Διαφωνώ.

christos nic wrote:φιλε τι μαρκα ειναι τα καλαμια που λες τι μοντελα και ειδικα των 45 ευρο για να εχουμε υποψηSorkomanis wrote:ενώ του τρίτου που έχει μονο ένα, το οποιο "εγορασεν" καινούριο μοντέλο (το πολλή κανένα χρόνο στο ράφι) για 45 euro λειτουργά άψογα, πανάλαφρο και ώρες ώρες σκεφτούμε και εγώ γιατί εν έπιασα το ίδιο τότες που "επιαμεν" μαζί να "γορασουμε" καλαμια.
πιστευκω έχει να κάμει με την προσοχή στην αγορά και τον ενδελεχή έλεχο του καλαμιού πριν το γορασουμε"
nikolasarkaka..... εννοείς να σου προτείνουμε σιγγεκριμη μάρκα και μοντέλα καλαμιών???
Το τι κάνουνε στην Ελλάδα εμάς δεν θα πρέπει να μας άφορα και ούτε θα πρέπει και να τους μιμηθούμε προκειμένου να αποδείξουμε ότι είμαστε από την ίδια ράτσα Αντίθετος όσο ακόμα υπάρχει η δυνατότητα θα πρέπει να αλλάξουμε βλέποντας τα λάθη των Ελλήνων άλλα και των υπόλοιπων Ευρωπαίων που είναι στο ίδιο χάλι με την Ελλάδα και να τα αποφύγουμε χαράζοντας ποριά με όραμα μας να μιμηθούμε αυτούς που αυτή την στιγμή βρίσκονται σε καλύτερη μοίραEVANTHIS LOIZOU wrote:Πραγματι Χρυσοστομε![]()
![]()
Ειναι μια παρα πολυ καλη εταιρεια με μια μεγαλη γκαμα προιοντων και λογικοτατες τιμες.
Στην Ελλαδα την αντιπροσωπευει η Εταιρεια Καλακωνα (Captain Hook)
Δυστυχως, στις μερες μας οι περισσοτερες Ελλαδικες Εταιρειες περνουν σοβαροτατη οικονομικη κριση. Το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι καποια εξαιρετικα παιδια εχουν μεινει χωρις δουλεια.
ειναι αγνωστη μαρκα στην κυπρο οντως τα pezon and michel οπως και πολλες αλλες μαρκες αφου δεν τα φερνει κανεις,τα ειδα πριν καιρο στην ελλαδα και μου φανηκαν ποιοτικα(τωρα για τις τιμες τους δεν ξερω κατα ποσο ειναι οικονομικες..ποιο πανω μιλουσαμε για 55-60ευρο καλαμι που στην κυπρο ειναι 80ευρο shimano) και δεν τα εχει κανενας στην κυπρο απ οτι γνωριζω τα pezon&michel για να παει καποιος οπως ο φιλος Νικολας που την Αργακα που ρωταει να του εισηγηθουμε καλαμι να το πιασει στα χερια του να δει αν του κανει να το βακλισει τζε λιο οπως λαλη και ο φιλος no-nick ποιο πανωchrisostomos wrote:π.χ μια αγνωστη εταιρια http://www.pezonetmichel.com σε εμας στην Κυπρο.
Και εγώ εύχομαι ότι το καλύτερο για το 2011 με χαρά ευτυχία και πάνω από όλα υγείαEVANTHIS LOIZOU wrote:ΜαριεΧαιρετω και ευχομαι οτι καλυτερο για τον νεο χρονο.
Μου αρεσε πολυ αυτο που λεεις και θα σε παρακαλεσω δημοσια να κανουμε ενα πειραμα. Τα εξοδα τα αναλαμβανω εγω. Το αποτελεσμα θα το κανουμε δωρο για κληρωση στην εκδηλωση του Περιοδικου.
Το λοιπον![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ας βρουμε πρωτα δυο BLANKS τα οποια θα θεωρησουμε οτι ειναι ιδανικα για ψαρεμα μουρμουρας και βαλε. Ενα Τρισπαστο και ενα τηλεσκοπικο.
Μπορεις να εισηγηθεις καποια?