Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι

mylokopas

Re: Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι

Post by mylokopas »

konstantinos kalogir wrote:1τον: Οι ειδοποιητές είναι 8.50 ευρώ, αν με πιστεύεις καλώς, αλλιώς ψάξε σε όποιο κατάστημα θέλεις Παγκύπρια και ρώτα.
2ρον: Για τον κ.Mackellow να σταματήσει η κουβέντα δαμέ. Ακόμα και αν δεν είναι του κ.Mackellow η αρματωσιά που του έδωσε, ΔΕΝ μπορείς να ξέρεις τον λόγο. Έτσι και αλλιώς οι αρματωσιές του Αντρέα εν πολλά καλές, και θέλουν πάρα πολύ χρόνο για να ετοιμαστούν, με τα καλύτερα υλικά της αγοράς και μπράβο του που έδωκε αρματωσιά δική του, εγώ που τες δικές μου ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΟΥΣΑ.

Όσο για την φωτογραφία, τι να πω.........

Προς admin: Σαν εταιρία καταδικάζουμε τέτοιες φωτογραφίες να εκτίθουνται δημόσια, θα σε παρακαλούσαμε να την κατεβάσεις το συντομότερο γιατί δεν δεχούμαστε σε φόρουμ στο οποίο διαφημίζουμε να ανεβαίνουν φωτογραφίες με ψάρια κάτω του ορίου, σε ποσότητες που μόνο κακά μυνήματα μπορούν να δώσουν προς τα έξω. Θέλω να πιστεύω πως την συγκεκριμένη πρόταση συμμερίζονται και οι υπόλοιποι έμποροι που διαφημίζουν στο συγκεκριμένο φόρουμ.

ΥΓ: Ξέρουμε πως τη συγκεκριμένη στάση κρατά το περιοδικό και το φόρουμ, και τούτος είναι και ένας που του κύριους
λόγους που τα στηρίζουμε.
φίλε μου εσύ γιατί ενοχλήθηκες δεν κατάλαβα,
1ον δεν είμαι εγώ που είπα του ανθρώπου 4.50 ευρώ αλλά (απο ότι εκατάλαβα) ο υπάλληλος σου και αμα θέλεις ρώτα τον αύριο το πρωί.
2ον τον κύριο Mackellow δεν τον συνάφερα εγώ αλλά όλοι οι υπόλοιποι και συμφωνω η κουβέντα να σταματήση δαμέ
3ον συμφωνώ η φωτογραφία που έχω βάλει στο φόρουμ να την κατεβάσης κύριε άριστε γιατί φαίνετε ενοχλά πολλούς
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Last edited by mylokopas on Mon Jan 14, 2013 11:18 pm, edited 1 time in total.

M.S.BUFFALO

Post by M.S.BUFFALO »

andreas michael wrote:ρε πεδια αν καταλαβα καλα ο φιλος μιλοκοπας καταλαβε λαθος το αθρο εγω για αλλους γραφω δεν ξερω πος τα τεριαξε
Αντρεα μου απου'σιει μουγιαν μουγιαζετε. Αλλα ειχε στον νου του και μολις ειδε το αρθρο επειρε και αψε.

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

mylokopas ο Αντρέας δεν είναι υπάλληλος μου.

Η φωτογραφία ενοχλά γιατί αντίθετα με εσένα εμείς κάμνουμε προσπάθεια να εμπνεύσουμε ψαρευτική παιδεία στον ερασιτέχνη που ασχολείται με το ψάρεμα. Φωτογραφίες που μόνο κρεατοσυλλογή εμπνέουν εν θέλουμε να βλέπουμε!!!!

ΥΓ: Όσο αφορά το σχόλιο σου 'να σβηστεί η φωτογραφία επειδή ενοχλά', ένα πράμα θα σου πω. Οι παραπάνω χρήστες του φόρουμ θα εντρέπουνταν να ποστάρουν έτσι φώτο. Έχει 'μιτσιούς' δαμέσα που θα αφήναν τουλάχιστον τα μισά ψάρια να φύουν. Αλλά χαίρομαι που η δική μου γενιά και οι νεότεροι ξέρουν να ΣΕΒΟΥΝΤΑΙ τη θάλασσα που τους προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, και νιώθει οίκτο για άτομα που 'διαφημίζουν' τον εαυτό τους με έτσι 'ψαριές'.

mylokopas

Post by mylokopas »

M.S.BUFFALO wrote:
andreas michael wrote:ρε πεδια αν καταλαβα καλα ο φιλος μιλοκοπας καταλαβε λαθος το αθρο εγω για αλλους γραφω δεν ξερω πος τα τεριαξε
Αντρεα μου απου'σιει μουγιαν μουγιαζετε. Αλλα ειχε στον νου του και μολις ειδε το αρθρο επειρε και αψε.
φίλε μου μην με προκαλής πάλι :violin: :violin: :violin: ,γιατί ούτε μούγιαν έχω ούτε μουγιάζομαι.είπαμε με τον φίλο αντρέα να λύσουμε την παρεξήγηση μην προσπαθείς εσύ που δεν γνωρίζεις τίποτα να το χαλάσης.'οσο για το αλλα είχα στον νού μου λυπούμαι αλλά είσαι ορίτζιναλ κυπραίος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mylokopas

Post by mylokopas »

konstantinos kalogir wrote:mylokopas ο Αντρέας δεν είναι υπάλληλος μου.

Η φωτογραφία ενοχλά γιατί αντίθετα με εσένα εμείς κάμνουμε προσπάθεια να εμπνεύσουμε ψαρευτική παιδεία στον ερασιτέχνη που ασχολείται με το ψάρεμα. Φωτογραφίες που μόνο κρεατοσυλλογή εμπνέουν εν θέλουμε να βλέπουμε!!!!

ΥΓ: Όσο αφορά το σχόλιο σου 'να σβηστεί η φωτογραφία επειδή ενοχλά', ένα πράμα θα σου πω. Οι παραπάνω χρήστες του φόρουμ θα εντρέπουνταν να ποστάρουν έτσι φώτο. Έχει 'μιτσιούς' δαμέσα που θα αφήναν τουλάχιστον τα μισά ψάρια να φύουν. Αλλά χαίρομαι που η δική μου γενιά και οι νεότεροι ξέρουν να ΣΕΒΟΥΝΤΑΙ τη θάλασσα που τους προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, και νιώθει οίκτο για άτομα που 'διαφημίζουν' τον εαυτό τους με έτσι 'ψαριές'.
φίλε konstantinos kalogir φαίνετε ότι ενε στην κύπρο που κατοικάς,
στα λοούθκια είσαστε όλοι ωραίοι :banana-gotpics: , στην πράξη όμως,
δεν είμαι :naughty: εγώ αυτός που έχει βάρκα και την στήνει 30 μέτρα από την ακτή για να πιάσει 50 με 100 τσιπούρες.η γεμίζει την θάλασσα δίκτυα από τα 10 μέτρα από την ακτή. :naughty:
εμείς φίλε μου τρώμε την κρυάδα :romance-grouphug: τα νερά τις καταιγίδες τους παγωμένους αέριδες για να δούμε κανένα ψάρι.τωρά αν τύχη καμιά νύκτα και δώσουν λίγα ψάρια παραπάνω δεν σημένει ότι είμαστε κρεατοσυλλέκτες.και για πληροφορία σου δεν υπάρχει μυλοκόπη κάτω από 300 γραμμάρια και για ξανά πληροφορία σου δεν είμαι εγώ που πήρα τα μικρά.
οσον για τον οίκτο που νοιώθετε δεν έπρεπε να απεφθήνεσε σε μένα αλλά σε κάποιους άλλους και όσον αφορά τους μιτσιούς που θα άφηναν τα μισα να φύουν :lol: :lol: :lol: :lol: εδώ πραγματικά γελάμε

konstantinos kalogir

Φίλε μου mylokopas, να περάσεις όποτε θέλεις να σου κάμω δώρο μια ζυγαριά. Εν το λέω ειρωνικά, αλλά 300 γραμμάρια τα ψάρια δεν είναι. Είναι κάτω που το νόμιμο όριο και εντελώς φιλικά κατέβαστην εσύ τη φωτογραφία γιατί είσαι εκτεθειμένος. Υπάρχουν ελάχιστα μεγέθη βάση νόμου τα οποία αν δεν τα έχεις υπόψη να σου δώσω ένα λινκ να τα δεις.
Όσο αφορά τις βάρκες και τες τσιπούρες του ιχθυοτροφείου συμφωνώ και είμαι εναντίων, αλλά η ζημιά που έκαμες με τα μυλοκόπια εν ακόμα μεγαλύτερη γιατί εν ψάρια άγρια!!!
Το ότι δεν τα έπιασες εσύ εν έχει καμιά σχέση, εσύ 'αναπαράγεις' τη φωτογραφία, εσύ την επόσταρες και εσύ είσαι εκτεθειμένος.
Αφού είσαι ψαράς θέλω να σε ρωτήσω κάτι.. Βλέπω ότι έπιασες κάποια αξιόλογα ψάρια. Νιώθεις ήσυχος με την συνείδηση σου να κρατήσεις τζίνα τα μυλοκοπούθκια? Ή τελοσπάντων να αφήκεις τον παρέα σου να τα κρατήσει?

konstantinos kalogir

Εν θα μπω στην διαδικασία να ανεβάσω pics, όπως εν το έκαμε και κανένας άλλος. Αφού έχεις αυπνίες ψάξε λίο το φόρουμ και εν να τες έβρεις!! :lol:

mylokopas

Post by mylokopas »

konstantinos kalogir wrote:Φίλε μου mylokopas, να περάσεις όποτε θέλεις να σου κάμω δώρο μια ζυγαριά. Εν το λέω ειρωνικά, αλλά 300 γραμμάρια τα ψάρια δεν είναι. Είναι κάτω που το νόμιμο όριο και εντελώς φιλικά κατέβαστην εσύ τη φωτογραφία γιατί είσαι εκτεθειμένος. Υπάρχουν ελάχιστα μεγέθη βάση νόμου τα οποία αν δεν τα έχεις υπόψη να σου δώσω ένα λινκ να τα δεις.
Όσο αφορά τις βάρκες και τες τσιπούρες του ιχθυοτροφείου συμφωνώ και είμαι εναντίων, αλλά η ζημιά που έκαμες με τα μυλοκόπια εν ακόμα μεγαλύτερη γιατί εν ψάρια άγρια!!!
Το ότι δεν τα έπιασες εσύ εν έχει καμιά σχέση, εσύ 'αναπαράγεις' τη φωτογραφία, εσύ την επόσταρες και εσύ είσαι εκτεθειμένος.
Αφού είσαι ψαράς θέλω να σε ρωτήσω κάτι.. Βλέπω ότι έπιασες κάποια αξιόλογα ψάρια. Νιώθεις ήσυχος με την συνείδηση σου να κρατήσεις τζίνα τα μυλοκοπούθκια? Ή τελοσπάντων να αφήκεις τον παρέα σου να τα κρατήσει?
φίλε κωσταντίνε
1ον αν θέλεις πιστεύης για τα 300 γραμμάρια και δεν χρειάζομαι την ζυγαριά σου.
2ον τα ελάχιστα μεγέθη τα γνωρίζω πολύ καλά και δεν χρειάζομαι λινκ
3ον αν είμαι εκτεθειμένος για την φωτογραφία θα την αφαιρέσω αν τα καταφέρω σε λιγο
και τελευταιο αν νοιώθω με την συνειδηση μου ήσυχος σε διαβεβαιώνω ναί

M.S.BUFFALO

Post by M.S.BUFFALO »

Εν το μεταξυ, αστια αστια, εγω περιμενω ακομα παρουσιαση αρματωσιας για μυλοκοπια χωρις καμια ειρωνια στα λεγομενα μου.
Ειμαι περιεργος να δω διαφορες που τες δικες μου και του Mr. Neil.

mylokopas

Post by mylokopas »

konstantinos kalogir wrote:Εν θα μπω στην διαδικασία να ανεβάσω pics, όπως εν το έκαμε και κανένας άλλος. Αφού έχεις αυπνίες ψάξε λίο το φόρουμ και εν να τες έβρεις!! :lol:
εγώ εχω αυπνίες?? ναι
καλά ρε εσύ τι έχεις???pics,

M.S.BUFFALO

Post by M.S.BUFFALO »

mylokopas wrote:
konstantinos kalogir wrote:Εν θα μπω στην διαδικασία να ανεβάσω pics, όπως εν το έκαμε και κανένας άλλος. Αφού έχεις αυπνίες ψάξε λίο το φόρουμ και εν να τες έβρεις!! :lol:
εγώ εχω αυπνίες?? ναι
καλά ρε εσύ τι έχεις???pics,
Εγω παντος ειμαι νυχτερι. Ειμαι υποχρεος να μινω ξιπνιος αλλα οσο σας μιλω πληρωνουμαι. :)

mylokopas

Post by mylokopas »

φίλε Greg επειδή είμαι αχάπαρος :clap: στο facebook έψαξα και έμαθα ποιός έβαλε τις φωτογραφίες.ήταν κατάστημα ειδών αλιείας και ο ιδιοκτήτης του κατάγεται από τον κορμακίτη.τώρα που βρήκε τις φωτογραφίες :doh: ακόμα το ψάχνω. όταν μάθω θα σου πώ.όσον το κάθε αχάπαρος :naughty: έμαθε να ψαρεύη απο τον φόρουμ σίγουρα δεν απευθύνεσε σε μένα διότι εγώ ψάρευα πριν καν υπάρχει. :clap: :clap: :clap: :clap:

mylokopas

Post by mylokopas »

marios pafitis wrote:Από τον καιρό που ανακάλυψαν τις περιοχές Καραβοστάσι,Ξερών, Αγια Μαρίνα, Kορμακιτη, Οργά. έγιναν ούλοι που γύρο οι :ugeek: expert :ugeek: στο ψάρεμα "μιλοκοπιου" !!! Pete μας και ποσα επιενε το κιλό έτσι για να ξέρουμε?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
φίλε μάριε έχει μια παροιμία που λέει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. :lol: :lol:
ενζεν εγώ που πάω με τον Μάικ σε αυτές τις περιοχές που αναφέρεσαι φίλε μου,εν εσύ , :lol: :lol:
τουλάχιστον να δίνετε λίγο σεβασμό στους τόπους που σας δείνουν μερικά αξιόλογα ψάρια. :clap: :clap: :clap:

marios pafitis

Απ: Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι

Post by marios pafitis »

Tουλαχιστο επιενα πριν ανακαλιψετε τις περιοχες και την μεθοδο του ψαρεματος οπως το λαλειτε cashting!!!!

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

mylokopas

Post by mylokopas »

φίλε Νικολας Λεμεσος λίβελλος είναι όταν λές ψέματα :liar: ,όταν λές την αλήθεια είναι κάτι άλλο :clap: :clap:
αν είναι φίλος σου ο αντρέας μπορείς να ρωτήσεις τον ίδιο προσωπικά .εγώ μαζί του θα λύσω την παρεξήγηση. :clap: :clap: :clap:

Post Reply

Return to “CASTING FISHING”