μπορεισ να πασμοσεισ στο Gasting
-
μπορεισ να πασμοσεισ στο Gasting
αν μπορεισ τι και ποσ" 

Re: μπορεισ να πασμοσεισ στο Gasting
Φυσικά και μπορείς να πασμώσεις και μάλιστα υπάρχουν και σφεντόνες και σακουλάκια ειδικά που βάζεις μέσα πασμό τα δένεις στην αρματωσια΄σου και όταν τα ρίξεις μετά απο λίγο λιώνουν και πασμώνουν γύρο απο το δόλωμα σου
-
οκ θα τοδοκιμασο ρε φιλε 

ο πασμος πρεπει να ειναι αναλογα με το δολωμα? Δηλαδη αν βαλω γαριδα στο αγγιστρι να καμω εν καλυτερα να καμω πασμο που μυριζει γαριδα? Αν βαλω ακροβατη? 

-
Γεια σου φιλε Αντρεα,
Να πασμοσεις στο casting υπαρχουν διαφοροι τροποι σαν να χρησημοποιας ταιστρα(feeder) i kai ta pva bags που τα δεινεις στην αρματωσια και λιωνουν σε λεπτα μεσα στο νερο...
Αν ψαρευεις κοντα στα 40-50 μετρα μπορεις να αγορασεις μια καλη σφεντονα και να κανεις μπαλες και να ριχνεις....
Φιλλιπε,
Η μαλαγρα που μπορεις να χρισημοποισης ειναι πολλες και διαφορες αλλα εγω χρησοιμοποιο δυο η μια ειναι σπιτιασημι και η αλλη με μυρωδια σαρδελα που δουλευι σε ολα τα ψαρεματα μου....
Να πασμοσεις στο casting υπαρχουν διαφοροι τροποι σαν να χρησημοποιας ταιστρα(feeder) i kai ta pva bags που τα δεινεις στην αρματωσια και λιωνουν σε λεπτα μεσα στο νερο...
Αν ψαρευεις κοντα στα 40-50 μετρα μπορεις να αγορασεις μια καλη σφεντονα και να κανεις μπαλες και να ριχνεις....
Φιλλιπε,
Η μαλαγρα που μπορεις να χρισημοποισης ειναι πολλες και διαφορες αλλα εγω χρησοιμοποιο δυο η μια ειναι σπιτιασημι και η αλλη με μυρωδια σαρδελα που δουλευι σε ολα τα ψαρεματα μου....
-
ευχαριστο εν να τα δοκιμασο σιγα σιγα ουλα
-
Φιλε κατι που πρεπει οποσδηποτε να μελετησεις πριν αρχισεις και πασμωνεις τον βυθο που θα ψαρεψεις ειναι να μαθεις να καταλαμβαινεις λιγο τα ρευματα και να υπολογιζεις η να μαθαινεις πως ειναι ο βυθος..ποιο απλα αν παραδειγμα ριξεις 2-3 μπαλες πασμο με σφεντονα στο σημειο που θα πεσουν τα βαριδια σου και εχει ρευμα ο πασμος σου θα μεταφερθει μακρια απο εκει που εριξες και θα εχεις το αντιθετο αποτελεσμα δηλαδη τα ψαρια να απομακρυνθουν απο την περιοχη που εχεις τα δολωματα σου.
-
κατι που να τραβα πολλα τεσ τσιπουρεσ 

-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Πολτοποιημενες κεφαλες και αλλα αχρηστα κοματια απο γαριδες με λιγη καπιρα και ισως προσθετη μυρωδιαANTREAS GTR&PITBULL wrote:κατι που να τραβα πολλα τεσ τσιπουρεσ
-
κεφαλεσ τισ γαριδας