surf casting
Re: surf casting
η τσαρτελα αμα ειναι φρεσκα και λιγο αλατισμενη και την τιληξης με ελαστικο νημα αντεχη ανετα μια απαλη βολη στα 10-20 μετρα για λαβρακια.προσωπικα εγω αυτο το δολωμα το
' μισησα' . το χρησημοπιουσα πανω απο 2 χρονια για να πιασω 1 λαβρακι 2 δρακαινες και απειρα μουγκρια και σμηρνες
' μισησα' . το χρησημοπιουσα πανω απο 2 χρονια για να πιασω 1 λαβρακι 2 δρακαινες και απειρα μουγκρια και σμηρνες
- AggelosLRK
no-nick wrote:η τσαρτελα αμα ειναι φρεσκα και λιγο αλατισμενη και την τιληξης με ελαστικο νημα αντεχη ανετα μια απαλη βολη στα 10-20 μετρα για λαβρακια.προσωπικα εγω αυτο το δολωμα το
Για μουγκρια πηγαινες και απλα ετυχε να πιασεις και 1 λαβρακι αχαχα

- mariosspinning
ΑΑΑ,Κοπέλια νομίζω επαρεξηγήσετε το μουγκρι σαν ψαρι!!αμαν ξερεις και καθαριζεις το σωστα
καμνει απιστευτες ψαροσουπες 

Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
ηταν παντα παρεξηγημενο και θα μεινει για εμενα..... εν εχει πιο σπαστικο 'ψαρι' ,γιατι 1o:σαντανωνουν σου το περιποιημενο παραμαλλο που εφαες ενα 10 λεπτο να το σασεις τζε να το περιποιηθης. 2ο :καρτερας το καμπανελι να χτυπησει για κανενα μυλοκοπι ή κανενα μουρμουρο(ατε βαλε τζε κανενα σουρο μεσα μεσα) τζε ερκετε το μουγκρι τζε γ@μ@ σου την ψυχολογια
3ο: εν εχει καλο τραβημα,απλα νιωθεις τα ανακατωματα του
αυτα προς το παρων

- mariosspinning
ναι ρε φίλε ξέρω το απλά εγω μειλώ για το φαί του,φυσικα τουτα ε γουστα του καθε νου,εμένα θα μου πεις ξέρεις σαντανοσιές που μου εκάμαν τζιε πόσες φορές αναγκάστικα να αλλάξω τόπο
αλλά αμα πιάνεις τζιε κανένα μέσα μέσα να το παίρνεις της γιαγιάς σου να σου το μαειρεύκει εν τζιαι χαλά μας,αλλοι θα πουν μακρια τζιαι αγαπημένα.Είχε μέρα που που εγώ ο αδερφός μου τζιαι ο ανιψιός μου εφκάλαμε 4,αλλά το πρόβλημα όπως λαλέις τζιαι εσύ νεκατώνου σου τα παράμαλλα και κάμνουν τα ούλλον κόμπους τζιε καθυστερούσε που το ψλαρεμα σου. 

προτιμω να τα καμνω release παρα να τα πιανω....ευχαριστιεσε το τζε παραπανω 

- mariosspinning
Ε ναι ρε,κανενα μεσα μεσα ετσι για το φαι,παντως δεν γλιτονουμε που λου τους 

AggelosLRK wrote:
Για μουγκρια πηγαινες και απλα ετυχε να πιασεις και 1 λαβρακι αχαχα
σωστος . τελικα αυτο εκαα τοσο καιρο

αναφορικα με την σαρδελλα εγω προσωπικα την τυλιγω με ελαστικο νημα και αντεχει μια χαρα σε βολες 50-80 μετρα για 3-4 φορες, και σε πολυαγγιστρο αλλα και σε μονοαγγιστρο.
για το surf casting γενικα μπρεπει να εχει καλη τεχνικη βολης για να μπορεσεις να ριξεις πισω απο το σπασιμω τον κυμματων. για αυτο και ονομαζετε surf casting!!!
για το surf casting γενικα μπρεπει να εχει καλη τεχνικη βολης για να μπορεσεις να ριξεις πισω απο το σπασιμω τον κυμματων. για αυτο και ονομαζετε surf casting!!!

- mariosspinning
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _2g#t=290s
A REAL SURF CASTING FISHING
A REAL SURF CASTING FISHING
striper bass fishing
- Attachments
-
- striper fishing
- striper.jpg (35.73 KiB) Viewed 5296 times
SOUTH JERSAY REEL BURNERS! www.sjrb-online.com/
kosta 728 που ψαρεύεις τα stribed bass είσαι Αμερική, απο σκάφος?
Ναι είμαι στο Νέο Jersey τα ψαρεύω και από το σκάφος αλλα παραπάνω από την ακτή το συγκεκριμένο είναι με την τεχνική του surf casting η ώρα 8 την νύκτα με δόλωμα αμερικανο (blood worm) 0.40mm μάνα και σύρμα για leader. την μέρα βάζω 0.50 με 0.70mm flurocarbon leader.
SOUTH JERSAY REEL BURNERS! www.sjrb-online.com/