surf casting
- stathis 1821
surf casting
ρε κοπελλια σημερα η θαλασσα ειναι τις π............ς.με τετειο καιρο πηγε ποτε κανενας καστινγ? εχει ψαρια με ετσι θαλασσα?τι ψαρια εχει ?εσεις θα πηγενατε σημερα με τετεια θαλασσοταραχη? 

- mariosspinning
Re: surf casting
ε φιλε επειδη εγω ενεχω εξοπλισμο για ετσι περιπτωσεις εθα πηγαινα,κυριως ο εξοπλισμος μου εν για beach ledgering,αλλα αν ειχα τον εξοπλισμο θα πηγαινα επειδη η θαλλασσα 5 λεπτα ειναι απο το σπιτι μου,αλλα με νομιζεις οτι επειδη εχει λιο κυμμα ενα φκαλει τα ψαρκα εξω,αν εχεις τον εξοπλισμο πηγαινε, ειναι και αυτη μια εμπειρια 

Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
surf castingstathis 1821 wrote:ρε κοπελλια σημερα η θαλασσα ειναι τις π............ς.με τετειο καιρο πηγε ποτε κανενας καστινγ? εχει ψαρια με ετσι θαλασσα?τι ψαρια εχει ?εσεις θα πηγενατε σημερα με τετεια θαλασσοταραχη?

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
- chrysanthos9
πιο παλια που ειμουν μανιακος με το rockfishing/surf θα επιενα ετσι ανετα. Πριν 1-2 χρονια που επιενα επιανα κανενα σορκο κανενα μυλοκοπουι μιτσι ετσιμπουσαν ετσι θαλασσα καλα αλλα ηθελες αγκιρες για να σταθει η αρματωσια σου και αν επιανες και κανενα ψαρι εν και εκαταλαβενες το επρεπε να το φκαλεις ποξο για να δεις αν ειχεν ψαρι πανω 

Rememper always someone waiting for you at home
-
Εγώ δοκίμασα μερικές φορες να πάω και αποφάσισα ότι αν οι άνεμοι δεν είναι σχετικά κάθετοι προς την παραλια δεν πάω. Πολλά μποφόρ και πλάγιοι άνεμοι για μένα ήταν καταστροφή. Το ίδιο και για την κατεύθυνση του κύματος.
Υπάρχει κάποια λύση κοπελια εσείς που ξέρετε κάτι παραπάνω που εμάς η είναι άδικος κόπος με δυνατούς πλάγιους???

Υπάρχει κάποια λύση κοπελια εσείς που ξέρετε κάτι παραπάνω που εμάς η είναι άδικος κόπος με δυνατούς πλάγιους???

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
- mariosspinning
σημμερα στα περβολια η θαλλασσα ηταν ηδανικη για surf casting ,οι ανεμοι ηταν καθετοι προς την παραλια,αφου για να καταλαβεται για να μπορεσαται να ριξεται στην επιθυμηρη αποσταση θα χρειαστειται μολυβια αγκυρες πανω απο 170γρ,ειχε κατι ανθρωπους που εψαρευκαν τζιαμε και ειχαν αρματωμενα μολυβια πας τα 180γρ,ειχαν δολομενο καλαμαρι και σαρδελα.
- mariosspinning
Ναι ολοκληρη εκαθαριζα την που μεσα και ετυλιαν το πολυαγκιστρο πανω,ηρταν αποκλειστηκα για να πιασουν λαβρακαες ειπαν μου,και κανενα ακκανομουτα. 

αρα ειχαν καλαμια με c.w κατωτατο 150γρ
(170+)+ περιπου 50 γρ η σαρδελα = 220-230 γρ... καπου πολλοπαει..... και η σαρδελα δεν ειναι ανθεκτικο δολωμα κατα την βολη με τρυκιμια.... 

- mariosspinning
ετσι μου ειπαν ρε φιλε,ε τζιμε εγω που εψαρευκα για να ξερω,αμαν την τυλιξεις σφιχτα και δοκεις της καμποσους γυρους με νημα νομιζω εν αρκρτα ανθεκτικη
Ψαρεψε πλαγιαSorkomanis wrote:Εγώ δοκίμασα μερικές φορες να πάω και αποφάσισα ότι αν οι άνεμοι δεν είναι σχετικά κάθετοι προς την παραλια δεν πάω. Πολλά μποφόρ και πλάγιοι άνεμοι για μένα ήταν καταστροφή. Το ίδιο και για την κατεύθυνση του κύματος.
Υπάρχει κάποια λύση κοπελια εσείς που ξέρετε κάτι παραπάνω που εμάς η είναι άδικος κόπος με δυνατούς πλάγιους???![]()

Ditch the bitch and let's go fishing!
εδοκιμασα το ...... μονο με ελαστικο νημα ή με ειδικη αρματωσια με νημα για μεγαλα αρπακτικα αν γινει κατι....αλλα παλε με ετσι καιρο εν νομιζω να αντεχουν τα δολωματα μια τοσο μεγαλη δυναμη προσκρουσης...
- mariosspinning
- AggelosLRK
με κυμματα θελει το πολυ 20 μετρα βολη κοντα σε καμια ξερα ο καθε τοπος εχει τα δικα του μυστικα
-
COTSIOS80 wrote:Ψαρεψε πλαγιαSorkomanis wrote:Εγώ δοκίμασα μερικές φορες να πάω και αποφάσισα ότι αν οι άνεμοι δεν είναι σχετικά κάθετοι προς την παραλια δεν πάω. Πολλά μποφόρ και πλάγιοι άνεμοι για μένα ήταν καταστροφή. Το ίδιο και για την κατεύθυνση του κύματος.
Υπάρχει κάποια λύση κοπελια εσείς που ξέρετε κάτι παραπάνω που εμάς η είναι άδικος κόπος με δυνατούς πλάγιους???![]()

εννοείτε όταν δεν είναι τόσο τραγική η κατάσταση. αλλα όταν έρχονται τέλια που τα δεξιά η αριστερά έννα καταλήξω να σύρνω 50 μετρα μισίνα αλλα 10 μετρα που την ακτή???

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)