Παρέα για Casting
- Christopher
Παρέα για Casting
Αν έχει κανένα που θα πάει νυχτερινό casting τούτο το σαββατοκύριακο και δεν τον πειράζει να του κουβαληθώ πείτε μου γιατί βαρκούμε να πάω μόνος μου.
-
Re: Παρέα για Casting
Με έτσι κρυάδες εν έχει chanceChristopher wrote:Αν έχει κανένα που θα πάει νυχτερινό casting τούτο το σαββατοκύριακο και δεν τον πειράζει να του κουβαληθώ πείτε μου γιατί βαρκούμε να πάω μόνος μου.

Να σασί λίο ο καιρός και βλέπουμε

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
- Christopher
Μα τούτος εν ο καλύτερος καιρός για ψάρεμα. Εν σου μουρμούρα η γυναίκα να την πάρεις κανένα γύρο επειδή εν ψόφος που την κρυάδα και αφήνει σε ήσυχο να κάμεις ότι θέλεις. 

-

εγώ ευτυχώς εν έχω έτσι έννοιες ακόμα. Αλλα εν θετικό το ότι σου μουρμούρα να την πάρεις μαζί σου και δεν σου μασηετε επειδή πάις γενικά ψάρεμα.
Φιλε μου αν πηγαίναμε θα σου έλεγα. Άλλη βδομάδα αν πάμε να σου πω και αν μπορείς κόπιασε
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
- Christopher
Βασικα η μουρμουρα της εν σταθερη ετσι κι αλλιος. Αν παεις την αλλη εβδομαδα λαλεις μου

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
σήμερα τεταρτη 30/5/ εξόρμηση no 2.. ισχύουν τα πιο πάνωmarios wrote:απόψε θα είμαι με μικρή παρέα επαρχία λεμεσού για casting οποιος είναι αθκιασερος η θέλει παρέα ας δώσει το γύρο του...
99443006 ..για αυτούς που δεν το έχουν ..

Άλλαξες την ημέρα τζιαι εν μας βολεύκεις ρε φίλε!!!!!!marios wrote:σήμερα τεταρτη 30/5/ εξόρμηση no 2.. ισχύουν τα πιο πάνωmarios wrote:απόψε θα είμαι με μικρή παρέα επαρχία λεμεσού για casting οποιος είναι αθκιασερος η θέλει παρέα ας δώσει το γύρο του...
99443006 ..για αυτούς που δεν το έχουν ..
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
θα έχει και συνεχειαLEONIDAS wrote:Άλλαξες την ημέρα τζιαι εν μας βολεύκεις ρε φίλε!!!!!!

Επια σε! καιρος ητανmarios wrote:θα έχει και συνεχειαLEONIDAS wrote:Άλλαξες την ημέρα τζιαι εν μας βολεύκεις ρε φίλε!!!!!!
Άρχισαν να τσιμπούν ρε φίλε; Εγώ την περασμένη βδομάδα κάστινγκ στον Πύρκο τίποτε μόνο 5 μούρμουρους της παλάμης οι οποίοι απελευθερώθηκαν. Αντένα το πρωί στον Πύρκο - Πωμό πάλε τίποτεmarios wrote:θα έχει και συνεχειαLEONIDAS wrote:Άλλαξες την ημέρα τζιαι εν μας βολεύκεις ρε φίλε!!!!!!
Μουρμούρες όχι ούτε δείγμα!!..μερικές μελανές & σορκοί,και ένα "αετοψαρο" (myliobatis aguila) πάνω που 3kg που μας έκαμε στα 6,7 λεπτά μάχης, να ονειρευτούμε "πετιναρρκκα" ώσπου να δούμε τι ήτανLEONIDAS wrote:Άρχισαν να τσιμπούν ρε φίλε;

Τουλάχιστον ίσιεν λίγη δράση!!!! Άτε να κανονίσουμε που εβτομάδας να πάμε κανένα γυρό.marios wrote:Μουρμούρες όχι ούτε δείγμα!!..μερικές μελανές & σορκοί,και ένα "αετοψαρο" (myliobatis aguila) πάνω που 3kg που μας έκαμε στα 6,7 λεπτά μάχης, να ονειρευτούμε "πετιναρρκκα" ώσπου να δούμε τι ήτανLEONIDAS wrote:Άρχισαν να τσιμπούν ρε φίλε;
-
κοπελια εν να κανονισουμε καμιαν ομαδικη εξορμιση μες την εβδομαδα που ερκετε? 

-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Εν να παω αυριο νυχτερινο ψαρεμα Λαρνακα,τωρα τοπο εν ειμαι σιουρος...αν εχει κανενα αθκιασερο ας μου γραψει...