Δόλωμα με χρήση βελόνας

Post Reply
SpyrosZ

Δόλωμα με χρήση βελόνας

Post by SpyrosZ »

Κοπελιά για σας. Θέλω να ρωτήσω εσείς πou δολονετε με βελόνα σκουλουκια γαρίδες, σωλήνες, και ότι άλλο δολονετε τελοσπάντων, ποθθε βάλεται το δόλωμα πας το αγκίστρι. Που την μερκά της μισινας, η που μπροστά που εν η μούττη του αγκιστρίου?
είδα κάτι βελόνες μες το ίντερνετ που έχουν που την μια μερκά θηλιά και βαλλεις που τζαμε το παράμαλλο σου πάνω και ύστερα το σιρνεις πας το αγγίστρι.
Έχουμε έτσι πράμα Κύπρο ?
Ως τώρα εγώ ερεσσα τα που το αγκίστρι και κάποτε εν δολονουντε σωστά.

COTSIOS80

Re: Δόλωμα με χρήση βελόνας

Post by COTSIOS80 »

SpyrosZ wrote:Κοπελιά για σας. Θέλω να ρωτήσω εσείς πou δολονετε με βελόνα σκουλουκια γαρίδες, σωλήνες, και ότι άλλο δολονετε τελοσπάντων, ποθθε βάλεται το δόλωμα πας το αγκίστρι. Που την μερκά της μισινας, η που μπροστά που εν η μούττη του αγκιστρίου?
είδα κάτι βελόνες μες το ίντερνετ που έχουν που την μια μερκά θηλιά και βαλλεις που τζαμε το παράμαλλο σου πάνω και ύστερα το σιρνεις πας το αγγίστρι.
http://www.stonfo.it/site/category/7?pa ... tion_id=12
Ditch the bitch and let's go fishing!

inglese.fishing

Post by inglese.fishing »

SpyrosZ wrote:Κοπελιά για σας. Θέλω να ρωτήσω εσείς πou δολονετε με βελόνα σκουλουκια γαρίδες, σωλήνες, και ότι άλλο δολονετε τελοσπάντων, ποθθε βάλεται το δόλωμα πας το αγκίστρι. Που την μερκά της μισινας, η που μπροστά που εν η μούττη του αγκιστρίου?
Σπύρο υπάρχουν και από τις δυο βελόνες. Η κάθε μια έχει την χρήση της πχ για αυτή που λες με την τρύπα (όπως το βελόνη) τη χρησιμοποιούσα για μονοδόλι για να μεν χάνει τα υγρά του το περνούσα από το παράμαλλο προς το αγκίστρι.

SpyrosZ

Post by SpyrosZ »

Ευχαριστώ πολυ παιδια.. Να παω να πιαω κ πτιν αλλη βελονα να την τεσταρο. Περκει εν η βελονα που εφτεν και εν επιανα τιποτε ως τωρα... :lol:

Post Reply

Return to “CASTING FISHING”