Καλη χρονια φιλε μου χρονια πολλα..καλοριζικα και πολλα ψαρια να σου δωκουν

!!!μια φορα που τα ειδα αν θελεις την αποψη μου τα trabucco εφανηκαν μου καλα και οι οδηγοι ειναι που τους καλους αλλα δεν τα εχω εμπειρια στο ψαρεμα,λαλης μας εσυ που θα το παννισης..!η μαρκα της μηχανουας ρε φιλε ειναι μια που τις πρωτες που ειχα παρει τον καιρο που ξεκινουσα το ψαρεμα και ετραβισε παρα πολλα βασανα και αντεξε καλα αλλα εσπασε μετα που εφτασα στο σημειο να πιστευω πως ειχεν μαγικες ικανοτητες και δεν εσπαζε με τιποτε

..εκαμνα λαθος τελικα και ποσπασα την κανονικα που δεν εσαζετουν

, αλλα το καλο μετα με τα πειραματα που της εκαμα πλεον ποσπαστεξ εμαθα καμποσα και πως ειναι ο μηχανισμος τους πουμεσα..μεν ανοιξεις ομως χωρις να ειναι σπασμενη μια μηχανουα γιατι εν δυσκολα τα πραματα να την ξανασυναρμολογισεις μετα.
Πριν να παρεξηγηθω που καποιον ποιο πανω που αναφερα οτι κινδυνευει να καμει λαθος που κοντα στο καταστημα,οχι να παραγγειλη και που το ιντερνετ, δεν εννοουσα εσενα αλλα γενικοτερα ολους μας γιατι δεν εχουμε την δυνατοτητα να δοκιμασουμε τα καλαμια πριν τα αγορασουμε σε συνθηκες ψαρεματος και πολλες φορες αγοραζουμε κατι που στο τελος δεν μας ικανοποιει πληρως! ποσα στοιχησε το καλαμι?ειναι το avalon surf plus με τελικο 150 c.w που πηρες?