φίλε μου καλημέρα.μόλις επέστρεψα από το ψάρεμαadmin wrote:Κοπέλια νομίζω το εξαντλήσαμε το κεφάλαι ο αυτό , ο άνθρωπος είχε κάτι να πεί το είπε κάποιοι ίσως κατάλαβαν τι ήθελε οι περισσότεορι δέν κατάλαβαν κανεί ψάρεμα τωρά!!!
since1984 wrote:φίλε το μυλοκόπια πότε τα έπιασες?
φίλε μου έχετε φίλο φάκτοραM.S.BUFFALO wrote:τωρα εν εκαταλαβα που οδηγει τοθτη η συζητιση... με το να βαλεις φοτο με 3 μυλοκοπια σημενι οτι ειχες δικιο για οοοολα τουτα που ελαλες 10 σελιδες ποστ??
τζινη τη παρουσιαση της αρματωσιας σου, αλιως ''The shi drum killah'', εννα τη δουμε και εμεις οι αχαπαροι να μαθενουμε οξα αδικα καρτερουμε?
είσαι που τζίνους που εν εκαταλάβαν?M.S.BUFFALO wrote:τωρα εν εκαταλαβα που οδηγει τοθτη η συζητιση... με το να βαλεις φοτο με 3 μυλοκοπια σημενι οτι ειχες δικιο για οοοολα τουτα που ελαλες 10 σελιδες ποστ??
τζινη τη παρουσιαση της αρματωσιας σου, αλιως ''The shi drum killah'', εννα τη δουμε και εμεις οι αχαπαροι να μαθενουμε οξα αδικα καρτερουμε?
εν στο autocad που μασχεσε οξα στο illustrator τζαι εν τα καταφερες τοσες μερες;mylokopas wrote:αλλά παλε είμαι λίος στα κομπιούτερ και εν εκατάφερα τόσες μέρες να την σχεδιάσω και να σας την δείξωM.S.BUFFALO wrote:τωρα εν εκαταλαβα που οδηγει τοθτη η συζητιση... με το να βαλεις φοτο με 3 μυλοκοπια σημενι οτι ειχες δικιο για οοοολα τουτα που ελαλες 10 σελιδες ποστ??
τζινη τη παρουσιαση της αρματωσιας σου, αλιως ''The shi drum killah'', εννα τη δουμε και εμεις οι αχαπαροι να μαθενουμε οξα αδικα καρτερουμε?,ομως προσπαθώ.κάνε λίγη πομονή