Απο που μπορω να προμηθευτω στην κυπρο Καλουπια για βαριδια????

Ο μόλυβδος εφόσον εκτεθεί στην φύση και έρθει σε επαφή με τον άνθρωπο, μπορεί να προκαλέσει βλάβες σε νεφρά, συκώτι, αίμα, δερματίτιδες / αλλεργίες, βλάβη σε πνεύμονες / μόνιμα αναπνευστικά προβλήματα και καρκινογενέσεις.chrysanthos9 wrote:ρε φιλε προσεξε μονο οτι ο μολυβδος ειναι τοξικος και για αυτο αμαν τα βραζεις να φορεις μασκα
+1chrysanthos9 wrote:ρε φιλε προσεξε μονο οτι ο μολυβδος ειναι τοξικος και για αυτο αμαν τα βραζεις να φορεις μασκα
Μιχαλη για καλουπια δεν πιστευω να εχει στην Κυπρο. Αν ψαξεις απο το Ιντερνετ μια καλη εταιρεια της οποιας εχω εγω καποια για αλλες εφαρμογες ειναι η DO-IT Molds.michalispsarema wrote:Με εροτισε ο παπας μου αν ειχε καπου στην κυπρο που πουλουν τουτα επειδη χανω πολλα βαριδια....
Απο που μπορω να προμηθευτω στην κυπρο Καλουπια για βαριδια????![]()
![]()
αν αποφασίσεις να λύσεις μολύφκια εκτός που το θέμα του νερού (θα έλεγα και υγρασίας ακόμη , ...κάποιος που έβαλε μολύβι σε τρύπα στο ξύλο, και το ξύλο γιατί ήταν λίγο υγρό, εκσεφενδόνησε το καυτό μολύβι στα μούτρα του)PrEdAtΩR wrote:[
Να θυμασαι ποτε μα ποτε δεν λιωνεις μολυβδο και να ερθει σε επαφη με νερο!!!!!
admin wrote:Στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή υπάρχει ένα πολύ κατατοπιστικό και ενδιαφέρον άρθρο πώς να φτιάχνουμε καλούπια για τα μολύβια μας!!!
http://www.cyprusfishingmagazine.com/ar ... as-baridiainglese.fishing wrote:Μιχάλη υπάρχουν και βαρίδια που γίνονται από πέτρες
Ένας φίλος πόσταρε πριν καιρό, ψάξε λίγο στο forum και θα τα βρεις. Αν λες ότι χάνεις πολλά τότε θα χάνεις μόνο πέτρες άρα θα είσαι και ποιο οικολογικός.
Επίσης από τις μέρες που ψάρευα πατωτα από του βράχους έμαθα να μην χάνω σχεδόν καθόλου βαρίδια.
Πως;
Διάλεξε βαρίδια που αναλογούν όσο να λυγίζει ελαφρός η μύτη του καλαμιού σου χωρίς να τα μετακινεί.
Κάνε στοχευμένες βολές σε λογικά σημεία.
Όταν θα αρχίσεις το μάζεμα, πάρε λίγο τα μπόσικα, φέρε τη μύτη του καλαμιού σου οσο ποιο χαμηλά γίνεται και με ένα απότομο σήκωμα του καλαμιού άρχισε το μάζεμα.
Μην σταματήσεις να μαζεύεις μέχρι να το φέρεις το βαρίδι εκτός νερού.
Άστο μόλυβδο για τους ειδικούς.