Αλαμινος
Re: alaminos
Εν για το λιμάνι του Μουσκίτα που λαλείς. Αν πας στην περιοχή εκεί δοκίμασε πιο δεξιά προς το Ζύγι, στην περιοχή που ο δρόμος κοντέυκει πολλά της θάλλασας και έχει τσακιλούθκια.
-
τι ψαρια εχει η περιοχη που λες ρε φιλε?Philippos wrote:Εν για το λιμάνι του Μουσκίτα που λαλείς. Αν πας στην περιοχή εκεί δοκίμασε πιο δεξιά προς το Ζύγι, στην περιοχή που ο δρόμος κοντέυκει πολλά της θάλλασας και έχει τσακιλούθκια.
-
και εμείς στο ίδιο λιμάνι 4 καλαμια, 5 ώρες επιάσαμε ένα μουρμουρώ, "εδοκιμαζαμε" δολώματα ακροβατί, αμερικανο και κατεψυγμένο φαραώ, και feeders στην αρματωσιά
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
στο λιμάνι διπλα που το "αλτιανα" ρε "πεθκια" "τζιαμε" έπια εν ξέρω αλλα ένα λιμάνι έχει εκεί!κανένας με εγγλέζικο επίε στο λιμάνι έχει κέφαλους η όχι!?
φιλε χριστό εγώ 2-3 φορες που έπια έπιασα "σορκους" και mourmourous .οι sorkoi ήταν καλούτσικοι αλλα πάντα νύχτα και το μουρμουρώ έπεισα τον με καβουράκι. που έπιασα με την αποχη γιατί εκείνη την μέρα δεν βρήκα ούτε ακροβατεί πουθενά!τους "σορκους" έπιανα τους με την αντένα (απίκο)
εντωμεταξύ ψάρευα από την μέσα μεριά μέσα στο λιμάνι την ίδια νύχτα είχε κάποιους που ψάρευαν από την έξω μεριά με 5-6 καλαμια αλλα εν είδα αν έπιασαν κάτι!
-
πότε εμπου λαλείς γιατί μπορεί να ήμουν εγώ με κατι παρέες (ημέρα πέμπτη)???
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ
-
[quote="pittas81"]αν εκαταλαβα καλα τον τοπο που περιγραψες αν τσιμπουν σορκοι νυχτα τοσο εξω θα εχει επιτυχεια το εκλεζικο εκει για ποιο μεγαλα μεγεθη ποιο μεσα 

ήταν μέρα πέμτη αν δεν κάμνω λάθος ήταν κάποι ρου μπήκαν με το αυτοκίνητο μες το λιμάνι! εν ξέρω αν ήσουν εσύ! μιλώ για "σορκους" 15 cm έπιασα 3 μια νύχτα
Re: Αλαμινος
Ρε παιθκια σαλάχι κιθάρα έπιασε κανένας καμία φορά εν έπιασα πιο παράξενο ψάρι!!
- Attachments
-
- P1015413.JPG (55.82 KiB) Viewed 9281 times
- konstantinos kalogir
Έπιασα ένα στην Λάρνακα κοντά στην αφαλάτωση μια φορά. Λαλούν το τζε φκίολαν έννεν? Κιθάρα πρώτη φορά το ακούω.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Κοίταξα στο internet και βρήκα ότι έτσι το λένε!!
Ιδου η απόδειξη !! εν τω ίδιο ακριβός .
Ιδου η απόδειξη !! εν τω ίδιο ακριβός .
- Attachments
-
- 119339476_bd105a5da3.jpg (120.08 KiB) Viewed 9383 times
Πρέπει να τον λένε κιθαρίστα καλό τούτοkonstantinos kalogir wrote:Έχει ένα παιδί δαμέσα που τα ευτυχά!!!![]()
![]()
![]()
![]()