Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι

elcos

Re: Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι

Post by elcos »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ADMIN ΤΟ ΒΛΑΝΤΖΙΝ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΝ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΤΖΙΗ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΑΙ ΜΙΑΝ ΔΑΜΕΣΑ ΕΤΑΡΑΚΣΑΝ ΣΕ :D :D ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΤΑΝΤΗΣΕΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΒΚΑΛΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΚΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΟΥ Ε ΦΙΛΕ MYLOKOPAS ΑΜΑΝ ΕΧΟΥΜΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΜΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕΝ ΤΟΝ ΤΖΙΑΙ ΛΕΜΕΝ ΤΟΥ¨ ΦΙΛΟΥΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΡΑΚΣΕΣ ΜΕ¨ ΤΖΙΑΙ ΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ ΔΗΜΟΣΙΑ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΑΝΔΡΕΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ VIDEO ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΟΥ). ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΛΟΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΧΑΠΑΡΟΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΚΤΟΣ ΕΔΩ ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΚΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΚΑΡΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΦΟΡΟΥΜ :shhh:
"Η ηρεμια του ΤΤΑΠΠΟΥ"..............

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

fISHANDCHIPS wrote:
AggelosLRK wrote:
fISHANDCHIPS wrote:ενας αντμιν να πάρει γενετικό υλικό που τα IP του μυλοκοπά και του παλιού που ξαναέκανε φασαρίες να δούμε αν ταυτίζονται :lol:
αχαχαχαχαχα θελω απο αυτο που πινεις!!
Μιας και ανοιξες την κουβέντα και αφου το τοπικ ειναι ηδη γ*@%#ενο ... υπάρχη ενα ωραίο βιβλίο ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ΦΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ... θα πέσετε που τα σύννεφα ποσων ειδών φυτα με ναρκωτικες και παραισθησσιογόνες ουσίες έχουμε στην Κύπρο ... ακομα και φυτο με την πιο δραστική παραισθησιογονα ουσία σκοπολαμίνη μπορεί να βρίσκεται στην αυλή σας ή στην αυλή της γιαγιας σας
Datura ρε φιλε. πολλά συνηθισμένο στές κυπριακές αυλές, φυτεύεται από πολλούς δήμους στους δρόμους και νησίδες ως καλλωπιστικό. κατάποση οποιου δήποτε μέρους του φυτού μπορεί πολλά εύκολα να επιφέρει και τον θάνατο
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

maxhtec

Post by maxhtec »

ε μυλοκοπα αφου λαλεις οτι εχεις να λυσεις μια παρεξηγηση με τον Ανδρεα παεννε ηβρε τον τσε συζητατε ηρεμα νομιζο εν υπαρχει λογος να φκενεις μεσα σε ενα φορουμ τσε να κατηγορεις καποιον.

M.S.BUFFALO

Post by M.S.BUFFALO »

giannis33 wrote:Ρε κοπέλλια :)
Image
τουτον εκαμα και εγω και επαλεφκα με τοθσ αεριες 3 ωρες εφκαλα 4 λαβρακια.
Ας εν καλα τα αγκιστρια που μου εδοκε ο αντρεας. :text-bravo: :text-bravo:
πριν μιση ωρα εστραφικα.

giannis33

Post by giannis33 »

τουτον εκαμα και εγω και επαλεφκα με τοθσ αεριες 3 ωρες εφκαλα 4 λαβρακια.
Ας εν καλα τα αγκιστρια που μου εδοκε ο αντρεας. :text-bravo: :text-bravo:
πριν μιση ωρα εστραφικα.[/quote]

:clap: :clap:

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Sorkomanis wrote: Datura ρε φιλε. πολλά συνηθισμένο στές κυπριακές αυλές, φυτεύεται από πολλούς δήμους στους δρόμους και νησίδες ως καλλωπιστικό. κατάποση οποιου δήποτε μέρους του φυτού μπορεί πολλά εύκολα να επιφέρει και τον θάνατο
Δεν έβαλα όνομα φύτου μπάς και παει κανένας πελλος και δοκιμασει και μπερτεψουμε :?
Εχει ακόμα ένα της ίδιας οικογενιας ...
Καλύτερα μάσατε μαντζουρανα (αρτεμισια)κοπελια ... Αψεντι ένα πράμα ... Ετσι για να ηρεμήσουν τα πνευματα
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

Aψεντι? :shifty: καπου το ξερω τουτο
χαχαχαχαχα δηλαδη εν κατι σαν ναρκωτικο?
Never back down

M.S.BUFFALO

Post by M.S.BUFFALO »

Nikolas Nklou wrote:Aψεντι? :shifty: καπου το ξερω τουτο
ειναι ενα ποτο στο χρομα της ομονοιας που το πιννεις και φερνει ομονοια στους γιρο σου αλλα οι και στο νου σου.

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

M.S.BUFFALO wrote:
ειναι ενα ποτο στο χρομα της ομονοιας που το πιννεις και φερνει ομονοια στους γιρο σου αλλα οι και στο νου σου.
φιλος ας μεν ανακατωνουμε ομαδες στο φορουμ οπως θελουν και οι διαχειριστες....ειμαι Αποελιστας εγω.....
εξαναηπια αψεντι εν για αυτο που ρωτω......
Never back down

M.S.BUFFALO

Post by M.S.BUFFALO »

Nikolas Nklou wrote:
M.S.BUFFALO wrote:
φιλος ας μεν ανακατωνουμε ομαδες στο φορουμ οπως θελουν και οι διαχειριστες....ειμαι Αποελιστας εγω.....
εξαναηπια αψεντι εν για αυτο που ρωτω......
αφου εν πρασινο ρε φιλε τι να καμουμε... :lol: :lol:

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

fISHANDCHIPS wrote:
Sorkomanis wrote: Datura ρε φιλε. πολλά συνηθισμένο στές κυπριακές αυλές, φυτεύεται από πολλούς δήμους στους δρόμους και νησίδες ως καλλωπιστικό. κατάποση οποιου δήποτε μέρους του φυτού μπορεί πολλά εύκολα να επιφέρει και τον θάνατο
Δεν έβαλα όνομα φύτου μπάς και παει κανένας πελλος και δοκιμασει και μπερτεψουμε :?
Εχει ακόμα ένα της ίδιας οικογενιας ...
Καλύτερα μάσατε μαντζουρανα (αρτεμισια)κοπελια ... Αψεντι ένα πράμα ... Ετσι για να ηρεμήσουν τα πνευματα
E ναι, απολογούμαι. εσκευτικα το να μεν βάλω όνομα, αλλα καλά είναι να το γνωρίζουμε τελικά. είναι τόσο λεπτή η γραμμή που και 3-4 σπόρους παραπάνω μπορεί να είναι διαφορα μεταξύ ζωής και θανάτου. Και μιλούμε για κάτι σπόρους μέγεθος σκαγιών.

Όπως και να έχει... ΜΑΚΡΙΑ :!: :!: :!: :!: :!:

Την επομενη φορα που θα δω, θα πιάσω ολόισια στον δήμο-κοινότητα να τους το αναφέρω να τα βγάλουν. Επειδή άλλον μες την αυλή μου και άλλο να "στολίζει" τους δρόμους

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

φκενει τζε σε blue electic :P χαχαχα εεε καλα!
Never back down

M.S.BUFFALO

Post by M.S.BUFFALO »

Nikolas Nklou wrote:φκενει τζε σε blue electic :P χαχαχα εεε καλα!
αν φοσφοριζει κιολας να ψεκασουμε και λλιο τα καλαμια μας...

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

και μετα να τους βαλουμε φωτια.....ωραια ιδεα....
ναι φωσφοριζει :lol:
Never back down

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Post Reply

Return to “CASTING FISHING”