Οκ. Να φέρεις τζαι το ξύλινο να το δοκιμάσουμε.gptochos wrote:Ετέλειωσε επιτέλους ρε φίλε. Τωρά θα ξεκινήσω ένα άλλο πιο λεπτο και λίγο πιο μεγάλο. Το πρώτο που έκανα έχει 103 cm μήκος όπλισης και αυτό που θα ξεκινήσω τώρα θα έχει 110cm και θα είναι πιο λεπτό και σαφώς πιο ελαφρύ. Θα βελτιώσω κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν πάνω στο πρώτο.Προς το παρών no time. Εμπλέξα με τις δουλείες. Για τις επόμενες 2 δευτερες θα είμαι άδεια και θα πιντώνω τετραήμερα
οπόταν θα κανονίσουμε είτε απογευματινά είτε πρωϊνά.
Ευχαριστώ ρε φίλε. Πότε θα πάμε καμιά βουθκιά?gptochos wrote:Με γειά φίλε μου και χιλιοματωμένο!
Εδοκίμασες το ρε φίλε?
omersub wrote:Δημήτρη με γεια το κανονακι σου
οταν λες εχει ανάκρουση τι εννοείς ακριβώς ?
εχει μεγάλη ανάκρουση η απλα το νιώθεις οταν πατας την σκανδάλη ?
νομίζω εν μαιμούνες 16αρες...σωστά λέω ρε Δημήτρη?omersub wrote:τι λάστιχα του έβαλες ρε φίλε πάνω ?
Γιώργο το όπλο μόνο του πόσο ζυγίζει περίπου ?
οι 6 τρύπες που μπήκε το βαριδομα εν καταμήκος ούλου του όπλου?το σωστό βαριδομα είναι να μπούν τα μισα πάνω στη κεφάλι του οπλου και τα αλλα μισά στη λάβη..Giorkos wrote:to ζίγυσμα εν μετά το βαρίδωμα..το βαρίδωμα επήρε 110 γραμμάρια στο ένα όπλο και 120 γρ. στο άλλο
τα βάρη εμπήκαν σε έξι τρύπες-θήκες δεξιά-αριστερά του κέντρου βάρους του όπλου (περίπου στη μέση σε ένα διάστημα 20 εκατοστών)
συντελεστή εν θυμούμε...βασικά τα λάστιχα όπως ήρθαν ίσια ίσια που εκανέσαν να μπουν πάνω στα δύο όπλα...ούτε εκατοστό δεν σκάρταραν !!!!
Δημήτρη μέτρα το υπολόγισε το συντελεστή και πες μας...