Μακάρι να ήταν μάτι θα πήγαινα να ξεματιαστώEVANTHIS LOIZOU wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαριε![]()
Εφασσε το μματιν τους αλοπως![]()
sifu-nas wrote:ποσο δεξια του φαρου φιλε μου?
αν παεις μερα εν να δεις το βυθο, εφκα τζιαμε πανω στο λοφο τζιαι δε κατω την παραλια.
παντως εν καλες περιοχες φτανει να ξερεις ορες κλπ..τζιαι λλιον τυχη..
Βαριδι με αγκυρα εν σκαλωνει αλλα τραβα φιτζια.
Μάριε μεν σοβαρομιλας μα τιποτε;εκαμα τζιαι γω μιαν προσπαθεια προπσες στην Λαρνακα εβγαλα εναν μουρμουρο καλο μονο χορις κανενα αλλο τσιμπημαmarios wrote:Πέμτη 31/7 έφτασα στο Λάτση παρασκευή 1/8 έκαμα το πρώτο μου νυχτερινό ψαρεμα... με το που έριξα μέσα, στα 10 πρώτα λεπτά έβγαλα και τον πρώτο μου μουρμουρο κοντά στα 30cm(θα πάμε καλά σκέφτηκα) ..........Έμεινα στην περιοχή για 10 μέρες, από τες 10 μέρες ψάρεψα 6 βραδια και 2 πρωινά, από τα λουτρά αφροδίτης ,Λατση .Αρκακα, Νέα δήματα, μεχρι το πωμο,
Τελικό αποτέλεσμα ! .....1 (ενας) Μουρμουρος
![]()
![]()
![]()
δεύτερη εξόρμηση ψεςmarios wrote: δεν βγαίνει τίποτα τον τελευταίο καιρό στο casting
Σοβαρομιλω τιποτε!.....θα κανονίσουμε κανένα παρεΐστικο?LEONIDAS wrote:Μάριε μεν σοβαρομιλας μα τιποτε;εκαμα τζιαι γω μιαν προσπαθεια προπσες στην Λαρνακα εβγαλα εναν μουρμουρο καλο μονο χορις κανενα αλλο τσιμπημαmarios wrote:Πέμτη 31/7 έφτασα στο Λάτση παρασκευή 1/8 έκαμα το πρώτο μου νυχτερινό ψαρεμα... με το που έριξα μέσα, στα 10 πρώτα λεπτά έβγαλα και τον πρώτο μου μουρμουρο κοντά στα 30cm(θα πάμε καλά σκέφτηκα) ..........Έμεινα στην περιοχή για 10 μέρες, από τες 10 μέρες ψάρεψα 6 βραδια και 2 πρωινά, από τα λουτρά αφροδίτης ,Λατση .Αρκακα, Νέα δήματα, μεχρι το πωμο,
![]()
![]()
![]()
marios wrote:Σοβαρομιλω τιποτε!.....θα κανονίσουμε κανένα παρεΐστικο?LEONIDAS wrote:Μάριε μεν σοβαρομιλας μα τιποτε;εκαμα τζιαι γω μιαν προσπαθεια προπσες στην Λαρνακα εβγαλα εναν μουρμουρο καλο μονο χορις κανενα αλλο τσιμπημαmarios wrote:Πέμτη 31/7 έφτασα στο Λάτση παρασκευή 1/8 έκαμα το πρώτο μου νυχτερινό ψαρεμα... με το που έριξα μέσα, στα 10 πρώτα λεπτά έβγαλα και τον πρώτο μου μουρμουρο κοντά στα 30cm(θα πάμε καλά σκέφτηκα) ..........Έμεινα στην περιοχή για 10 μέρες, από τες 10 μέρες ψάρεψα 6 βραδια και 2 πρωινά, από τα λουτρά αφροδίτης ,Λατση .Αρκακα, Νέα δήματα, μεχρι το πωμο,
![]()
![]()
![]()
Μάριε να κανονίσουμε ρε φιλέ καλό όποτε θέλεις μάλλον θα πάμε αύριο βράδυ εμείς.marios wrote:Σοβαρομιλω τιποτε!.....θα κανονίσουμε κανένα παρεΐστικο?LEONIDAS wrote:Μάριε μεν σοβαρομιλας μα τιποτε;εκαμα τζιαι γω μιαν προσπαθεια προπσες στην Λαρνακα εβγαλα εναν μουρμουρο καλο μονο χορις κανενα αλλο τσιμπημαmarios wrote:Πέμτη 31/7 έφτασα στο Λάτση παρασκευή 1/8 έκαμα το πρώτο μου νυχτερινό ψαρεμα... με το που έριξα μέσα, στα 10 πρώτα λεπτά έβγαλα και τον πρώτο μου μουρμουρο κοντά στα 30cm(θα πάμε καλά σκέφτηκα) ..........Έμεινα στην περιοχή για 10 μέρες, από τες 10 μέρες ψάρεψα 6 βραδια και 2 πρωινά, από τα λουτρά αφροδίτης ,Λατση .Αρκακα, Νέα δήματα, μεχρι το πωμο,
![]()
![]()
![]()
psarema simera to proi ston idio topo (dekelia)...oute lepi69ways wrote:psarema simera stin dekelia.
Ena gilo k arketo aera kupaniston
Μεν παρασύρεις τον κόσμο ρε! Εν σε εκάνεν το ξενύκτι, εγύρευκες τζαι ψάρια που το λέπιν τους εν στο σάιζ του γύλου!!!Greg wrote:psarema simera to proi ston idio topo (dekelia)...oute lepi69ways wrote:psarema simera stin dekelia.
Ena gilo k arketo aera kupaniston