εν τζε τουτα στην Αρκακα? γιατι αν ναι.... η παραλια αλλαξε παρα πολλα που σημερα το πρωι !
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γελω ακομα......
εκαληψες με απολυταmaxhtec wrote:Mylokopas is back!!! Ε φιλε να σου πω ενα πραμα ετσι φιλικα θελισ πολλη σημασια ρε φιλε
Σκεφτηκα να μην απαντησω γιατι οι προθεσεις σου ειναι πολυ εμφανεις.Αλλα αλλαξα γνωμη.kokos84 wrote:ε, κοπέλια , έχει 15 μέρες που έχω γραφτεί στον φόρουμ και παρακολουθώ γιατί μου είπαν ότι έχει action.Διάβασα τις τελευταίες 10 σελίδες αλλά τέλος το ενδιαφέρων. τούτος ο μυλοκοπάς ήταν το κάτι άλλο .γιατί εν γράφει.πράγματι ε διαγράψετε τον.αν τον ε διαγράψετε νομίζω ε κάμετε μεγάλο λάθος.στο κάτω κάτω δεν έβρισε κανένα.απλώς από ότι ε διάβασα ήταν λίγο πιο επιθετικός. κρίμα και πάλι κρίμα.
kokos84 wrote:είσαι πολλά κατζάρης ρε χάρηΧΑΡΗΣ Μ wrote:Απο τι στιγμη που καποιος δεν εχει προσβαση στο FORUM καλο ειναι να μην αναφερομαστε σε αυτον
η φωτογραφικη σου ε που το δεκαετια του 70 ?michalisblakis wrote:Αυτή παιδιά είναιη ψαρεύτρα του
ΤΟΤΟΥ
michalisblakis wrote:οι εν το τηλέφωνο του 60legendguards2 wrote:η φωτογραφικη σου ε που το δεκαετια του 70 ?michalisblakis wrote:Αυτή παιδιά είναιη ψαρεύτρα του
ΤΟΤΟΥ
![]()