Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι
-
Re: Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι
Παντως ρε φιλε μυλοκοπα εκατσα και διαβασα ολη την συζητηση απο την αρχη και ακομα προσπαθω να βκαλω ακρη.
Κρατας την ταυτοτητα σου εφτασφραγηστο μυστικο και εχεις κατι εναντιον του φιλου μου του Αντρεα, τουτο εν σιουρο.
Και εκαταλαβα οτι εχει να καμει με ενα αρθρο που εγραψε στο περιοδικο και για ενα τοπο που παει ψαρεμα.
Εν καταλαβω ομως το γιατι διαλεξες την μεθοδο του αλεξιπτωτιστη, οπως ειπε και ο Αριστος, και να καμνεις το παραπονο σου μες το φορουμ.
Εννε πιο λογικο να μιλησεις απευθειας με τα ατομα, και να σου απαντησουν οι ιδιοι παρα να δημιουργας ετσι καταστασεις μες το φορουμ?
Αν εχεις προβλημα με ενα αρθρο στο περιοδικο, τοτε γραψε απευθειας εκει, γιατι να το καμεις μεσο του φορουμ? Εκτος και αν ο πραγματικος σκοπος σου εν αλλος.
Το ιδιο ισχυει και με τον Αντρεα. Αν εχεις κατι εναντιον του, τοτε επικοινωνα μαζι του και βρειτε την λυση.
Σιουρα εννε σωστο να καμνεις ετσι επιθεσεις μεσα σε φορουμ. Μονο εχθρους δημιουργεις.
Και μαλλον εν αχορταγος που εισαι που την ψαρια που μας εδειξες. Τα μισα μυλοκοπια επρεπε να εν μες το νερο.
Κρατας την ταυτοτητα σου εφτασφραγηστο μυστικο και εχεις κατι εναντιον του φιλου μου του Αντρεα, τουτο εν σιουρο.
Και εκαταλαβα οτι εχει να καμει με ενα αρθρο που εγραψε στο περιοδικο και για ενα τοπο που παει ψαρεμα.
Εν καταλαβω ομως το γιατι διαλεξες την μεθοδο του αλεξιπτωτιστη, οπως ειπε και ο Αριστος, και να καμνεις το παραπονο σου μες το φορουμ.
Εννε πιο λογικο να μιλησεις απευθειας με τα ατομα, και να σου απαντησουν οι ιδιοι παρα να δημιουργας ετσι καταστασεις μες το φορουμ?
Αν εχεις προβλημα με ενα αρθρο στο περιοδικο, τοτε γραψε απευθειας εκει, γιατι να το καμεις μεσο του φορουμ? Εκτος και αν ο πραγματικος σκοπος σου εν αλλος.
Το ιδιο ισχυει και με τον Αντρεα. Αν εχεις κατι εναντιον του, τοτε επικοινωνα μαζι του και βρειτε την λυση.
Σιουρα εννε σωστο να καμνεις ετσι επιθεσεις μεσα σε φορουμ. Μονο εχθρους δημιουργεις.
Και μαλλον εν αχορταγος που εισαι που την ψαρια που μας εδειξες. Τα μισα μυλοκοπια επρεπε να εν μες το νερο.
καλά το περιοδικό το εκδήδω εγώ? μήπως δεν διαβάζετε πριν δημοσιεύσετε κάτι? μήπως τέλος δεν καταλαμβαίνετε ελληνικά?admin wrote:mylokopas wrote: φίλε Αριστε αλεξιπτωτηστής σίγουραδεν είμαι,και αφού ενοχλήθηκες από τα γραφόμενα
μου θα σου πω τα εξής, αυτός που μειώνει, αμφισβητή και προκαλεί δεν είμαι εγώ αλλά αυτοί που γράφουν στο περιοδικό σου ,του οποίου είμαι αναγνώστης .Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκες η ακόμα γιατί επέτρεψες εσύ ο ίδιος στο περιοδικό να γράφονται αρθρα για τα οποία εσύ ο ιδιος, από τα λεγόμενα σου,
δεν αρέσκεσαι.
![]()
αν κάποιος διαβάση το άρθρο για τα μυλοκόπια θα αντιληφθεί γιατί ενοχλήθηκα τοσο πολύ.(και παρακαλώ οσοι δεν το έκαναν να το κάνουν) δεν γίνεται να σε παίρνει κάποιος σε τόπο να ψαρέψης μυλοκόπια ,να πιάνεις οπως λέει και στην συνέχεια να
κοροιδεύεις τον ίδιο άνθρωπο που σε πήρε ότι τα καλάμια του ήταν από υπεραγορα !!! ή δεν ήξερε να ψαρεύη
οτι διερωτήθηκε όταν του είπε ότι δεν θα καταφέρουν να ψαρέψουν διότι είχε θάλασσα και άλλα για να μην πολυλογό.Να σου πώ και το καλύτερο κύριε Αριστε.Ο άνθρωπος που τον πήρε εκεί είναι σαν τον παππού του.Κάτι για σεβασμό λέγατε πιό πάνω
![]()
![]()
Και διερωτάσε αν νοιώθω περίφανος για την φωτογραφία και την θανάτωση μυλοκοπιών.Φίλε μου εγώ δεν είπα σε κανένα σημείο ότι είμαι περιβαλοντηστής.κκαι βεβαίως είμαι περίφανος για την φωτογραφία και τα μυλοκόπια που πήρα γιατί μετά ακολούθησε φαγοπότι και
διασκέδαση
με τους φίλους μου.άλλοστε για αυτό το σκοπό πάμε ψάρεμα.για να πιάνουμε ψάρια,φυσικά αυτό συμβαίνει λίγες φορές το χρόνο
.τις περισσότερες γνωρίζετε όλοι τι πιάνουμε.όσοι λέμε αλήθεια φυσικά.
![]()
![]()
![]()
μου αρέσει να χειροκροτώ τον ευατό γιατί δεν φοβάμαι να λέω την αλήθεια
Και όσον αφορά τον "τάδε" που όλοι ενοχληθήκετε σας το ξανατονίζω ότι δεν είπα κάτι για αυτόν τον άνθρωπο ούτε τον έχω αμφησβητήση.εγώ είπα 'οτι κάποιοι κοροιδεύουν τον κόσμο ότι χρησιμοποιούν τις αρματωσιες του στο ψάρεμα μυλοκοπιούενώ η αλήθεια
είναι ότι ούτε καν τις έχουν μαζί τους.
οι αρματωσιάς του "τάδε"
![]()
![]()
μπορεί να είναι οι καλύτερες για αυτό το ψάρεμα.τώρα έγινα σαφής
Φίλε αν έχεις κάτι προσωπικό με τον Αντρέα γιατί εμένα αρέσκει μου να λέω τα σύκα συκα και την σκάφη- σκάφη μπορείς να τον πιάσεις και να του τα΄πείς ή να τον αμφισβητήσης όσο θέλεις με αποδείξεις, με υπονοούμενα και μισόλογα εγώ και αρκετοί άλλοι δέν καταλάβουμε. Ακόμη αν έχει και το θάρρος αφού εσύ απο ότι φαίνεται μας γνωρίζεις να πείς και το όνομα σου.
Έν πολλύ κόσμο που εγώ προσωπικά απο την κρεατοσυλλογή τους οδήγησα στο επιλεκτικό και ποιοτικό ψάρεμα και αν δέν ξέρεις ρώτα να μάθεις και εν πολλούς που έδιωξα απο το περιοδικό γιατί επέλεγαν την κρεατοσυλλογή αν δέν το γνωρίζεις και αυτό πάλι ρώτα να μάθεις . Ακόμη και τον ίδιο τον Αντρέα αν θέλεις ρώτα τον να σου πεί πόσες φορές τον έσχεσα για ένα ψάρι παραπάνω ή για ένα ψάρι ποιό μικρό. όσο για τους τόπους ενα παρατηρήσεις ότι 7 χρόνια τωρ΄αμέσα στο περιοδικό ποτε΄δέν αναφέρθεικε ούτε ένας τόπο συγκεκριμένεος για ψάρεμα.
Τις αρματωσιές που χρησιμοποιά ο Αντρέας τις χρησιμοποιώ και εγώ και έπιασα και εγώ 5-6 μυλοκόπια τα τελευτάια 1-2 χρόνια στις λίγες φορές που πάω surfcasting ΚΑΙ ΤΙς ΈΧΩ ΠΆΝΤΑ ΜΑΖΊ ΜΟΥ ΚΑΙ ΈΧΕΙ 3 ΧΡΌΝΙΑ ΝΑ ΔΈΣΩ ΑΡΜΑΤΩΣΙΆ και εκτός απο εμένα και ο φίλος Μηνάς που πάμε μαζί ψάρεμα τις χρησιμοποιεί ανελιππός με πολύ καλά αποτελέσματα.
Ακόμη εν μας εξήγησες το πρόβλημα σου όμως ότι εν οι αρματωσιές ότι εκλέψαν σου τον τόπο σου ή ότι επρόσβαλε κάποιον ο Αντρέας με τα γραφώμενα του????
Τωρά εάν εσένα ο σκοπός σου είναι να πηγαίνεις ψάρεμα και όποτε σου δίδετε η ευκαιρία να κάμνεις ματσιελιό τα ψάρκα για να ταϊσεις γνωστούς και φίλους γιατί μπορεί να μεν σου ξανακάτσει θυμίζιμου λίγο την υπόθεση με τον βιασμό της Ινδής πρίν λίγες μέρες όπου 6 άτομα την βίαζαν και την χτυπούσαν μέχρι θανάτου γιατί την έκοψαν κόμμα. Πράγματι έχουμε πολύ παιδεία μες τούτο τον τόπο!!!!!!!
και επειδή δεν μπορώ να απαντώ σε όλους προσωπικά θα σας απαντησω όλους πιό κάτω
-
-
Δαμέσα έχει παραπάνω action παρα στο debate

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
-
HAHAHAHAHAHAHASorkomanis wrote:Δαμέσα έχει παραπάνω action παρα στο debate![]()
![]()

-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Ε φιλε ,εθκιαβασα 2 φορες ουλη την συζητηση και εν εκαταλαβα κομμα τον σκοπο σου...
ΑΛΛΑ πρωτα-πρωτα...γιατι μπενεις και ποσταρεις μιαν κρεατοσυλλογη και κατηγορεις και αλλους???
Εσχεις προβλημα με καποιον???μιλα του προσοπικα,μπενεις με ενα ψευδωνυμο και εναντιονεσε καθετα σε αλλον προσπαθοντας να τον μειωσεις
Μηπως θελεις να καμεις σαμποταζ???Να δημιουργησεις προβλημα???
ΑΛΛΑ πρωτα-πρωτα...γιατι μπενεις και ποσταρεις μιαν κρεατοσυλλογη και κατηγορεις και αλλους???
Εσχεις προβλημα με καποιον???μιλα του προσοπικα,μπενεις με ενα ψευδωνυμο και εναντιονεσε καθετα σε αλλον προσπαθοντας να τον μειωσεις
- marios pafitis
Φιλε μου "μυλοκοπα" το επάγγελμα μου δεν είναι δικηγόρος, αλλα επιδιορθώνω καλαμια.mylokopas wrote:
φιλε μάριε δεν καταλαμβαίνω γιατί ενοχλήθηκες εσύ.το επάγγελμα σου απο ότι ξέρω δεν είναι δικηγόρος, η μήπως ζήλεψες και εσύ, αν σου περνά το ψάρεμα του μηλοκοπιού δείξε και εσύ καμμιά φωτογραφία με λίγα.όσον αφορά τα πόσα έπιανε το κιλό νομίζω η φωτογραφία μιλα από μονη της.συνολικά τα κιλά αυτής της νύκτας 23.![]()
και η αναφορά σε τοποθεσία δεν έχει λάθος
![]()
Δεύτερον εν έχω κανένα λόγο να βάλω φωτογραφίες από ψαρέματα εν θα κοντράρουμε με το ποιος την έχει πιο μεγάλην ,
αν θέλεις να δεις το μυλοκόποιι που εφκαλα περνα ένα γύρο από το τμήμα αλειας κα με το που θα μπεις μέσα γύρισε το κεφαλι σου ψιλά
τολοιπόν φίλοι αναγνώστες .θα σας πώ τα ακόλουθα αν και έπρεπε να σταματήσω την συζήτηση ως εδώ.ο λόγος που έχω θυμώση τόσο πολύ με τον φίλο μου τον αντρέα είναι διότι είναι μεν??? μεγάλος ψαράς αλλά είναι και μεγάλος ψεύτης.
μεγάλος ψαράς
δεν είσαι
1ον όταν ειρωνεύεσε τους μεγαλύτερους (ρε φίλε ο άνθρωπος ήταν σαν τον παππου σου
) και μάλιστα μέσον ενός περιοδικού(τα γραφόμενα είναι εκεί και δεν αλλάζουν -τευχος 27 νοέμβριος - ιανουάριος 2012-2013 σελίδα 36)
2ον όταν πάς στον τόπο που σε πήρε άλλος μαζί με άλλους τέσσερης φίλους και τοποθετής τες βάσης ψαρέματος σου πενήντα μέτρα μακρυά την μία από την άλλη (μήπως έρθει άλλος να ψαρέψει κοντά σου) που δυστυχώς φίλε αντρέα ήρθε ο άνθρωπος που σε πήρε εκεί για να ψαρέψη αλλά δεν βρήκε τόπο.
3ον όταν πας στον τόπο που σε πήρε άλλος συνέχεια με άλλους φίλους και τοποθετής τες βάσης σου πενήντα μέτρα την μιά από την άλλη που δυστυχώς φίλε αντρέα ο άνθρωπος που σε πήρε εκεί αναγκάστηκε να αλλάξη τόπο.(όταν διαβάση το άρθρο σου φίλε κάποιος και δει και τις φωτογραφίες θα καταλάβει αν είναι αλήθεια η όχι.το μόνο που λείπει είναι η τοποθέτηση των βάσεων )
μεγάλος
ψεύτης είσαι
1ον ο άνθρωπος ουδέποτε σε κάλεσε στο σπίτι του για φαγητό (τα 'οτι γράφης για την εκεί παρουσία σου είναι ψέματα-και επετρεπε μου να γνωρίζω από πρώτο χέρι)
2ον τους δύο ηλεκρονικούς ειδοποιητές τους έστηλες μετά το ψάρεμα σε κατάστημα είδων αλιείας στην λευκωσία και συγκεκριμένα του ιάκωβου και τους χρέωσες 8.50 ευρώ αντί 4.50 που του είπες την νύκτα του ψαρέματος.ο άνθρωπος αν και διαμαρτυρήθηκε τους πήρε μόνον από ντροπή
3ον οι αρματωσιες που χρησιμοποιάς ή τουλάχιστον που χρησιμοποίησες εκείνη την νύκτα ήταν από τις δικές σου και όχι από του κύριου μακέλλοου όπως ισχυρίζεσαι(ο άνθρωπος πήρε μιά που φαίνετε σου έπεσε καταλάθος και μου την έδωσε)
τέλος αν κάποιος δεν κατάλαβε γιατί τα έχω με τον φίλο μου τον αντρέα δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο.ίσως σε μερικούς δεν αρέση η αλήθεια .
τώρα για να καταλάβω φίλε άριστε, τι σχέσει έχει η ινδή με τον βιασμό της και με την παιδεία μας, με τα πιό πάνω ,αν και καταλάβω πολύ καλά τα ελληνικά δεν κατάλαβα???
μεγάλος ψαράς

1ον όταν ειρωνεύεσε τους μεγαλύτερους (ρε φίλε ο άνθρωπος ήταν σαν τον παππου σου

2ον όταν πάς στον τόπο που σε πήρε άλλος μαζί με άλλους τέσσερης φίλους και τοποθετής τες βάσης ψαρέματος σου πενήντα μέτρα μακρυά την μία από την άλλη (μήπως έρθει άλλος να ψαρέψει κοντά σου) που δυστυχώς φίλε αντρέα ήρθε ο άνθρωπος που σε πήρε εκεί για να ψαρέψη αλλά δεν βρήκε τόπο.
3ον όταν πας στον τόπο που σε πήρε άλλος συνέχεια με άλλους φίλους και τοποθετής τες βάσης σου πενήντα μέτρα την μιά από την άλλη που δυστυχώς φίλε αντρέα ο άνθρωπος που σε πήρε εκεί αναγκάστηκε να αλλάξη τόπο.(όταν διαβάση το άρθρο σου φίλε κάποιος και δει και τις φωτογραφίες θα καταλάβει αν είναι αλήθεια η όχι.το μόνο που λείπει είναι η τοποθέτηση των βάσεων )
μεγάλος

1ον ο άνθρωπος ουδέποτε σε κάλεσε στο σπίτι του για φαγητό (τα 'οτι γράφης για την εκεί παρουσία σου είναι ψέματα-και επετρεπε μου να γνωρίζω από πρώτο χέρι)
2ον τους δύο ηλεκρονικούς ειδοποιητές τους έστηλες μετά το ψάρεμα σε κατάστημα είδων αλιείας στην λευκωσία και συγκεκριμένα του ιάκωβου και τους χρέωσες 8.50 ευρώ αντί 4.50 που του είπες την νύκτα του ψαρέματος.ο άνθρωπος αν και διαμαρτυρήθηκε τους πήρε μόνον από ντροπή
3ον οι αρματωσιες που χρησιμοποιάς ή τουλάχιστον που χρησιμοποίησες εκείνη την νύκτα ήταν από τις δικές σου και όχι από του κύριου μακέλλοου όπως ισχυρίζεσαι(ο άνθρωπος πήρε μιά που φαίνετε σου έπεσε καταλάθος και μου την έδωσε)
τέλος αν κάποιος δεν κατάλαβε γιατί τα έχω με τον φίλο μου τον αντρέα δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο.ίσως σε μερικούς δεν αρέση η αλήθεια .
τώρα για να καταλάβω φίλε άριστε, τι σχέσει έχει η ινδή με τον βιασμό της και με την παιδεία μας, με τα πιό πάνω ,αν και καταλάβω πολύ καλά τα ελληνικά δεν κατάλαβα???
φίλε μου ρώτα τούτους που τα κορνιζάρουν στο τμήμα αλιέίαςNikolas Nklou wrote:εεε κοπελια...εμαθαμε ποσα παει το κιλο?
φίλε μου διάβασε την απάντηση μου που απευθήνεται σε όλους και αν δεν καταλάβης ξαναμιλούμεmikrosa wrote:Ε φιλε ,εθκιαβασα 2 φορες ουλη την συζητηση και εν εκαταλαβα κομμα τον σκοπο σου...
φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου χαΝικολας Λεμεσος wrote:HAHAHAHAHAHAHASorkomanis wrote:Δαμέσα έχει παραπάνω action παρα στο debate![]()
![]()

εσπάσαμε και ρεκόρ, μέσα σε δύο μέρες τέσσερης σελίδες

φίλε μου εχθρός σου δεν είμαι ,απλώς δεν ανέχομαι ταandreas michael wrote:Εκείνο που κατάλαβα εγώ και που με προειδιποίησε ο Άριστος αρκετές φορές είναι το γεγονός ότι η προβολή μέσο περιοδικού θα μου ανοίξει πολλές πόρτες όπως και μου άνοιξε, θα μου χαρίσει πολούς φίλους όπως και μου χάρησε αλλά θα μου δώσει και πολλούς εχθρούς που ζηλεύουν να βλέπουν ένα άνθρωπο να κάνει αυτό που αγαπά και να το μοιράζετε με άλλους και ο φίλος ο μυλοκοπάς μου το αποδεικνύει και αυτό. όπως και να έχει τις προθεσισ του καθενός καταλάβει τες ο κόσμος .

-
mylokopas wrote:φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου χαΝικολας Λεμεσος wrote:HAHAHAHAHAHAHASorkomanis wrote:Δαμέσα έχει παραπάνω action παρα στο debate![]()
![]()
χα
χα
χα
χα
χα
χα
χα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσπάσαμε και ρεκόρ, μέσα σε δύο μέρες τέσσερης σελίδες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ Η ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΛΙΒΕΛΛΟΣ.
- konstantinos kalogir
1τον: Οι ειδοποιητές είναι 8.50 ευρώ, αν με πιστεύεις καλώς, αλλιώς ψάξε σε όποιο κατάστημα θέλεις Παγκύπρια και ρώτα.
2ρον: Για τον κ.Mackellow να σταματήσει η κουβέντα δαμέ. Ακόμα και αν δεν είναι του κ.Mackellow η αρματωσιά που του έδωσε, ΔΕΝ μπορείς να ξέρεις τον λόγο. Έτσι και αλλιώς οι αρματωσιές του Αντρέα εν πολλά καλές, και θέλουν πάρα πολύ χρόνο για να ετοιμαστούν, με τα καλύτερα υλικά της αγοράς και μπράβο του που έδωκε αρματωσιά δική του, εγώ που τες δικές μου ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΟΥΣΑ.
Όσο για την φωτογραφία, τι να πω.........
Προς admin: Σαν εταιρία καταδικάζουμε τέτοιες φωτογραφίες να εκτίθουνται δημόσια, θα σε παρακαλούσαμε να την κατεβάσεις το συντομότερο γιατί δεν δεχούμαστε σε φόρουμ στο οποίο διαφημίζουμε να ανεβαίνουν φωτογραφίες με ψάρια κάτω του ορίου, σε ποσότητες που μόνο κακά μυνήματα μπορούν να δώσουν προς τα έξω. Θέλω να πιστεύω πως την συγκεκριμένη πρόταση συμμερίζονται και οι υπόλοιποι έμποροι που διαφημίζουν στο συγκεκριμένο φόρουμ.
ΥΓ: Ξέρουμε πως τη συγκεκριμένη στάση κρατά το περιοδικό και το φόρουμ, και τούτος είναι και ένας που του κύριους λόγους που τα στηρίζουμε.
2ρον: Για τον κ.Mackellow να σταματήσει η κουβέντα δαμέ. Ακόμα και αν δεν είναι του κ.Mackellow η αρματωσιά που του έδωσε, ΔΕΝ μπορείς να ξέρεις τον λόγο. Έτσι και αλλιώς οι αρματωσιές του Αντρέα εν πολλά καλές, και θέλουν πάρα πολύ χρόνο για να ετοιμαστούν, με τα καλύτερα υλικά της αγοράς και μπράβο του που έδωκε αρματωσιά δική του, εγώ που τες δικές μου ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΟΥΣΑ.
Όσο για την φωτογραφία, τι να πω.........
Προς admin: Σαν εταιρία καταδικάζουμε τέτοιες φωτογραφίες να εκτίθουνται δημόσια, θα σε παρακαλούσαμε να την κατεβάσεις το συντομότερο γιατί δεν δεχούμαστε σε φόρουμ στο οποίο διαφημίζουμε να ανεβαίνουν φωτογραφίες με ψάρια κάτω του ορίου, σε ποσότητες που μόνο κακά μυνήματα μπορούν να δώσουν προς τα έξω. Θέλω να πιστεύω πως την συγκεκριμένη πρόταση συμμερίζονται και οι υπόλοιποι έμποροι που διαφημίζουν στο συγκεκριμένο φόρουμ.
ΥΓ: Ξέρουμε πως τη συγκεκριμένη στάση κρατά το περιοδικό και το φόρουμ, και τούτος είναι και ένας που του κύριους λόγους που τα στηρίζουμε.
- andreas michael
ρε πεδια αν καταλαβα καλα ο φιλος μιλοκοπας καταλαβε λαθος το αθρο εγω για αλλους γραφω δεν ξερω πος τα τεριαξε