Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ
- sea-hunter
Re: Διαγωνισμός Ψαρέματος
ρε παιδεια εν πολλα πετυχημενη η φωτογραφεια αλλα πρεπει να πετειχουμαι και το διαγωνισμο, δηλωστε συμετοχη και βαρτε και καμια ιδεα κατω, περι δωλωματα εν πολλα καλη η ιδεα του someone , τοπο θα το συζητησουμαι αργοτερα.
- (CyBasser)
No-Nick, Παρασκευή 25 Ιουλίου είμαι μέσα αλλά η ώρα 9 την νύκτα θα έρτω (δουλεύκω ως τες 7.30).... Μιαν ζωή κανονίζετε άμαν είμαι νυκτέρι, τουλάχιστον τούντην φορά εν σχετικά καλή η ημερομηνία......no-nick wrote:ρε παιδεια εν πολλα πετυχημενη η φωτογραφεια αλλα πρεπει να πετειχουμαι και το διαγωνισμο, δηλωστε συμετοχη και βαρτε και καμια ιδεα κατω, περι δωλωματα εν πολλα καλη η ιδεα του someone , τοπο θα το συζητησουμαι αργοτερα.
Εν το μεταξύ, τον φίλο μου τον cave πάω τον πολλά, αλλά έβαλες τον και avatar
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ξερουμε τοποθεσια ρε κοπελια?
-
Panikos
για να μοιραστούν οι αποστάσεις λογικά πρέπει να ειναι κάπου κοντά στη λεμεσό
panikos wrote:για να μοιραστούν οι αποστάσεις λογικά πρέπει να ειναι κάπου κοντά στη λεμεσό
Esox Lucius
Λογικότατο....... ειδικά αν έρθουν μονο Λεμεσιανοί και Παφίτες....Ρε Πανικό "χορατεφκις" εν ναι?Greg wrote:panikos wrote:για να μοιραστούν οι αποστάσεις λογικά πρέπει να ειναι κάπου κοντά στη λεμεσό
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
που δηλώνουμε συμμετοχη?
μια η λυση.λιμνουα μες την αυλη μας γεματη ψαρκα!
νομιζω ειναι καλητερα να δηλωνουμαι εδω σε αυτο το ποστ και μετα ενα πρωσοπικο μηνημα στον πανικκο με το τηλεφωνο μας ., τον τοπο θα τον βρουμαι οπως και οπιαδηποτε λεπτομερεια. εχουμαι 1 μηνα καιροNikolas wrote:που δηλώνουμε συμμετοχη?
Παρασκευη 25 Ιουλιου -διαγωνισμος ψαρεματος του φορουμ.
ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ
--------------
1. NO-NICK
2. SOMEONE
3.CYBASSER
4.CAVEMAN
5.PAMBS
6.........?
ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ
--------------
1. NO-NICK
2. SOMEONE
3.CYBASSER
4.CAVEMAN
5.PAMBS
6.........?
Last edited by no-nick on Sat Jun 28, 2008 3:11 pm, edited 1 time in total.
βαρμε και εμενα ρε. εν το μεταξυ εν μονο για το φορουμ, εν μπορουμε να το διαφημισουμε και σε καταστηματα?
εννάρτω τζαιγιώνει ρε
εντομεταξύν ότι αφορά τεχνική καλάμια δολώματα, είμαστεν ελεύθεροι να φέρουμεν ότι θέλουμεν εκτός τροφής έννεν?? δλδ αν τζιαττίζει ο τόπος καλός τζαι θέλω να φέρω μαζίν μου τζεφάλους για δόλωμα, να δοκιμάσω για κάναν κηνιγό... γίνεται έννεν?? Πάντος για τόπο εγώ θα προτιμούσα την περιοχή από το Ακροτίρι μέχρι την Πέγια στην Πάφο, είναι η πιο κρύα περιοχή στην Κύπρο τζαι έτσι εν οι μόνοι τόποι που δεν έχουν κούνελλους τζαι έχουν κάποιο ψάρι, αλλά ντάξι, όπου βολεύκη για τους περισσότερους, οι Λεμεσιανοί εξάλλου μιας τζαι είμαστεν στην μέση, μπορούμεν άνετα να πάμεν σε άλλες επαρχείες......
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
γραφτηται μονοι σας, καμετε τζαι εσεις τιποτε, αχαπαροι 
Δικαιουμαστε και ψαρεμα με το τοξο δλδ?