Πριν λιγες μερες, με αφορμη καποιες "εντονες" συζητησεις και αντιπαραθεσεις αποψεων, πλειστες των οποιων ηταν ικασιες και μυθοπλασιες

Ισως να ηταν καλυτερη ιδεα

Τα λεμε.
Επειδή δεν έχω εμπειρία στο ψάρεμα τόνου (ανεξαρτήτως είδους) από βάρκα, έχω μια απορία... Εφ' όσον σύμφωνα με τον νόμο επιτρέπονται μόνο τρεις τόνοι, τι γίνεται αν κάποιος πιάσει τρείς τόνους στην πρώτη μισή ώρα της εξόρμησης? Μπορεί να συνεχίσει το ψάρεμα εφαρμόζοντας catch and release??? Ξέροντας πόσο μαχητικοί είναι οι τόνοι, δεν είμαι σίγουρος αν μετά από την μάχη μπορούν να απελευθερωθούν και να επιβιώσουν.... Γενικά, είναι εφαρμόσιμο το catch and release στο ψάρεμα του τόννου?pavlos wrote:thank you gia tes plirofories. elpizo o neos nomos (3 psarka kathe adeia) na voithisi na anakampsoun, makroprothesma toulaxiston oi arithmoi tous. an efarmosti diladi kai an yparksi o apaitoumenos elegxos apo tis arxes. polla ta an gia ta kaimena ta psarka.
ΕυχαρίστωςEVANTHIS LOIZOU wrote:Αγαπητε Αριστειδη![]()
Πριν λιγες μερες, με αφορμη καποιες "εντονες" συζητησεις και αντιπαραθεσεις αποψεων, πλειστες των οποιων ηταν ικασιες και μυθοπλασιες![]()
![]()
![]()
, ζητησα με E-Mail απο τον Διευθυντη του Τμηματος Αλιειας να κανει καποια δημοσια ενημερωση σχετικα με τον ξενο στολο που ψαρευει στα νερα μας.
Ισως να ηταν καλυτερη ιδεα![]()
να του ζητουσαμε να στειλει κατι σχετικο σε σενα για να το βαλης στο Φορουμ και στην επομενη εκδοση του Περιοδικου.
Τα λεμε.