Sent from my ST15i using Tapatalk 2
Μαριε θελουμε φωτο!!!marios pafitis wrote:Χαλαρωστε τζιε ηρταν καλητερα ψαρκα που τες παλιο σακουλες![]()
για CASTING αλλα τον τοπο εν το λαλο !!!!!!
φίλε μου που εν να ξανάρτω εν να σου το πωNikolas Nklou wrote:τουλαχιστον ενημερωνε μας ποτε ερκεσε να τα πουμε τζε που κοντα ρε Μυλοκοπα.......![]()
ερκεσε που ερκεσε στο χωρκο μας εντζε τιποτε να το πεις
belluga wrote:Μαριε θελουμε φωτο!!!marios pafitis wrote:Χαλαρωστε τζιε ηρταν καλητερα ψαρκα που τες παλιο σακουλες![]()
Κανονισε για τζιντο ψαρεμα που λαλουσαμε τουντην ευτομα εν εβρεξε θεμας περκι εν βρεξει να παμε κανενα γυρο!
Sent from my iPhone using Tapatalk
φίλε μου εν χρειάζεσαι αρματωσιές.η παραλία εγεμάτηΝικολας Λεμεσος wrote:Εγω παντως επαρετησα να πιεννω τζικατο στην αρκακα. Εβαρεθηκα να πιανω μυλοκοπια 5κιλα. Εδιαλησα την μεση μου που το κουβαλημα. Τωρα πιεννω μονο στις τσιπουρες και στα λαυρακια! Εν πεζετε!
Αλλα τωρα, μετα τις φωτο του μυλοκοπα, ισως ξαναπαω. Ενα παρω και κορδελλα τις αστυνομιας μαζι μου να κοψω καμια 500σια μετρα να μπορω να στυσω τα καλαμια μου. Ενα πω και του μακελλοου αν θελει να ερτει για παρεα και να μου καμνει αρματωσιες τζινη την ωρα!
mylokopas wrote:belluga wrote:Μαριε θελουμε φωτο!!!marios pafitis wrote:Χαλαρωστε τζιε ηρταν καλητερα ψαρκα που τες παλιο σακουλες![]()
Κανονισε για τζιντο ψαρεμα που λαλουσαμε τουντην ευτομα εν εβρεξε θεμας περκι εν βρεξει να παμε κανενα γυρο!
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συγχαρητηρια Αγγελε..... Τα πρωτα μυλοκοποπαλαμιδες που ειδα ποτε μ...AggelosLRK wrote:Παιδια πιαστηκε αυτο το ψαρι σε μονοδολι στην αρκακα ειναι μυλοκοπι τιγρε?
κανεις μεγαλο λαθος!!! μετα που 1 αναζητηση στα ψαρια που κρατει η Αργακα ,ειδα οτι το ψαρι αυτο ειναι μαλακιο...και μαλιστα ενα νεο ειδος χταποδιου....Sorkomanis wrote:Καλά το μυλοκόποι tigre που το είδες ρε φιλε??? Είναι είδος σόρκου τούτο, με τα stripes οριζόντια αντί κάθετα
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΙ ρε σε λιγο εν να γινει καλαμαρι.....Nikolas Nklou wrote:κανεις μεγαλο λαθος!!! μετα που 1 αναζητηση στα ψαρια που κρατει η Αργακα ,ειδα οτι το ψαρι αυτο ειναι μαλακιο...και μαλιστα ενα νεο ειδος χταποδιου....Sorkomanis wrote:Καλά το μυλοκόποι tigre που το είδες ρε φιλε??? Είναι είδος σόρκου τούτο, με τα stripes οριζόντια αντί κάθετα
μαλάκιο ώστε... να το δοκιμάσουμε. Όταν το βγάλω έξω πρέπει να το χτυπήσω στα βράχια μέχρι να λύσει????Nikolas Nklou wrote:κανεις μεγαλο λαθος!!! μετα που 1 αναζητηση στα ψαρια που κρατει η Αργακα ,ειδα οτι το ψαρι αυτο ειναι μαλακιο...και μαλιστα ενα νεο ειδος χταποδιου....Sorkomanis wrote:Καλά το μυλοκόποι tigre που το είδες ρε φιλε??? Είναι είδος σόρκου τούτο, με τα stripes οριζόντια αντί κάθετα