ελάλεν μου ο παπάς μου ότι εν εντάξει φτάνει να μεν τζίσουν τα σιέρκα μου πάστην τζεφαλή τους, εν για τούτο που επεθάναν..επειδή έτζισα τοους πάστην τζεφαλή...." εγώ ήταν να θέλω δήμμα...
τελικά εν ιστορίες του Χωρκού το τζυρού του που ελάλεν ο παρέας ή όντως οι τζέφαλοι κάμνουν στο γλυκό νερό (εννοώ να τον πάρεις από τη θαλασσα απευθείας στο γλυκό) ????
Υ.Γ πάντως ο παρέας εννοούσε τι μου έλεγε !!!!
έχω μιαν ερώτηση και μεν γελάσετε !!!
Εκτές επήα θαλασσινές σπηλιές Κάβο Γκρέκο να πάρω κάτι ξαδέρφια από Αστράλια !!! τζιαμαί στο 'παράθυρο' τον θόλο που φκάλλουν φωτό τα ζεφκαρούθκια ήταν απλούμενος ένας τύπος ...εν ετάραξεν ίντζα...έτάραξε λίον τζαι είδεν με..επιάσαμε κουβέντα και να μεν τα πολυλογώ ο τύπος (γύρο στα 55) έβαλλε σκαρκές είπε στην Αγ. θέκλα και άπλωνε τζαμαί (τωρρά ήντα έρκετουν τζικάτω, άλλη κουβέντα...μπορεί να εγυάλιζεν το μάτι του με τες τουρίστριες

το τι θελω την γνώμη σας είναι το εξής !!! σε μια φάση λαλέι μου... έπιανα τζεφαλούθκια.... έπαιρνα τα στην δεξαμενή (ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ ) αλλά επεθανίσκαν...
Κάμνει ο τζέφαλος-τζεφαλούθθκια σε γλυκό νερό ρε παιθκιά ...ρωτώ τον, μα μάστρε είσαι σίουρος ??? λαλεί μου "Ναι , αφού ελάλεν μου ο παπάς μου ότι εν εντάξει φτάνει να μεν τζίσουν τα σιέρκα μου πάστην τζεφαλή τους, εν για τούτο που επεθάναν..επειδή έτζισα τοους πάστην τζεφαλή...." εγώ ήταν να θέλω δήμμα...

τελικά εν ιστορίες του Χωρκού το τζυρού του που ελάλεν ο παρέας ή όντως οι τζέφαλοι κάμνουν στο γλυκό νερό (εννοώ να τον πάρεις από τη θαλασσα απευθείας στο γλυκό) ????

Υ.Γ πάντως ο παρέας εννοούσε τι μου έλεγε !!!!
Ελα φιλε. Το ψαρι που εχω στην γυαλλα μου σπιτι ειναι ενα τζιεφαλουι, εχω το κανενα μηνα τωρα. Οι τζιεφαλοι ναι ζουν στο γλυκο, το κολπο ειναι να τον προσαρμοσης σιγα σιγα. Δηλαδη να αφαιρας το αλμυρο νερο και να συμπληρωνεις με γλυκο σε 2-3 σταδια.. Μεσα σε 2 μερες θα ειναι πληρως προσαρμωσμενος. Αν τον βαλεις απευθειας που το αλμυρο στο γλυκο, νομιζω εννα γυρισει πλευρο
Esox Lucius
Ρώτα τον Γρηγόρη, επιάμεν την άλλη φορά ζωντανά για δόλωμα, τζαι άφεικεν ένα μες την γιάλλα...
Οι τζέφαλοι που έχει στα φράγματα... εν του αλμιρού νερού!

Οι τζέφαλοι που έχει στα φράγματα... εν του αλμιρού νερού!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
οκ κοπέλλια..
ευχαριστώ για την διαφώτιση...
επομένως ή επάθα κανένα 'γλυκό' σόκ τα τζεφαλούθκια, ή να δούμε ήντα μπου έσιη μέσα η δεξαμενή του παρέα
!!!!
ευχαριστώ για την διαφώτιση...
επομένως ή επάθα κανένα 'γλυκό' σόκ τα τζεφαλούθκια, ή να δούμε ήντα μπου έσιη μέσα η δεξαμενή του παρέα

-
Φιλε Γιωρκο
Οι κεφαλοι ζουν και στο γλυκο και στο αλμυρο νερο. Οπως και καποια αλλα ειδη
Εμεις που μεγαλωσαμε σε βαλτοτοπους και ελη ξερουμε απο πρωτο χερι ποσο ανθεκτικα ειναι τα ειδη αυτα.

Οι κεφαλοι ζουν και στο γλυκο και στο αλμυρο νερο. Οπως και καποια αλλα ειδη

Εμεις που μεγαλωσαμε σε βαλτοτοπους και ελη ξερουμε απο πρωτο χερι ποσο ανθεκτικα ειναι τα ειδη αυτα.
Οκ,
Ευχαριστώ για την ενημέρωση..
ποια άλλα είδη ψαριού που έχουμε στην Κύπρο κάμνουν και για γλύκό νερό ?
Γιώργος
Ευχαριστώ για την ενημέρωση..
ποια άλλα είδη ψαριού που έχουμε στην Κύπρο κάμνουν και για γλύκό νερό ?
Γιώργος
Esox Lucius