φιλε μου εγω το μοναδικο μυλοκoπι (μυλοκοπουι βασικαjack tar wrote:να ξερω αν μπορω να ελπιζω ακομα αλλιως να αλλαξω περιοχες

c & r . τουτο ηταν το μοναδικο μυλοκοπι που ειδα ποτε μου live. αρα, κατι εσσιει

φιλε μου εγω το μοναδικο μυλοκoπι (μυλοκοπουι βασικαjack tar wrote:να ξερω αν μπορω να ελπιζω ακομα αλλιως να αλλαξω περιοχες
Χρυσανθε εσυ που εισαι που τον Πωμο επρεπε να ξερεις καλουςchrysanthos9 wrote:ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΜΥΛΟΚΟΠΙΑ?![]()
Πάω εγώ στα Μυλοκόπιαsavvis wrote:Χρυσανθε εσυ που εισαι που τον Πωμο επρεπε να ξερεις καλουςchrysanthos9 wrote:ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΜΥΛΟΚΟΠΙΑ?![]()
ψαροτοπους τζι πανω.
Που πιαννει σορκους που μυλοκοπια
ότι δολώνεις για μουρμούρες δολώνεις και στα μυλοκοπια απλά σε πιο πλούσιες δωλοσιες 30mm παράμαλλο 4size αγκίστρι είσαι καλυμμένοςjhon wrote:Tι δολώματα "μισινες" και αγκίστρια προτείνεται για "μιλοκοπια"??
μπορείς να το βρείς παντού σε οποιες δήποτε συνθήκες νύχτα η μέρα...για να ακριβολογούμε αυτό σε βρίσκει τις πλείστες φορες (από τις σπάνιες που θα σε τιμήσει)jhon wrote:είναι το μοναδικό ψάρι που δεν έχω πάρει ποτε μου....είναι ψάρι τις άμμου η μικτού βυθού? και σε τι συνθήκες?
Εν η αλήθεια πως τα μυλοκόπια που έπιασα εν λιά (εν ξεπερνούν τα 10) εκ των οποίων μόλις 4-5 εκράτησα λόγω σεβαστού μεγέθους, αλλά έπιασα τα από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι σήμερα..Δηλαδή πιστεύκω άρκεψε και γίνεται πιο συχνό το φαινόμενο να πιάνονται κάποια μυλοκόπια, με αποτέλεσμα να μεν το θεωρώ έκπληξη να πιάσω κάποιο. Όπως και να 'χει, ψαρεύκω τα πάντα σε περιοχές αμμώδεις, με την προυπόθεση να έχει κοντά φυκιάδες. Τα παραπάνω ετσιμπήσαν ακροβάτη, ενώ ετιμήσαν και τον αμερικάνο. Πάντα πατωτά όμως. Το ότι τα έπιασα νύχτα εν σημαίνει τίποτε επειδή μόνο νύχτα πάω, οπότε εν μπορώ να πω ότι εν τσιμπούν τη μέρα. Αν βάλεις τελευταίο το βαρίδι εν λογικό να μεν βρίσκεις μυλοκόπια, αφού το καλάμι σου εν στημένο πάνω και το παράμαλλο σου ψαρεύει ψηλά, το μυλοκόπι θέλει κάτω. Εν έπιασα ποτέ μου σε φλόττερ, αν και γενικά δουλεύκω τα πολύ τα φλόττερ. Λαυράκια με έτσι αρματωσιά εν λογικό να πιάνεις, αλλά μυλοκόπια θέλουν περαστό βαρίδι χαμηλά, ενώ τουλάχιστον στα μικρότερα του είδους κάτω του κιλού, επαρατήρησα ότι αρέσει τους η χρήση κάποιων πηγών φωτισμού, όπως χάντρες, φωσφοράκια κτλ κτλ. Αλλά τίποτε που τούτα εν νεν κανόνας γιατί με δέκα μυλοκόπια σε τόσα ψαρέματα εν μπορούν να φκουν ασφαλή συμπεράσματα.jhon wrote:Tι δολώματα "μισινες" και αγκίστρια προτείνεται για "μιλοκοπια"? είναι το μοναδικό ψάρι που δεν έχω πάρει ποτε μου....είναι ψάρι τις άμμου η μικτού βυθού? και σε τι συνθήκες?
Κωσταντινε το παραμαλο δεν νομιζω να ψαρευη ψυλα, παλι στο βυθο ψαρευη, σκευτου ενα 4μετρο καλαμι καθετα στημανο και το βαριδι καμια 60ρια μετρα μεσα, αν το κανης αυτο κατα μηκος τη παραλιας θα δεις οτι το παραμαλο ειναι ακουμπισμενο πανω στον βυθο.konstantinos kalogir wrote: Αν βάλεις τελευταίο το βαρίδι εν λογικό να μεν βρίσκεις μυλοκόπια, αφού το καλάμι σου εν στημένο πάνω και το παράμαλλο σου ψαρεύει ψηλά