πολυάγκιστρο
- konstantinos kalogir
Re: πολυάγκιστρο
Λάθος μου που επαρεληψα να αναφέρω μήκος. Όταν λέω μακρύ εννοώ από 3.00-3.60, εν μιλούμε για τα καλάμια με τα οποία κάμνουμε surfcasting. Προσωπικά πιστεύω ότι για τούτη τη δουλειά εν αρκετά καλά τα τηλεσκοπικά καλάμια carp, ημιπαραβολικά. Καλάμια κάτω που 3.00 και πάνω που 4.00 πιστεύω εν ακατάλληλα. Αλλά όπως είπα και πριν τούτα είναι όλα θεωρητικά και όλα μπορούν να διαψευτούν. Σε κάθε ψάρεμα πρέπει να τροποποιούμε τις τεχνικές μας αναλόγως των συνθηκών που επικρατούν..
-
ρε παιδιά απελπιστική κατάσταση εχτές και σήμερα ολοήμερα ψαρέματα και δεν έπιασα tpt το σπουδαίο ---- τρις "λιτσες" εχτές 2- 3 κιλά η κάθε μια μονο ---- και σήμερα ένα λαβράκι μικρό 2,5 κιλά μια λιτά μισό κιλό μια μελανά 300 γραμμάρια -- απελπιστική κατάσταση πρέπει κάτι να κάνουμε
dimitris michael wrote:re pedia apelpistiki katastasi extes kai simera oloimera psaremata kai den epiasa tpt to spoudeo ---- tris litses extes 2- 3 kila i kathe mia mono ---- kai simera ena lavraki mikro 2,5 kila mia lita miso kilo mia melana 300 grammaria -- apelpistiki katastasi prepi kati na kanoume

dimitris michael wrote:ρε παιδιά απελπιστική κατάσταση εχτές και σήμερα ολοήμερα ψαρέματα και δεν έπιασα tpt το σπουδαίο ---- τρις "λιτσες" εχτές 2- 3 κιλά η κάθε μια μονο ---- και σήμερα ένα λαβράκι μικρό 2,5 κιλά μια λιτά μισό κιλό μια μελανά 300 γραμμάρια -- απελπιστική κατάσταση πρέπει κάτι να κάνουμε

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
χμ.....dimitris michael wrote: και σήμερα ένα λαβράκι μικρό 2,5

2.5 κιλά μικρό

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
θα περιμενεις πολλυ καιρο...marios wrote:dimitris michael wrote:ρε παιδιά απελπιστική κατάσταση εχτές και σήμερα ολοήμερα ψαρέματα και δεν έπιασα tpt το σπουδαίο ---- τρις "λιτσες" εχτές 2- 3 κιλά η κάθε μια μονο ---- και σήμερα ένα λαβράκι μικρό 2,5 κιλά μια λιτά μισό κιλό μια μελανά 300 γραμμάρια -- απελπιστική κατάσταση πρέπει κάτι να κάνουμεdimitri περιμένω τις photo
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
mariosko wrote:θα περιμενεις πολλυ καιρο...marios wrote:dimitris michael wrote:ρε παιδιά απελπιστική κατάσταση εχτές και σήμερα ολοήμερα ψαρέματα και δεν έπιασα tpt το σπουδαίο ---- τρις "λιτσες" εχτές 2- 3 κιλά η κάθε μια μονο ---- και σήμερα ένα λαβράκι μικρό 2,5 κιλά μια λιτά μισό κιλό μια μελανά 300 γραμμάρια -- απελπιστική κατάσταση πρέπει κάτι να κάνουμεdimitri περιμένω τις photo

- plenom'metatopsarem?
φίλε Δημήτρη γειά σου! αν επιτρέπεται πιες εν οι περιοχές σου? μεν παρεξηγήσεις, τζιαι επαρχία κάμνει μου!dimitris michael wrote:ρε παιδιά απελπιστική κατάσταση εχτές και σήμερα ολοήμερα ψαρέματα και δεν έπιασα tpt το σπουδαίο ---- τρις "λιτσες" εχτές 2- 3 κιλά η κάθε μια μονο ---- και σήμερα ένα λαβράκι μικρό 2,5 κιλά μια λιτά μισό κιλό μια μελανά 300 γραμμάρια -- απελπιστική κατάσταση πρέπει κάτι να κάνουμε

απλά επειδή στις μεριές που ψαρεύω δεν έχω βρει ακόμα τα ψάρια που αναφέρεις!
-
μα δε ρε, έκαμαν blur τες φωτογραφίες πίσω μπας και δούμε που εψαρεψαν. ts ts ts 

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
-
παιδια σε ενα απο τα ποστ σε αυτο το θεμα που παρουσιαζετε μια αρματωσια πολυαγκιστρου με τη χρηση "σισσυ" στην αρματωσια...τι ακριβως ειναι το σισσυ και ποια η δουλεια του?
Sissy Σωληνακι με ενσωματωμενη στρυφταροπαραμανα συνδεσμος για το συρομενο μολυβι.koursaros21 wrote:παιδια σε ενα απο τα ποστ σε αυτο το θεμα που παρουσιαζετε μια αρματωσια πολυαγκιστρου με τη χρηση "σισσυ" στην αρματωσια...τι ακριβως ειναι το σισσυ και ποια η δουλεια του?
http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... ?f=8&t=356
- Christopher
Μπορεί κάποιος να μου εξήγηση πως κάμνω ένα κατσοχοιρο γιατί εδκιαβασα όλα τα ποστ και δεν εκατάλαβα. Έχετε καμία φωτογραφία περκει μου καταλάβω γιατί είμαι τζιαι λιο παλαβός 

Αγόρασε ρε φίλε ένα έτοιμο και το επόμενο κάμνεις το μόνος σουChristopher wrote:Μπορεί κάποιος να μου εξήγηση πως κάμνω ένα κατσοχοιρο γιατί εδκιαβασα όλα τα ποστ και δεν εκατάλαβα. Έχετε καμία φωτογραφία περκει μου καταλάβω γιατί είμαι τζιαι λιο παλαβός
- plenom'metatopsarem?
http://www.youtube.com/watch?v=dQ9GLQmjFBEChristopher wrote:Μπορεί κάποιος να μου εξήγηση πως κάμνω ένα κατσοχοιρο γιατί εδκιαβασα όλα τα ποστ και δεν εκατάλαβα. Έχετε καμία φωτογραφία περκει μου καταλάβω γιατί είμαι τζιαι λιο παλαβός