φίλε μου εσύ γιατί ενοχλήθηκες δεν κατάλαβα,konstantinos kalogir wrote:1τον: Οι ειδοποιητές είναι 8.50 ευρώ, αν με πιστεύεις καλώς, αλλιώς ψάξε σε όποιο κατάστημα θέλεις Παγκύπρια και ρώτα.
2ρον: Για τον κ.Mackellow να σταματήσει η κουβέντα δαμέ. Ακόμα και αν δεν είναι του κ.Mackellow η αρματωσιά που του έδωσε, ΔΕΝ μπορείς να ξέρεις τον λόγο. Έτσι και αλλιώς οι αρματωσιές του Αντρέα εν πολλά καλές, και θέλουν πάρα πολύ χρόνο για να ετοιμαστούν, με τα καλύτερα υλικά της αγοράς και μπράβο του που έδωκε αρματωσιά δική του, εγώ που τες δικές μου ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΟΥΣΑ.
Όσο για την φωτογραφία, τι να πω.........
Προς admin: Σαν εταιρία καταδικάζουμε τέτοιες φωτογραφίες να εκτίθουνται δημόσια, θα σε παρακαλούσαμε να την κατεβάσεις το συντομότερο γιατί δεν δεχούμαστε σε φόρουμ στο οποίο διαφημίζουμε να ανεβαίνουν φωτογραφίες με ψάρια κάτω του ορίου, σε ποσότητες που μόνο κακά μυνήματα μπορούν να δώσουν προς τα έξω. Θέλω να πιστεύω πως την συγκεκριμένη πρόταση συμμερίζονται και οι υπόλοιποι έμποροι που διαφημίζουν στο συγκεκριμένο φόρουμ.
ΥΓ: Ξέρουμε πως τη συγκεκριμένη στάση κρατά το περιοδικό και το φόρουμ, και τούτος είναι και ένας που του κύριους
λόγους που τα στηρίζουμε.
1ον δεν είμαι εγώ που είπα του ανθρώπου 4.50 ευρώ αλλά (απο ότι εκατάλαβα) ο υπάλληλος σου και αμα θέλεις ρώτα τον αύριο το πρωί.
2ον τον κύριο Mackellow δεν τον συνάφερα εγώ αλλά όλοι οι υπόλοιποι και συμφωνω η κουβέντα να σταματήση δαμέ
3ον συμφωνώ η φωτογραφία που έχω βάλει στο φόρουμ να την κατεβάσης κύριε άριστε γιατί φαίνετε ενοχλά πολλούς