Page 1 of 1

Το καλύτερο casting

Posted: Wed Apr 07, 2010 1:37 pm
by 11dimitris14
Προετοιμάζεσαι για casting αγοράζοντας σαρδέλες (φρέσκες κατά προτίμηση) της πλένεις στο νερό,μετά τις βάζεις αρκετό αλάτι και κατευθείαν στην κατάψυξη. Την επόμενη μέρα θα έχεις ένα πολύ ωραίο δόλωμα που κατά 60% θα έχεις ένα ψάρι στο αγκίστρι σου(εξαρτάτε από τον καιρό και γενικά την μέρα σου :lol: ) . Πας στο "στέκι" σου ρίχνεις τα καλάμια σου περιμένοντας να τσιμπήσει ενώ παράλληλα ρίχνεις συρτές κτλ κτλ.

Re: Το καλύτερο casting

Posted: Thu Apr 08, 2010 5:04 am
by admin
11dimitris14 wrote:Προετοιμάζεσαι για casting αγοράζοντας σαρδέλες (φρέσκες κατά προτίμηση) της πλένεις στο νερό,μετά τις βάζεις αρκετό αλάτι και κατευθείαν στην κατάψυξη. Την επόμενη μέρα θα έχεις ένα πολύ ωραίο δόλωμα που κατά 60% θα έχεις ένα ψάρι στο αγκίστρι σου(εξαρτάτε από τον καιρό και γενικά την μέρα σου :lol: ) . Πας στο "στέκι" σου ρίχνεις τα καλάμια σου περιμένοντας να τσιμπήσει ενώ παράλληλα ρίχνεις συρτές κτλ κτλ.
Πάντος εάν πάς νυχτερινό τα ασχέλια εν τα αποφεύγεις με τίποτα

Re: Το καλύτερο casting

Posted: Thu Apr 08, 2010 5:13 am
by apsavvas
καλιμερα.
και βγαλεις κουνελους φιλε και μεγαλους. τη δευτερα εκανα πολεμο με αυτους

Re: Το καλύτερο casting

Posted: Thu Apr 08, 2010 5:14 am
by admin
:) :)

Re: Το καλύτερο casting

Posted: Mon Jul 05, 2010 9:55 pm
by Tassos
apsavvas wrote:καλιμερα.
και βγαλεις κουνελους φιλε και μεγαλους. τη δευτερα εκανα πολεμο με αυτους
Τούτοι οι κούνελλοι ήντα ψάρι είναι? Καμμια φωτογραφία υπάρχει? Άκουσα ότι ειναι δηλητηριώδη - αληθεύει?

Re: Το καλύτερο casting

Posted: Tue Jul 06, 2010 7:23 am
by apsavvas
φιλε αν εχεις ιαπωνα μαγειρα θα σου το κανει οπως το μελι και πρεπει να το μαγειρευετε ζωντανο.

Re: Το καλύτερο casting

Posted: Tue Jul 06, 2010 7:32 am
by Tassos
apsavvas wrote:φιλε αν εχεις ιαπωνα μαγειρα θα σου το κανει οπως το μελι και πρεπει να το μαγειρευετε ζωντανο.
Εδοκιμάσετε να τα παίρνετε στα Ιαπωνέζικα εστιατόρια? Αν τα βάλουν στο μενού τους θα ήταν καλή ιδέα! Να μάθουμε να τα τρώμε σιγά σιγά... :wink:

Re: Το καλύτερο casting

Posted: Tue Jul 06, 2010 8:03 am
by MariosK
apsavvas wrote:φιλε αν εχεις ιαπωνα μαγειρα θα σου το κανει οπως το μελι και πρεπει να το μαγειρευετε ζωντανο.
Σάββα τον καθαρίζουν ζωντανό, δεν τον μαγειρεύουν.

Παιδιά η γεύση του Fugu, κούνελλος sushi, δεν είναι και τόσο καλή. Βασικά είναι σχεδόν άγευστο. Ο λόγος που είναι τόσο ακριβό είναι γιατί χρειάζεται ειδική επεξεργασία και επίσης οι πελλοί οι Ιάπωνες τρων τον για το thrill παραπάνω και όχι για την γεύση του. Ο καλός μάγειρας fugu αφήνει και μια πολύ μικρή δόση τοξίνης έτσι ώστε να "το νώσεις" :lol:.

Οπότε η μόνη μας λύση είναι η εξαγωγή...

Re: Το καλύτερο casting

Posted: Tue Jul 06, 2010 8:16 am
by Tassos
MariosK wrote:
apsavvas wrote:φιλε αν εχεις ιαπωνα μαγειρα θα σου το κανει οπως το μελι και πρεπει να το μαγειρευετε ζωντανο.
Σάββα τον καθαρίζουν ζωντανό, δεν τον μαγειρεύουν.

Παιδιά η γεύση του Fugu, κούνελλος sushi, δεν είναι και τόσο καλή. Βασικά είναι σχεδόν άγευστο. Ο λόγος που είναι τόσο ακριβό είναι γιατί χρειάζεται ειδική επεξεργασία και επίσης οι πελλοί οι Ιάπωνες τρων τον για το thrill παραπάνω και όχι για την γεύση του. Ο καλός μάγειρας fugu αφήνει και μια πολύ μικρή δόση τοξίνης έτσι ώστε να "το νώσεις" :lol:.

Οπότε η μόνη μας λύση είναι η εξαγωγή...
Πόσα εν να πηαίννει το κιλό???

Re: Το καλύτερο casting

Posted: Tue Jul 06, 2010 8:31 am
by MariosK
Fugu full meal $200! Εν να μεν πιένει 15-20 ευρώ το κιλό για εξαγωγή :D?

Re: Το καλύτερο casting

Posted: Tue Jul 06, 2010 8:43 am
by Tassos
MariosK wrote:Fugu full meal $200! Εν να μεν πιένει 15-20 ευρώ το κιλό για εξαγωγή :D?
Ο κούνελλος τελικά είναι μια δύναμη!!!

Re: Το καλύτερο casting

Posted: Tue Jul 06, 2010 9:05 am
by apsavvas
σωστα λες μια ματια που ξανα εριξα το youtube video που υπαρχη το καθαριζουν ζωντανο και μετα το ριχνουν στο τιγανη οτι ειναι καλο για να φας. ακουσα ακομι οτι για να παρεις αυτη τη αδεια μαγειρευματος χριαζετε 10 χρονια να εκπεδευτεις σε αυτο το ψαρι.

Re: Το καλύτερο casting

Posted: Tue Jul 06, 2010 9:13 am
by Tassos
apsavvas wrote:σωστα λες μια ματια που ξανα εριξα το youtube video που υπαρχη το καθαριζουν ζωντανο και μετα το ριχνουν στο τιγανη οτι ειναι καλο για να φας. ακουσα ακομι οτι για να παρεις αυτη τη αδεια μαγειρευματος χριαζετε 10 χρονια να εκπεδευτεις σε αυτο το ψαρι.
Ο κούνελλος χρειάζεται μάγειρες με δοκτοράτα???