admin wrote:Πρός Μυλοκοπάς: φίλε μπήκες σαν αλεξιπτωτιστής μέσα στο side για ποιό λόγο εγώ προσωπικά ακόμη να καταλάβω, για να αμφισβητήσεις , για να μειώσεις, για να προκαλέσεις. Αυτό είναι άλλο ερώτημα εκείνο όμως που δέν κατάλαβα και θέλω να μου απαντήσεις είανι εάν νιώθεις περήφανος για την περιβόητη φωτογραφία που κάποιος άλλος έβαλε στο facebook και η οποία όπως ισχυρίζεσαι σου ανήκει. Απορώ εάν κάποιοι θεωρούν τον εαυτό τους μεγάλους ψαράδες και αν θεωρούν μεγάλο κατόρθωμα την θανάτωση 23 κιλών μυλοκοπιού. Για μένα χορτασμένος ψαράς είναι εκείνος που πιάνει ένα δύο μεγάλα ψάρια και τέλος. Την επόμενη πάλι. Ο πιό χορτασμένος απο όλους εκείνος που δέν κρατάει κανένα !!!!μπορούμε να το βγάλουμε να το φωτογραφίσουμε και να το αφήσουμε χωρίς να πάθει τίποτα το ψάρι. Τωρά κάτι υποθέσεις εκατάπιεν το κ.τ.λ όποιος εν καλός ψαράς ξέρει πώς να μειώσει τις απώλιες σε μικρά!!!
φίλε Αριστε αλεξιπτωτηστής σίγουρα

δεν είμαι,και αφού ενοχλήθηκες από τα γραφόμενα

μου θα σου πω τα εξής, αυτός που μειώνει, αμφισβητή και προκαλεί δεν είμαι εγώ αλλά αυτοί που γράφουν στο περιοδικό σου ,του οποίου είμαι αναγνώστης .Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκες η ακόμα γιατί επέτρεψες εσύ ο ίδιος στο περιοδικό να γράφονται αρθρα για τα οποία εσύ ο ιδιος, από τα λεγόμενα σου,

δεν αρέσκεσαι.

αν κάποιος διαβάση το άρθρο για τα μυλοκόπια θα αντιληφθεί γιατί ενοχλήθηκα τοσο πολύ.(και παρακαλώ οσοι δεν το έκαναν να το κάνουν) δεν γίνεται να σε παίρνει κάποιος σε τόπο να ψαρέψης μυλοκόπια ,να πιάνεις οπως λέει και στην συνέχεια να

κοροιδεύεις τον ίδιο άνθρωπο που σε πήρε ότι τα καλάμια του ήταν από υπεραγορα !!! ή δεν ήξερε να ψαρεύη

οτι διερωτήθηκε όταν του είπε ότι δεν θα καταφέρουν να ψαρέψουν διότι είχε θάλασσα και άλλα για να μην πολυλογό.Να σου πώ και το καλύτερο κύριε Αριστε.Ο άνθρωπος που τον πήρε εκεί είναι σαν τον παππού του.Κάτι για σεβασμό λέγατε πιό πάνω
Και διερωτάσε αν νοιώθω περίφανος για την φωτογραφία και την θανάτωση μυλοκοπιών.Φίλε μου εγώ δεν είπα σε κανένα σημείο ότι είμαι περιβαλοντηστής.κ

και βεβαίως είμαι περίφανος για την φωτογραφία και τα μυλοκόπια που πήρα γιατί μετά ακολούθησε φαγοπότι και

διασκέδαση

με τους φίλους μου.άλλοστε για αυτό το σκοπό πάμε ψάρεμα.για να πιάνουμε ψάρια,φυσικά αυτό συμβαίνει λίγες φορές το χρόνο

.τις περισσότερες γνωρίζετε όλοι τι πιάνουμε.όσοι λέμε αλήθεια φυσικά.

μου αρέσει να χειροκροτώ τον ευατό γιατί δεν φοβάμαι να λέω την αλήθεια
Και όσον αφορά τον "τάδε" που όλοι ενοχληθήκετε σας το ξανατονίζω ότι δεν είπα κάτι για αυτόν τον άνθρωπο ούτε τον έχω αμφησβητήση.εγώ είπα 'οτι κάποιοι κοροιδεύουν τον κόσμο ότι χρησιμοποιούν τις αρματωσιες του στο ψάρεμα μυλοκοπιού

ενώ η αλήθεια

είναι ότι ούτε καν τις έχουν μαζί τους.

οι αρματωσιάς του "τάδε"

μπορεί να είναι οι καλύτερες για αυτό το ψάρεμα.τώρα έγινα σαφής