Εξοπλισμός

sifu-nas

Re: Εξοπλισμός

Post by sifu-nas »

:lol: :lol: :lol: e cave en eshei lathos...
thymizei m kati parapligikes istories .

Greg

Post by Greg »

egw enna ksanasunaferw tin klassiki mu kouventa... ekamete ton m***** epistimi :twisted:
Esox Lucius

Panikos

Post by Panikos »

Someone wrote:Επίσης, θέλω να καταγγείλω δημόσια την ασχετοσύνη συγκεκριμένου καταστήματος το οποίο είχα ως τωρά σε υπόληψη:
Επάσαρε μου για μάνα μηχανής, μισίνα σαραντάρα ΣΚΛΗΡΗ.
Η μισίνα έγινε σκα...ά τζιαι θέλει άλλαμα μετά που ένα δύο μηνών χρήσης.

Κάτι ήξερα πριν την πιάσω αλλά τα "ρε φίλε μου, τούτο βάλλουν ούλλοι, εν η καλλύττερη μάνα για τη μηχανή του μεγέθους που έσιεις" κ.λ.π. εκάμαν τη ζημιά.

Εν θα αναφέρω μάρκα μισίνας γιατί εν ο μόνος που τες φέρνει..

re file an epitrepete posa stixise kai posa metra itan i sigkekrimeni misina
:?:

no-nick

Post by no-nick »

Greg wrote:egw enna ksanasunaferw tin klassiki mu kouventa... ekamete ton m***** epistimi :twisted:
γελα οπως την μαιμουνα εσυ :D επειδη ασχολουμαστε με μαλακιες και παιζε μου τον αδιαφορο με τα τρια πουλακια καθοντε :D

Pambs

Post by Pambs »

επδ ειμαι και εγω αρρωστος με τουτο πραμα να πω οτι, πολλες φορες αρεσκει μας το τακλ γενικα. Παμε και γοραζουμε ενα καλαμι και μια μηχανουα επδ μας αρεσκει οι απαραιτητα επδ εν να παμε να πιασουμε το αναλογο ψαρι. και μιας και εφερε το η κουβεντα επαραγγειλα μια μιχανουα που μαγνησιο ειναι μια κουκλα, πολλυ πολλυ να την βαλω με στην βιτρινα που εχει η γυναικα μου για τα κρυσταλλα της να την βλεπω!

no-nick

Post by no-nick »

Pambs wrote:επαραγγειλα μια μιχανουα που μαγνησιο ειναι μια κουκλα, πολλυ πολλυ να την βαλω με στην βιτρινα που εχει η γυναικα μου για τα κρυσταλλα της να την βλεπω!

χανη η παττιχα σου εσενα

Pambs

Post by Pambs »

no-nick wrote:
Pambs wrote:επαραγγειλα μια μιχανουα που μαγνησιο ειναι μια κουκλα, πολλυ πολλυ να την βαλω με στην βιτρινα που εχει η γυναικα μου για τα κρυσταλλα της να την βλεπω!

χανη η παττιχα σου εσενα
εσυ παεις καλυτερα ρε! εν το μεταξυ το century εχεις το ακομα?

caveman

Post by caveman »

no-nick wrote:

χανη η παττιχα σου εσενα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Φίλε μου ο άθρωπος εκατάλαβεν την ουσία του ψαρέματος δακάτο :!: Κάτι παρόμιες κουβέντες κάμνο τζαι εγώ αλλά με παλιά πράματα, ότι αττίκα ή σχετικά παλιο καλάμι ή ψαράκι ή μηχανή έβρω, αμέσος πιάννω τα, με την ελπίδα πως μια μέρα θα τα καδρόσω :P παρεπιπτόντος ευχαριστό τον κύριο Ευάνθη για το συλλεκτικό OPM LURE και τον Νικόλα για μια χειροπίοιτη Ησπανική καραβίδα. Έχω ρε Νικ ανάμεσα στα διάφορα, ένα penn power stick του 1986....αλόπως εν το πρώτο καλάμι γραφίτι :lol: που εκικλοφόρισεν ποττέ, τζαι είναι τζαι για σερφ κάστιν :!: :lol: άμα το δεις θα πελλάνεις :lol: :lol: εν έχει λάθος :D :D
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

no-nick

Post by no-nick »

Pambs wrote:

θελης να σου το πουλησω? :)

Pambs

Post by Pambs »

no-nick wrote:
Pambs wrote:

θελης να σου το πουλησω? :)
τωρα που να βρεθουμε να το δοκιμασω. σκεφτουμε για τουτο http://www.myfishcasting.com/casting_fo ... sc&start=0 και αν βαλω μια αμπου 6500 πανω μοτιφαρισμενη

no-nick

Post by no-nick »

τουτο ειναι το νεο μοντελο του δικου μου, τελικα εν θα παης στο mf???

Pambs

Post by Pambs »

no-nick wrote:τουτο ειναι το νεο μοντελο του δικου μου, τελικα εν θα παης στο mf???
σκεφτουμε ρε να πιαω 2 τα ιδια η να δοκιμασω τπτ αλλο. αλλα η μαλακια εν μπορεις να δοκιμασεις ρε γμτ, ατε το μφ εφκηκε μου. σιουρα θα παραγγειλω καμια αμπου μοτιφαρισμενη να δω ποση διαφορα καμνουν. αλλα ειμαι σε διλλημα οσον αφορα το καλαμι :lol:

gouili

Post by gouili »

Εν έχω ιδέα που έτσι πράματα εν είμαι του είδους.. το μόνο που καταφέρνω με το καλάμι είναι τα καλαμάρια.. τζαι για τον σκοπο έχω ενα καλαμούι ένιξερω τι είναι μεν με ρωτήσετε επειδή εν είμαι ούτε κοντά να το δω.. λογικά εν για πολλά ελαφρια πράματα για να μπορεί να ριχνει την καλαμαριέρα μόνη της. Τέλως πάντων σκεφτουμε να παραγγείλω τίποτε να ποσκολιούμε καμιά νύχτα με το καλάμι τωρά που να έρτω για διακοπές.. Είμαι αχάπαρος που έτσι πράματα.. Θέλω το πιο φτηνό καλάμι και μηχανούα.. όπως επίσης και τα υπόλοιπα που θα χρειάζομαι για να κάμω αρματωσιά για βραχώδη βυθό(για σορκους παραπάνω). Εννα μου κάμετε λιστα ? :D (πχ που αγκλερμανια) δέχομαι και πμ :lol: Και όταν τα πιάσω να μου δείξετε και την αρματωσια :oops:

Καλή σας μέρα..

no-nick

Post by no-nick »

gouili wrote:Εν έχω ιδέα που έτσι πράματα εν είμαι του είδους.. το μόνο που καταφέρνω με το καλάμι είναι τα καλαμάρια.. τζαι για τον σκοπο έχω ενα καλαμούι ένιξερω τι είναι μεν με ρωτήσετε επειδή εν είμαι ούτε κοντά να το δω.. λογικά εν για πολλά ελαφρια πράματα για να μπορεί να ριχνει την καλαμαριέρα μόνη της. Τέλως πάντων σκεφτουμε να παραγγείλω τίποτε να ποσκολιούμε καμιά νύχτα με το καλάμι τωρά που να έρτω για διακοπές.. Είμαι αχάπαρος που έτσι πράματα.. Θέλω το πιο φτηνό καλάμι και μηχανούα.. όπως επίσης και τα υπόλοιπα που θα χρειάζομαι για να κάμω αρματωσιά για βραχώδη βυθό(για σορκους παραπάνω). Εννα μου κάμετε λιστα ? :D (πχ που αγκλερμανια) δέχομαι και πμ :lol: Και όταν τα πιάσω να μου δείξετε και την αρματωσια :oops:

Καλή σας μέρα..
αφου ειπες ακλερ μανια , πιαστον ενα τηλεφωνο και πετου που "θα ειναι εκει ο κ.Ευανθης να σου πει να παης ", πιασε τι θα πιασης και τις αρματωσιες αφηστε στον κ.Ευανθη, μονο παρε λιγα ευρω παραπανω γιατι ο κ.Ευανθης εν λιγο ιδιοτροπος :)

gouili

Post by gouili »

Εννα ήταν καλά!! Μα είπα έτσι επειδή εν το μόνο online shop που είδα και άκουσα απο εσάς, και είναι και μακριά .. Είμαι εξωτερικό ακόμα όμως και την παραγγελία λέω να την κάμω σύντομα.. πριν έρθω.

Post Reply

Return to “CASTING FISHING”