ΑΡΜΑΤΩΣΙΕΣ SURFCASTING

Post Reply
Antonistnt

ΑΡΜΑΤΩΣΙΕΣ SURFCASTING

Post by Antonistnt »

Τι αρματωσιά να κάμω για surfcasting?? Ύπαρχοι καμία ιδέα ?? Καμία φωτογραφία να με ευκολύνει??

apsavvas

Re: ΑΡΜΑΤΩΣΙΕΣ SURFCASTING

Post by apsavvas »

σου προτείνω να παίρνεις έτοιμες προς το παρόν και μετά όταν δημιουργήσεις μια ιδέα το πως γίνεται η κάθε αρματωσιά και το πως δουλεύει να κανείς μόνος σου. Υπάρχουν διάφορες αρματωσιές στο παζάρι, που είναι ευκολοπραχτες το θέμα είναι τι είδος ψαρέματος θα κάνεις
Αν έχει βράχους, αν είναι όλο αμουδια, αν είναι μικτός ο βυθός, παίζουν πάρα πολλοί παράγοντες το τη αρματωσιά θα χρησιμοποίησης
The only source of knowledge is experience

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Antonistnt wrote:Τι αρματωσιά να κάμω για surfcasting?? Ύπαρχοι καμία ιδέα ?? Καμία φωτογραφία να με ευκολύνει??
Υπάρχουν πολλές έτοιμες εργοστασιακές σχεδόν σε όλα τα καταστήματα. Προτίμα όμως τις αρματωσιές του Neil Mackellow, οι οποίες γίνονται από τον ίδιο στο χέρι και όχι από κάποιο μηχάνημα μαζικής παραγωγής. Μπορείς να τις βρεις σε καταστήματα.

sotis090

Post by sotis090 »

Μπορειτε να μου εξηγησετε μια απο τις καλυτερες αρματωσιες σας??? Θα το εκτιμουσα πολυ

Dr.Astakos

ΑΡΜΑΤΩΣΙΕΣ SURFCASTING

Post by Dr.Astakos »

ImageUploadedByTapatalk1347294529.009267.jpg
ImageUploadedByTapatalk1347294529.009267.jpg (41.46 KiB) Viewed 3662 times
Η αγαπημενη μου ειναι η μεσαια με βαρυδι αγκυρα. Αν ειναι θολα τα νερα ( εκει που παω ειναι) την κανω max 1 μετρο για να μην μπλεκεται.

M.S.BUFFALO

Post by M.S.BUFFALO »

Dr.Astakos wrote:
ImageUploadedByTapatalk1347294529.009267.jpg
Η αγαπημενη μου ειναι η μεσαια με βαρυδι αγκυρα. Αν ειναι θολα τα νερα ( εκει που παω ειναι) την κανω max 1 μετρο για να μην μπλεκεται.
μπορεις να την κανεις οσο μακρια θελεις και να βαλεις bait clip για να μην μπλεκετε το παραμαλο

Post Reply

Return to “CASTING FISHING”