ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!

Post Reply
Nikolas Nklou

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!

Post by Nikolas Nklou »

Μπορει καπιος να μου δωσει καποια συμβουλη για το πως να πιανω πιο πολλα ψαρκα με το casting? τζε μερικες συμβουλες για να μαθω καλυτερα? :D :)

christos nic

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!

Post by christos nic »

nikolasarkaka wrote:Μπορει καπιος να μου δωσει καποια συμβουλη για το πως να πιανω πιο πολλα ψαρκα με το casting? τζε μερικες συμβουλες για να μαθω καλυτερα? :D :)
γεια σου φιλε μου..καταρχην ποσα ψαρια πιανεις οταν πας ψαρεμα και δεν εισαι ευχαριστημενος?

mourmouros

Post by mourmouros »

nikolasarkaka wrote:Μπορει καπιος να μου δωσει καποια συμβουλη για το πως να πιανω πιο πολλα ψαρκα με το casting? :D :)
Να φύγεις απτη Κύπρο μήπως....!!! :wink:
Μα τι πιο πολλά?? Αν βγάζεις και ένα τη φορά είσαι καλά... :doh: :crying-yellow:
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

πιανω το πολλη 1-2 ψαρια τον 100-150 γραμαριων... :? :? :| :|

Στάθης

Post by Στάθης »

Να πηγάινεις ζύγι όταν σπάζουν τα δίκτυα. :lol:
no whey no gain

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

εκοψα λιο πολλα μακρια γιαυτο εν μπορω να πιενω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

christos nic

Post by christos nic »

nikolasarkaka wrote:πιανω το πολλη 1-2 ψαρια τον 100-150 γραμαριων... :? :? :| :|
ενταξη εν που τα ποιο συνηθησμενα ψαρεματα με καστινγκ τα 1-2 ψαρια και τι νομιζεις οι παραπανο τις περισσοτερες φορες δεν φκαλλουν λεπι..εν και κουραστικο και πολυωρο πολλες φορες τουτος ο τροπος ψαρεματος και οταν δεν πιανεις συνηθως κατι το αξιολογο για να το κρατησης εν απογοητευτικο να εισαι σε μια παραλια με αερα να σου φυσα με παγωνια κτλ τωρα τον χειμωνα..ετσι ομως ειναι τις περισσοτερες φορες..δεν πιανεις.Ενας καλος τροπος αν θελεις να επιμεινης στο καστινγκ ειναι να κανεις συνεχως αναζητησεις νεων τοπων ωσπου να εβρεις εναν καλο τοπο που κραταει ψαρι..αν εναν τοπο τον ψαρεψεις 2-3 φορες και δεν σου δωσει κατι το αξιολογο αλλαξε περιοχη..προτιμα απογευμα και νυχτερινες ωρες..ψαρευε με 2-3 καλαμια το λιγοτερο,να εχεις ιδεα πως ειναι ο βυθος καλα ειναι να ειναι μικτος(με αμμο και πετρες,φυκια)χρησιμοποια τα φλοατερ για να φαινετε καλυτερα το δολωμα σου,βαζε δολωματα σκουληκια και αλλαζε τα καθε 45 με 1 ωρα.Παντος τον χειμωνα καλη επιλογη ειναι το σπινιγκ γιατι σε κανει να κινησε συνεχως βραζεις λιο ετσι τον χειμωνα και αμα πιασεις καποιο ψαρι θα ειναι αξιολογο,πολλα ποιο λιγη ταλαιπορια εν βαρκεσε γιατι εν καθεσε συνεχεια πας σε μια καρεκλα και καμνεις τον σκηνοθετη του αερα και της αψαριας :D !

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

η δικη μου συμβουλή, υπομονή και να μεν φεύγεις τα μα8κια σου που την μούτι του καλαμιού σου. Δοκίμασε να δολώσεις τον αμερικανο ανάποδα (δηλαδή τα δόντια που την μεριά του αγκιστριού), άφηνε lion vούρι 3-4cm του ακροβατn να παίζει, μεν τον πιτοσεις πριν τον βάλλεις πάνω. exe 3-4 διαφορετικά δολώματα μαζί σου αν έχεις την ευχέρεια, βάλε floaters στο παράμαλλο, βάλε μαϊμουδάκια ειδοποιητες η κουδούνια με φοσφορα. και το τελευταίο και πολλά σημαντικό είναι να ράις με τη διάθεση ότι εν θα πιάσεις καθόλου ψάρι και ότι απλά ράις για παρέα η για να περάσει η ώρα. :D :D :D
καλές ψαριές :pray: :pray:
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

ευχαριστω ρε παιθκια ναστε καλα :D :D :D :D :D :D

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

επιασα ενα καλαμι της linea effe το 5005 power carbon για casting αλλα γραφει μ οτι δικαιουμε να βαλω βαριδια πανω που 25 gr .....ποσα gr προτεινετε? :?

Στάθης

Post by Στάθης »

nikolasarkaka wrote:επιασα ενα καλαμι της linea effe το 5005 power carbon για casting αλλα γραφει μ οτι δικαιουμε να βαλω βαριδια πανω που 25 gr .....ποσα gr προτεινετε? :?
Πάνω στο καλάμι πρεπει να γράφει δύο τιμές, πχ:
CW: 50 -120.
CW σημαίνει casting weight, και έιναι το εύρος τιμών μεταξύ των οποίων πρέπει να είναι το έρμα σου.
Απλά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις βαρίδι μεταξύ αυτών των δύο τιμών, κατά προτίμηση κάπου στο μέσο τους.
Αν χρησιμοποιήσεις λιγότερα θα παίρεις πολύ κοντινες βολές, αν χρησιμοποιήσεις περισσότερα μπορεί να σπάσει το καλάμι την ώρα που θα ρίχνεις.
Καλοβρεχτο!
no whey no gain

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

γραφει μου μονο action weight up to 25 gr

christos nic

Post by christos nic »

nikolasarkaka wrote:επιασα ενα καλαμι της linea effe το 5005 power carbon για casting αλλα γραφει μ οτι δικαιουμε να βαλω βαριδια πανω που 25 gr .....ποσα gr προτεινετε? :?
φιλε γραψε μας ακριβως τι γραφει το καλαμι πανω του οπως ειναι στα αγγλικα..εμενα το μακρος 5005 κατι μου λεει πως εν του εγγλεζικου η μπολονεζ :think: αν γραφει και cw up to 25 gr μην καμεις καστινγκ με τουτο το καλαμι γιατι θα το κλαψεις με την πρωτη ριψη 100% !!

Στάθης

Post by Στάθης »

nikolasarkaka wrote:γραφει μου μονο action weight up to 25 gr
Φίλε το καλάμι σου δεν έιναι του casting. Ο Χρίστος έχει δίκιο.
Πάρε το πίσω πριν να το ψαρεψεις και πιάσε κάτι άλλο.
Ετσι πληροφοριακά, ζήτησες καλάμι casting και σου έδωσαν αυτό; :?
no whey no gain

christos nic

Post by christos nic »

Στάθης wrote:
nikolasarkaka wrote:γραφει μου μονο action weight up to 25 gr
Φίλε το καλάμι σου δεν έιναι του casting. Ο Χρίστος έχει δίκιο.
Πάρε το πίσω πριν να το ψαρεψεις και πιάσε κάτι άλλο.
Ετσι πληροφοριακά, ζήτησες καλάμι casting και σου έδωσαν αυτό; :?
τουτο εθελα να ρωτησω και εγω τι ζητησες?αν μπορεις βαλε μια φωτογραφια να φαινονται οι οδηγοι(εκεινα τα στρογγυλα του καλαμιου που περνα απο μεσα η μισηνα)για να σιγουρευτουμε..αν ειναι μικρα δεν κανει το καλαμι για καστινγκ..και τη μηχανη πηρες?

Post Reply

Return to “CASTING FISHING”