thymizei m kati parapligikes istories .
Someone wrote:Επίσης, θέλω να καταγγείλω δημόσια την ασχετοσύνη συγκεκριμένου καταστήματος το οποίο είχα ως τωρά σε υπόληψη:
Επάσαρε μου για μάνα μηχανής, μισίνα σαραντάρα ΣΚΛΗΡΗ.
Η μισίνα έγινε σκα...ά τζιαι θέλει άλλαμα μετά που ένα δύο μηνών χρήσης.
Κάτι ήξερα πριν την πιάσω αλλά τα "ρε φίλε μου, τούτο βάλλουν ούλλοι, εν η καλλύττερη μάνα για τη μηχανή του μεγέθους που έσιεις" κ.λ.π. εκάμαν τη ζημιά.
Εν θα αναφέρω μάρκα μισίνας γιατί εν ο μόνος που τες φέρνει..
γελα οπως την μαιμουνα εσυGreg wrote:egw enna ksanasunaferw tin klassiki mu kouventa... ekamete ton m***** epistimi
Pambs wrote:επαραγγειλα μια μιχανουα που μαγνησιο ειναι μια κουκλα, πολλυ πολλυ να την βαλω με στην βιτρινα που εχει η γυναικα μου για τα κρυσταλλα της να την βλεπω!
εσυ παεις καλυτερα ρε! εν το μεταξυ το century εχεις το ακομα?no-nick wrote:Pambs wrote:επαραγγειλα μια μιχανουα που μαγνησιο ειναι μια κουκλα, πολλυ πολλυ να την βαλω με στην βιτρινα που εχει η γυναικα μου για τα κρυσταλλα της να την βλεπω!
χανη η παττιχα σου εσενα
no-nick wrote:Pambs wrote:επαραγγειλα μια μιχανουα που μαγνησιο ειναι μια κουκλα, πολλυ πολλυ να την βαλω με στην βιτρινα που εχει η γυναικα μου για τα κρυσταλλα της να την βλεπω!
χανη η παττιχα σου εσενα
Pambs wrote:
εσυ παεις καλυτερα ρε! εν το μεταξυ το century εχεις το ακομα?
τωρα που να βρεθουμε να το δοκιμασω. σκεφτουμε για τουτο http://www.myfishcasting.com/casting_fo ... sc&start=0 και αν βαλω μια αμπου 6500 πανω μοτιφαρισμενηno-nick wrote:Pambs wrote:
εσυ παεις καλυτερα ρε! εν το μεταξυ το century εχεις το ακομα?
θελης να σου το πουλησω?
σκεφτουμε ρε να πιαω 2 τα ιδια η να δοκιμασω τπτ αλλο. αλλα η μαλακια εν μπορεις να δοκιμασεις ρε γμτ, ατε το μφ εφκηκε μου. σιουρα θα παραγγειλω καμια αμπου μοτιφαρισμενη να δω ποση διαφορα καμνουν. αλλα ειμαι σε διλλημα οσον αφορα το καλαμιno-nick wrote:τουτο ειναι το νεο μοντελο του δικου μου, τελικα εν θα παης στο mf???
αφου ειπες ακλερ μανια , πιαστον ενα τηλεφωνο και πετου που "θα ειναι εκει ο κ.Ευανθης να σου πει να παης ", πιασε τι θα πιασης και τις αρματωσιες αφηστε στον κ.Ευανθη, μονο παρε λιγα ευρω παραπανω γιατι ο κ.Ευανθης εν λιγο ιδιοτροποςgouili wrote:Εν έχω ιδέα που έτσι πράματα εν είμαι του είδους.. το μόνο που καταφέρνω με το καλάμι είναι τα καλαμάρια.. τζαι για τον σκοπο έχω ενα καλαμούι ένιξερω τι είναι μεν με ρωτήσετε επειδή εν είμαι ούτε κοντά να το δω.. λογικά εν για πολλά ελαφρια πράματα για να μπορεί να ριχνει την καλαμαριέρα μόνη της. Τέλως πάντων σκεφτουμε να παραγγείλω τίποτε να ποσκολιούμε καμιά νύχτα με το καλάμι τωρά που να έρτω για διακοπές.. Είμαι αχάπαρος που έτσι πράματα.. Θέλω το πιο φτηνό καλάμι και μηχανούα.. όπως επίσης και τα υπόλοιπα που θα χρειάζομαι για να κάμω αρματωσιά για βραχώδη βυθό(για σορκους παραπάνω). Εννα μου κάμετε λιστα ?(πχ που αγκλερμανια) δέχομαι και πμ
Και όταν τα πιάσω να μου δείξετε και την αρματωσια
![]()
Καλή σας μέρα..