ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!

pavlos_agianapitis

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!

Post by pavlos_agianapitis »

προτιμηστε τα ακριβα καλαμια σχετικα αγνωστον εταιρειων παρα τα φθηνα γνωστον εταιρειων

Διαφωνώ. :naughty: Δηλαδή επιδι η shimano εβαλε μας το alivio ή όποιον alivio σε χαμηλή τιμή σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Δαμε πιανουμαστε κορόιδα και εμείς. Δηλαδή ότι εν ακριβό εν καλό και ότι εν φτηνό εν άχρηστο. Για αυτό στα ρούχα των γενεκώ εν ουλα ακριβά, γιατί αν ήταν φτηνά εν θα τα αγόραζαν. Παντα φιλικα. :)
IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

εν καμνει ξερωτω αλλα χρησιμοποιωτω για castng :lol: :lol: :lol: :lol:

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

christos nic wrote:
Sorkomanis wrote:ενώ του τρίτου που έχει μονο ένα, το οποιο "εγορασεν" καινούριο μοντέλο (το πολλή κανένα χρόνο στο ράφι) για 45 euro λειτουργά άψογα, πανάλαφρο και ώρες ώρες σκεφτούμε και εγώ γιατί εν έπιασα το ίδιο τότες που "επιαμεν" μαζί να "γορασουμε" καλαμια.
πιστευκω έχει να κάμει με την προσοχή στην αγορά και τον ενδελεχή έλεχο του καλαμιού πριν το γορασουμε"

nikolasarkaka..... εννοείς να σου προτείνουμε σιγγεκριμη μάρκα και μοντέλα καλαμιών???
φιλε τι μαρκα ειναι τα καλαμια που λες τι μοντελα και ειδικα των 45 ευρο για να εχουμε υποψη

φιλε μου έψαξα το στο internet για καμια φωτό αλλα δεν το βρήκα. :oops: :oops:
Είναι τις Mitchell 3.90m, και για CW δεν είμαι σίγουρος, αλλα σίγουρα όχι πάνω που 140. Ένα γκρίζο, matt χρώμα που φαίνεται τάχατες το δέσιμο του υλικού και δίνει ένα pattern από μαύρα και γκρίζα τετραγωνάκια :D :D
Πάντως θυμούμαι σίγουρα άλλο που το ίδιο series αλλα με CW 160gr ήταν 78 euro.
Αν ξέρει κάποιος την ηλικία τουs να μας την πει.
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

christos nic

Post by christos nic »

[quote="no-nick"]προτιμηστε τα ακριβα καλαμια σχετικα αγνωστον εταιρειων παρα τα φθηνα γνωστον εταιρειων, συνηθως ειναι κατα πολυ καλητερα.

ρε φιλε εγω εν μπορω να συμφωνησω ουτε να διαφωνησω γιατι εν εξηγας γιατι εφκαλες ετσι συμπερασμα..το alivio παραδειγμα ειναι η οικονομικοτερη λυση στα shimano για σκοπους γνωριμιας της εταιριας πιστευω με τον πελατη που αφου το παρει και αναγνωριση την ποιοτητα της εταιρειας να ξαναγοραση την μαρκα και σε ποιο ποιοτικα αλλα και ποιο ακριβα προ'ι'οντα..ομως την ποιοτητα του υλικου,εμπειρια,δοκιμες,τεχνογνωσια κ.α η εταιρεια εβαλε την και σε τουτο το καλαμι..πεεεε διαφημιση εν να νομισουν οτι ειμαι κανενας βαρτος :)

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

χαχαχα :D :D :D :D :D

pavlos_agianapitis

Post by pavlos_agianapitis »

Τζαι για μενα το ιδιο :D :D
IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

no-nick

Post by no-nick »

ρε παιδεια δεν μηλω για το αλιβιο, μηλω γενικα, αλιμονο τωρα αν τα shimano δεν ειναι καλα,εγω λεω οτι τα ακριβα καπιων αγνωστον σε μας εταιρειων ειναι κατα την αποψη μου κατα πολυ καλητερα απο τα φθηνα μιας γνωστης εταιρειας οτα ιδια λεφτα..δεν ειναι σε ολα τα μοντελα και σε ολες τις τεχνικες παντα καλητερα,το θεμα θελη ψαξιμο και πανω απολα να εχεις την τυχη να τα ψαρεψης ωστε να τα δεις και να τα νιωσης στην πραξη .μην ξεχνας οτι το 95% των ψαραδων αγοραζομαι κατι γιατι γιαλιζη και ειναι ομορφο, η γιατι το εχουν και αλλοι η γιατι ειναι μαρκα η γιατι αυτο μας πλασαρε ο παντογνωστης πωλητης και παει λεγοντας. το καλο για μενα δεν σημαινη οτι ειναι καλο και για ολους .εγω προσωπικα οταν θελω να αγορασω καλαμι, το ανοιγω , προσπαθω να δω ποσο λιγιζη το πρωτο κωματι και μετα το παιζω στον αερα ( βακλιζω) να δω που διπλωνη και ποσο γρηγορα σταματα να παιζη η μυτη, κοιταζω και τους οδηγους οπως και τον μηχανισμο που μπαινη η μηχανουα και μετα κοιταζω για μαρκα και τιμη
Last edited by no-nick on Fri Dec 31, 2010 6:37 am, edited 1 time in total.

chrisostomos

Post by chrisostomos »

π.χ μια αγνωστη εταιρια http://www.pezonetmichel.com σε εμας στην Κυπρο.
Δεν φοβάμαι δεν ελπίζω είμαι παντρεμένος

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Πραγματι Χρυσοστομε :!: :!:
Ειναι μια παρα πολυ καλη εταιρεια με μια μεγαλη γκαμα προιοντων και λογικοτατες τιμες.
Στην Ελλαδα την αντιπροσωπευει η Εταιρεια Καλακωνα (Captain Hook)
Δυστυχως, στις μερες μας οι περισσοτερες Ελλαδικες Εταιρειες περνουν σοβαροτατη οικονομικη κριση. Το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι καποια εξαιρετικα παιδια εχουν μεινει χωρις δουλεια.

marios pafitis

Post by marios pafitis »

Γιατί δεν κάνετε καλαμια custom που θα είναι στα μετρα σας και θα έχου σίγουρα ανταλλακτικά αν τύχη και σπάσει οτιδήποτε, και πηγαίνετε και αγοράζετε καλαμια ολικής παραγωγή που χρησιμοποιού φτηνά υλικά για να έχου χαμηλό κόστος άσχετο ποσα τα πούλου μες την Κύπρο και δεν έχου ούτε ανταλλακτικά.

EVANTHIS LOIZOU

Μαριε :!: Χαιρετω και ευχομαι οτι καλυτερο για τον νεο χρονο.
Μου αρεσε πολυ αυτο που λεεις και θα σε παρακαλεσω δημοσια να κανουμε ενα πειραμα. Τα εξοδα τα αναλαμβανω εγω. Το αποτελεσμα θα το κανουμε δωρο για κληρωση στην εκδηλωση του Περιοδικου.
Το λοιπον :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Ας βρουμε πρωτα δυο BLANKS τα οποια θα θεωρησουμε οτι ειναι ιδανικα για ψαρεμα μουρμουρας και βαλε. Ενα Τρισπαστο και ενα τηλεσκοπικο.
Μπορεις να εισηγηθεις καποια?

chrisostomos

Post by chrisostomos »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Πραγματι Χρυσοστομε :!: :!:
Ειναι μια παρα πολυ καλη εταιρεια με μια μεγαλη γκαμα προιοντων και λογικοτατες τιμες.
Στην Ελλαδα την αντιπροσωπευει η Εταιρεια Καλακωνα (Captain Hook)
Δυστυχως, στις μερες μας οι περισσοτερες Ελλαδικες Εταιρειες περνουν σοβαροτατη οικονομικη κριση. Το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι καποια εξαιρετικα παιδια εχουν μεινει χωρις δουλεια.
Το τι κάνουνε στην Ελλάδα εμάς δεν θα πρέπει να μας άφορα και ούτε θα πρέπει και να τους μιμηθούμε προκειμένου να αποδείξουμε ότι είμαστε από την ίδια ράτσα Αντίθετος όσο ακόμα υπάρχει η δυνατότητα θα πρέπει να αλλάξουμε βλέποντας τα λάθη των Ελλήνων άλλα και των υπόλοιπων Ευρωπαίων που είναι στο ίδιο χάλι με την Ελλάδα και να τα αποφύγουμε χαράζοντας ποριά με όραμα μας να μιμηθούμε αυτούς που αυτή την στιγμή βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα
Όσον άφορα την εταιρία που προανέφερα δεν ήξερα αν και είμαι από Ελλάδα ότι αντιπροσωπεύετε στην χωρά μου από κάποιον Μια μέρα τυχαία την βρήκα Τώρα τελευταία ψάχνω για εταιρίες που ασχολούνται με την κατασκευή ειδών αλιείας και ψάχνω κυρίως για εταιρίες από Μεσογειακές χώρες καθότι πιστεύω ότι το ψάρεμα μας και οι ανάγκες του είναι πιο κοντά στα δεδομένα τους άρα κατ επέκταση και στον σχεδιασμό τον προϊόντων τους. Και μετά ψάχνω σε on-line shop για να δω τις τιμές τους
Δεν φοβάμαι δεν ελπίζω είμαι παντρεμένος

christos nic

Post by christos nic »

chrisostomos wrote:π.χ μια αγνωστη εταιρια http://www.pezonetmichel.com σε εμας στην Κυπρο.
ειναι αγνωστη μαρκα στην κυπρο οντως τα pezon and michel οπως και πολλες αλλες μαρκες αφου δεν τα φερνει κανεις,τα ειδα πριν καιρο στην ελλαδα και μου φανηκαν ποιοτικα(τωρα για τις τιμες τους δεν ξερω κατα ποσο ειναι οικονομικες..ποιο πανω μιλουσαμε για 55-60ευρο καλαμι που στην κυπρο ειναι 80ευρο shimano) και δεν τα εχει κανενας στην κυπρο απ οτι γνωριζω τα pezon&michel για να παει καποιος οπως ο φιλος Νικολας που την Αργακα που ρωταει να του εισηγηθουμε καλαμι να το πιασει στα χερια του να δει αν του κανει να το βακλισει τζε λιο οπως λαλη και ο φιλος no-nick ποιο πανω :) και καλα τα λαλη!(απο κοντα κινδυνευει να καμει λαθος επιλογη οχι να το παραγγειλη και απο το ιντερνετ)δεν νομιζω ο no-nick ποιο πανω λεγοντας λιγοτερο γνωστες μαρκες να εννοουσε αυτα που δεν υπαρχουν στην κυπρο..
Σεβαστη η εισηγηση σου κ Χρυσοστομε γιατι μπορει καποιοι να θελουμε να παραγγειλουμε που το ιντερνετ και η αληθεια παραγγελουμε παρα πολλοι αλλα καλο ειναι οσοι γνωριζετε καποια καλαμια που υπαρχουν στην κυπρο ποιοτηκα και σε καπως λογικες τιμες προτεινετε μας τα να παμε να τα δουμε και αν αξιζουν ποιοτητα-τιμη συνκρινουμε τες τιμες και που το ιντερνετ και αποφασιζουμε!Για οικονομικα-ποιοτικα καλαμια καστινγκ που υπαρχουν στην κυπρο με τα λιγα που γνωριζω προτεινω oceanic ορισμενα μοντελα,τα οικονομικα της shimano.
Παντα φιλικα.

EVANTHIS LOIZOU

Καλησπερα και σε σενα Χριστο :D
Για μενα, ο καλυτερος τοπος για να δω ΠΟΛΛΑ καλαμια κλπ και να τα δοκιμασω με την ανεση μου ειναι οι ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΙΔΩΝ ΑΛΙΕΙΑΣ.
Πιστεψε με, οταν πηγαιννω σ'αυτες τες Εκθεσεις ειναι σαν να πηγαιννω σε Πανεπιστημιο. Παιρνω γνωσεις, καλες τιμες και κανω φιλους.
Η κακια που θα πω εδω, αν και δεν ειμαι κακος ανθρωπος, ειναι οτι φετος στην Εκθεση που εγινε στην Λεμεσο, η προσελευση του κοσμου ηταν ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ.
Οι ανθρωποι που ελαβαν μερος ξοδεψαν παρα πολλα για να παρουσιασουν, εστω και με τες αδυναμιες τους, τα προιοντα τους. Ξερεις απογοητευση που ενοιωσαν οταν ειδαν να ερχεται τοσο λιγος κοσμος?
"Μα ηταν η μαππα" ειπαν καποιοι για να δικαιολογηθουν. ΟΧΙ φιλοι μου. Ειναι δυστυχως η νοοτροπια του Κυπραιου.Σαν καταναλωτης ειναι ΜΙΜΟΣ. Και δυστυχως μιμειται αυτους που δινουν το κακο παραδειγμα. Τους ΠΟΡΤΗΔΕΣ.
Ας σταματησω εδω :oops:
ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ :D :D :D

marios pafitis

Post by marios pafitis »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Μαριε :!: Χαιρετω και ευχομαι οτι καλυτερο για τον νεο χρονο.
Μου αρεσε πολυ αυτο που λεεις και θα σε παρακαλεσω δημοσια να κανουμε ενα πειραμα. Τα εξοδα τα αναλαμβανω εγω. Το αποτελεσμα θα το κανουμε δωρο για κληρωση στην εκδηλωση του Περιοδικου.
Το λοιπον :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Ας βρουμε πρωτα δυο BLANKS τα οποια θα θεωρησουμε οτι ειναι ιδανικα για ψαρεμα μουρμουρας και βαλε. Ενα Τρισπαστο και ενα τηλεσκοπικο.
Μπορεις να εισηγηθεις καποια?
Και εγώ εύχομαι ότι το καλύτερο για το 2011 με χαρά ευτυχία και πάνω από όλα υγεία
Να το κανονίσουμε αλλα τώρα δεν νομίζω να μπορώ να προλαβαίνω μέχρι την εκδήλωση του περιοδικού επειδή εκαθιστερισαν μερικά πράγματα και είμαι λίγο πιεσμένος .
Για blank μπορούμε να βρούμε από την Maver την Grever την Bad bass και το καινούριο τις Zziplex.
Να το ψάξω και να σου πω πια μοντέλα είναι.
Το μονο που μπορώ τώρα να πω είναι τις Zziplex το Fluden που είναι καινούριο καλάμη και έχει action 30-90gr και 200rg βάρος είναι δισπαστο όμως.

Post Reply

Return to “CASTING FISHING”