Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι

Post Reply
ΧΑΡΗΣ Μ

Re: Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι

Post by ΧΑΡΗΣ Μ »

[quote="mylokopas"]
:confusion-confused: φ'ιλε υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να τηρούμε σε αυτό το επάγγελμα.

1.Φιλε ασχολεισαι επαγγελματικα με το ερασιτεχνικο ψαρεμα :?:
2.Πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικοι οταν αναφερομαστε σε αυτον τον "ταδε".Αυτος ο "ταδε" χαιρει την εκτιμηση και τον θαυμασμο ολων μας.Αυτος ο "ταδε" ηταν και ειναι το ΤΕΡΑΣ σε αυτον τον τομεα.Κανενας απο μας 'η και ολοι εμεις μαζι δεν μπορουμε ουτε καν να τον πλησιασουμε, ουτε στις γνωσεις του ουτε στις τεχνικες του.Αυτος ο "ταδε" εχει ονομα τοσο βαρετο που ουτε ολα τα μολυβια μαζι δεν το φτανουν.NEIL MACKELLOW .RESPECT
ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ=ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ

admin
Site Admin

Post by admin »

respect :bow-yellow:

michalispsarema

Post by michalispsarema »

Respect Pros Neil Mackellow
Stelno apo Kinito.... :)

belluga

Παραλια για ψαρεμα μυλοκοπι

Post by belluga »

Φιλε mylokopa ουλλοι εκαταλαβαμε τι ηθελες να πεις απλως ο τοπος που εμπικες ηταν ο χειροτερος που εμπορουσες! Εμπορουσες απλα να εποσταρισκες τα ψαρια σου τζαι να εγραφες οτι επιαστηκαν με την Α και την Β αρματωσια! Εν ηταν αναγκη να μπεις και να τους κατηγορησεις ουλλους, να ξεκινησεις να συζητας και να καμνεις ιστοριες για το τιποτε! Στη τελικη απεκτησες την αντιπαθεια ολων μας και τωρα εν πολλα δυσκολο να σε πιστεψουμε και να σε εμπιστευθουμε!

Sent from my iPhone using Tapatalk

mylokopas

Post by mylokopas »

admin wrote:Πρός Μυλοκοπάς: φίλε μπήκες σαν αλεξιπτωτιστής μέσα στο side για ποιό λόγο εγώ προσωπικά ακόμη να καταλάβω, για να αμφισβητήσεις , για να μειώσεις, για να προκαλέσεις. Αυτό είναι άλλο ερώτημα εκείνο όμως που δέν κατάλαβα και θέλω να μου απαντήσεις είανι εάν νιώθεις περήφανος για την περιβόητη φωτογραφία που κάποιος άλλος έβαλε στο facebook και η οποία όπως ισχυρίζεσαι σου ανήκει. Απορώ εάν κάποιοι θεωρούν τον εαυτό τους μεγάλους ψαράδες και αν θεωρούν μεγάλο κατόρθωμα την θανάτωση 23 κιλών μυλοκοπιού. Για μένα χορτασμένος ψαράς είναι εκείνος που πιάνει ένα δύο μεγάλα ψάρια και τέλος. Την επόμενη πάλι. Ο πιό χορτασμένος απο όλους εκείνος που δέν κρατάει κανένα !!!!μπορούμε να το βγάλουμε να το φωτογραφίσουμε και να το αφήσουμε χωρίς να πάθει τίποτα το ψάρι. Τωρά κάτι υποθέσεις εκατάπιεν το κ.τ.λ όποιος εν καλός ψαράς ξέρει πώς να μειώσει τις απώλιες σε μικρά!!!
φίλε Αριστε αλεξιπτωτηστής σίγουρα :naughty: δεν είμαι,και αφού ενοχλήθηκες από τα γραφόμενα :hand: μου θα σου πω τα εξής, αυτός που μειώνει, αμφισβητή και προκαλεί δεν είμαι εγώ αλλά αυτοί που γράφουν στο περιοδικό σου ,του οποίου είμαι αναγνώστης .Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκες η ακόμα γιατί επέτρεψες εσύ ο ίδιος στο περιοδικό να γράφονται αρθρα για τα οποία εσύ ο ιδιος, από τα λεγόμενα σου, :naughty: δεν αρέσκεσαι. :oops: :oops: αν κάποιος διαβάση το άρθρο για τα μυλοκόπια θα αντιληφθεί γιατί ενοχλήθηκα τοσο πολύ.(και παρακαλώ οσοι δεν το έκαναν να το κάνουν) δεν γίνεται να σε παίρνει κάποιος σε τόπο να ψαρέψης μυλοκόπια ,να πιάνεις οπως λέει και στην συνέχεια να :drool: κοροιδεύεις τον ίδιο άνθρωπο που σε πήρε ότι τα καλάμια του ήταν από υπεραγορα !!! ή δεν ήξερε να ψαρεύη :naughty: οτι διερωτήθηκε όταν του είπε ότι δεν θα καταφέρουν να ψαρέψουν διότι είχε θάλασσα και άλλα για να μην πολυλογό.Να σου πώ και το καλύτερο κύριε Αριστε.Ο άνθρωπος που τον πήρε εκεί είναι σαν τον παππού του.Κάτι για σεβασμό λέγατε πιό πάνω :clap: :clap:
Και διερωτάσε αν νοιώθω περίφανος για την φωτογραφία και την θανάτωση μυλοκοπιών.Φίλε μου εγώ δεν είπα σε κανένα σημείο ότι είμαι περιβαλοντηστής.κ :naughty: και βεβαίως είμαι περίφανος για την φωτογραφία και τα μυλοκόπια που πήρα γιατί μετά ακολούθησε φαγοπότι και :violin: διασκέδαση :violin: με τους φίλους μου.άλλοστε για αυτό το σκοπό πάμε ψάρεμα.για να πιάνουμε ψάρια,φυσικά αυτό συμβαίνει λίγες φορές το χρόνο :think: .τις περισσότερες γνωρίζετε όλοι τι πιάνουμε.όσοι λέμε αλήθεια φυσικά. :clap: :clap: :clap: :clap: μου αρέσει να χειροκροτώ τον ευατό γιατί δεν φοβάμαι να λέω την αλήθεια
Και όσον αφορά τον "τάδε" που όλοι ενοχληθήκετε σας το ξανατονίζω ότι δεν είπα κάτι για αυτόν τον άνθρωπο ούτε τον έχω αμφησβητήση.εγώ είπα 'οτι κάποιοι κοροιδεύουν τον κόσμο ότι χρησιμοποιούν τις αρματωσιες του στο ψάρεμα μυλοκοπιού :naughty: ενώ η αλήθεια :liar: είναι ότι ούτε καν τις έχουν μαζί τους. :liar: οι αρματωσιάς του "τάδε" :clap: :clap: :clap: μπορεί να είναι οι καλύτερες για αυτό το ψάρεμα.τώρα έγινα σαφής

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Εν ο Νικόλας αλώπος :shhh: :shhh: :think:
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

mylokopas wrote:
admin wrote:Πρός Μυλοκοπάς: φίλε μπήκες σαν αλεξιπτωτιστής μέσα στο side για ποιό λόγο εγώ προσωπικά ακόμη να καταλάβω, για να αμφισβητήσεις , για να μειώσεις, για να προκαλέσεις. Αυτό είναι άλλο ερώτημα εκείνο όμως που δέν κατάλαβα και θέλω να μου απαντήσεις είανι εάν νιώθεις περήφανος για την περιβόητη φωτογραφία που κάποιος άλλος έβαλε στο facebook και η οποία όπως ισχυρίζεσαι σου ανήκει. Απορώ εάν κάποιοι θεωρούν τον εαυτό τους μεγάλους ψαράδες και αν θεωρούν μεγάλο κατόρθωμα την θανάτωση 23 κιλών μυλοκοπιού. Για μένα χορτασμένος ψαράς είναι εκείνος που πιάνει ένα δύο μεγάλα ψάρια και τέλος. Την επόμενη πάλι. Ο πιό χορτασμένος απο όλους εκείνος που δέν κρατάει κανένα !!!!μπορούμε να το βγάλουμε να το φωτογραφίσουμε και να το αφήσουμε χωρίς να πάθει τίποτα το ψάρι. Τωρά κάτι υποθέσεις εκατάπιεν το κ.τ.λ όποιος εν καλός ψαράς ξέρει πώς να μειώσει τις απώλιες σε μικρά!!!
στο περιοδικό να γράφονται αρθρα

τα μυλοκόπια που πήρα γιατί μετά ακολούθησε φαγοπότι και :violin: διασκέδαση :violin: με τους φίλους μου.άλλοστε για αυτό το σκοπό πάμε ψάρεμα.για να πιάνουμε ψάρια,
Ρε φιλε για ποιον αρθρο μιλας?? Πε μας τευχος να διαβασουμε και εμεις να δουμε για ποιο πραμα μιλας.

Εγω παντος δεν παω ψαρεμα για να φαω ψαρι. Ερκετε μου πολλα πιο φτινα αν παω δαμε στιν ψαραγορα διπλα.
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

ΧΑΡΗΣ Μ

Post by ΧΑΡΗΣ Μ »

mylokopas wrote: . ότι είναι ειδικοί στο ψάρεμα μυλοκοπιού και να γράφουν μέσα στα περιοδικά και να κοροιδεύουν τον κόσμο ότι
χρησιμοποιούν αρματοσιές τού τάδε για να πουλούν στα μαγαζιά που εργάζονται .αμα θέλει κάποιος να μάθει αρματωσιές
για μυλοκόπια θα του δημοσιεύσω κάποια. :clap: :clap: :clap:

Πρωτον εσυ ο ιδιος αλλα εγραψες και αλλα γραφεις για τις αρματωσιες του "ταδε"
Δευτερον ,δεν υπαρχει ο "ταδε".Εχει ενα τεραστιο ονομαNEIL MACKELLOW που εσυ συνεχιζεις να αγνοεις και να υποτιμας.Δικαιωμα σου να εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου αλλα δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να τη δεχτουμε
ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ=ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ

admin
Site Admin

Post by admin »

mylokopas wrote: φίλε Αριστε αλεξιπτωτηστής σίγουρα :naughty: δεν είμαι,και αφού ενοχλήθηκες από τα γραφόμενα :hand: μου θα σου πω τα εξής, αυτός που μειώνει, αμφισβητή και προκαλεί δεν είμαι εγώ αλλά αυτοί που γράφουν στο περιοδικό σου ,του οποίου είμαι αναγνώστης .Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκες η ακόμα γιατί επέτρεψες εσύ ο ίδιος στο περιοδικό να γράφονται αρθρα για τα οποία εσύ ο ιδιος, από τα λεγόμενα σου, :naughty: δεν αρέσκεσαι. :oops: :oops: αν κάποιος διαβάση το άρθρο για τα μυλοκόπια θα αντιληφθεί γιατί ενοχλήθηκα τοσο πολύ.(και παρακαλώ οσοι δεν το έκαναν να το κάνουν) δεν γίνεται να σε παίρνει κάποιος σε τόπο να ψαρέψης μυλοκόπια ,να πιάνεις οπως λέει και στην συνέχεια να :drool: κοροιδεύεις τον ίδιο άνθρωπο που σε πήρε ότι τα καλάμια του ήταν από υπεραγορα !!! ή δεν ήξερε να ψαρεύη :naughty: οτι διερωτήθηκε όταν του είπε ότι δεν θα καταφέρουν να ψαρέψουν διότι είχε θάλασσα και άλλα για να μην πολυλογό.Να σου πώ και το καλύτερο κύριε Αριστε.Ο άνθρωπος που τον πήρε εκεί είναι σαν τον παππού του.Κάτι για σεβασμό λέγατε πιό πάνω :clap: :clap:
Και διερωτάσε αν νοιώθω περίφανος για την φωτογραφία και την θανάτωση μυλοκοπιών.Φίλε μου εγώ δεν είπα σε κανένα σημείο ότι είμαι περιβαλοντηστής.κ :naughty: και βεβαίως είμαι περίφανος για την φωτογραφία και τα μυλοκόπια που πήρα γιατί μετά ακολούθησε φαγοπότι και :violin: διασκέδαση :violin: με τους φίλους μου.άλλοστε για αυτό το σκοπό πάμε ψάρεμα.για να πιάνουμε ψάρια,φυσικά αυτό συμβαίνει λίγες φορές το χρόνο :think: .τις περισσότερες γνωρίζετε όλοι τι πιάνουμε.όσοι λέμε αλήθεια φυσικά. :clap: :clap: :clap: :clap: μου αρέσει να χειροκροτώ τον ευατό γιατί δεν φοβάμαι να λέω την αλήθεια
Και όσον αφορά τον "τάδε" που όλοι ενοχληθήκετε σας το ξανατονίζω ότι δεν είπα κάτι για αυτόν τον άνθρωπο ούτε τον έχω αμφησβητήση.εγώ είπα 'οτι κάποιοι κοροιδεύουν τον κόσμο ότι χρησιμοποιούν τις αρματωσιες του στο ψάρεμα μυλοκοπιού :naughty: ενώ η αλήθεια :liar: είναι ότι ούτε καν τις έχουν μαζί τους. :liar: οι αρματωσιάς του "τάδε" :clap: :clap: :clap: μπορεί να είναι οι καλύτερες για αυτό το ψάρεμα.τώρα έγινα σαφής

Φίλε αν έχεις κάτι προσωπικό με τον Αντρέα γιατί εμένα αρέσκει μου να λέω τα σύκα συκα και την σκάφη- σκάφη μπορείς να τον πιάσεις και να του τα΄πείς ή να τον αμφισβητήσης όσο θέλεις με αποδείξεις, με υπονοούμενα και μισόλογα εγώ και αρκετοί άλλοι δέν καταλάβουμε. Ακόμη αν έχει και το θάρρος αφού εσύ απο ότι φαίνεται μας γνωρίζεις να πείς και το όνομα σου.
Έν πολλύ κόσμο που εγώ προσωπικά απο την κρεατοσυλλογή τους οδήγησα στο επιλεκτικό και ποιοτικό ψάρεμα και αν δέν ξέρεις ρώτα να μάθεις και εν πολλούς που έδιωξα απο το περιοδικό γιατί επέλεγαν την κρεατοσυλλογή αν δέν το γνωρίζεις και αυτό πάλι ρώτα να μάθεις . Ακόμη και τον ίδιο τον Αντρέα αν θέλεις ρώτα τον να σου πεί πόσες φορές τον έσχεσα για ένα ψάρι παραπάνω ή για ένα ψάρι ποιό μικρό. όσο για τους τόπους ενα παρατηρήσεις ότι 7 χρόνια τωρ΄αμέσα στο περιοδικό ποτε΄δέν αναφέρθεικε ούτε ένας τόπο συγκεκριμένεος για ψάρεμα.

Τις αρματωσιές που χρησιμοποιά ο Αντρέας τις χρησιμοποιώ και εγώ και έπιασα και εγώ 5-6 μυλοκόπια τα τελευτάια 1-2 χρόνια στις λίγες φορές που πάω surfcasting ΚΑΙ ΤΙς ΈΧΩ ΠΆΝΤΑ ΜΑΖΊ ΜΟΥ ΚΑΙ ΈΧΕΙ 3 ΧΡΌΝΙΑ ΝΑ ΔΈΣΩ ΑΡΜΑΤΩΣΙΆ και εκτός απο εμένα και ο φίλος Μηνάς που πάμε μαζί ψάρεμα τις χρησιμοποιεί ανελιππός με πολύ καλά αποτελέσματα.

Ακόμη εν μας εξήγησες το πρόβλημα σου όμως ότι εν οι αρματωσιές ότι εκλέψαν σου τον τόπο σου ή ότι επρόσβαλε κάποιον ο Αντρέας με τα γραφώμενα του????

Τωρά εάν εσένα ο σκοπός σου είναι να πηγαίνεις ψάρεμα και όποτε σου δίδετε η ευκαιρία να κάμνεις ματσιελιό τα ψάρκα για να ταϊσεις γνωστούς και φίλους γιατί μπορεί να μεν σου ξανακάτσει θυμίζιμου λίγο την υπόθεση με τον βιασμό της Ινδής πρίν λίγες μέρες όπου 6 άτομα την βίαζαν και την χτυπούσαν μέχρι θανάτου γιατί την έκοψαν κόμμα. Πράγματι έχουμε πολύ παιδεία μες τούτο τον τόπο!!!!!!!

dimitris michail

Post by dimitris michail »

εγω εχει 1 ωρα που διαβαζω τις συζητησεις και ακομα δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το προβλημα του :clap: :clap: :clap: μυλοκοπα με τον φιλο μου τον αντρεα. Εμεις φιλε μυλοκοπα παμε ψαρεμα για να διασκεδασουμε, και οχι γιατι ειμαστε κρεατοσυλλεκτες. Αν δεν εχεις κατι να φοβηθεις πρεπει να φανερωθεις

andreas michael

Post by andreas michael »

Εκείνο που κατάλαβα εγώ και που με προειδιποίησε ο Άριστος αρκετές φορές είναι το γεγονός ότι η προβολή μέσο περιοδικού θα μου ανοίξει πολλές πόρτες όπως και μου άνοιξε, θα μου χαρίσει πολούς φίλους όπως και μου χάρησε αλλά θα μου δώσει και πολλούς εχθρούς που ζηλεύουν να βλέπουν ένα άνθρωπο να κάνει αυτό που αγαπά και να το μοιράζετε με άλλους και ο φίλος ο μυλοκοπάς μου το αποδεικνύει και αυτό. όπως και να έχει τις προθεσισ του καθενός καταλάβει τες ο κόσμος .

GEOfOX

Post by GEOfOX »

Ρε κυριε ο αντρεας ειναι φακτορας στο ψάρεμα εσένα αν δεν σου περνά να πίανεις ψαρια δεν χρειάζεται να γίνετε εριστικος και ειρονας μπορείς και να ασχοληθείς με το ψάρεμα στο PLAYSTATION η στο XBOX εκεί πίανεις σίγουρα ψαρια εγγυημενα

mylokopas

Post by mylokopas »

Sorkomanis wrote:
mylokopas wrote:
στο περιοδικό να γράφονται αρθρα

τα μυλοκόπια που πήρα γιατί μετά ακολούθησε φαγοπότι και :violin: διασκέδαση :violin: με τους φίλους μου.άλλοστε για αυτό το σκοπό πάμε ψάρεμα.για να πιάνουμε ψάρια,
Ρε φιλε για ποιον αρθρο μιλας?? Πε μας τευχος να διαβασουμε και εμεις να δουμε για ποιο πραμα μιλας.

Εγω παντος δεν παω ψαρεμα για να φαω ψαρι. Ερκετε μου πολλα πιο φτινα αν παω δαμε στιν ψαραγορα διπλα.
τολοιπόν φίλε το άρθρο βρίσκεται στο τελευταίο τευχος του περιοδικού το ψάρεμα και τα μυστικά του (27) στην σελίδα 36

mylokopas

Post by mylokopas »

dimitris michail wrote:εγω εχει 1 ωρα που διαβαζω τις συζητησεις και ακομα δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το προβλημα του :clap: :clap: :clap: μυλοκοπα με τον φιλο μου τον αντρεα. Εμεις φιλε μυλοκοπα παμε ψαρεμα για να διασκεδασουμε, και οχι γιατι ειμαστε κρεατοσυλλεκτες. Αν δεν εχεις κατι να φοβηθεις πρεπει να φανερωθεις
φίλε μου αφού δεν καταλάβης ποιό είναι το πρόβλημα όπως και πολλοί άλλοι θα σας το απαντήσω αμέσως πιό κάτω

mylokopas

Post by mylokopas »

GEOfOX wrote:Ρε κυριε ο αντρεας ειναι φακτορας στο ψάρεμα εσένα αν δεν σου περνά να πίανεις ψαρια δεν χρειάζεται να γίνετε εριστικος και ειρονας μπορείς και να ασχοληθείς με το ψάρεμα στο PLAYSTATION η στο XBOX εκεί πίανεις σίγουρα ψαρια εγγυημενα
φαίνετε φίλε μου ότι και εσύ δεν κατάλαβες για τούτο διάβασε πιό κάτω για να καταλάβης

Post Reply

Return to “CASTING FISHING”