ROCK FISHING
ROCK FISHING
μπορειτε να μου διξετε μερικες αρματοσιες για το rock fishing αν ειναι εφκολο με καπια φωτο γραφια για ευκολια αν οχι δεν μπειραζει
-
Re: ROCK FISHING
http://www.google.com.cy/imgres?q=%CE%B ... 0,s:0,i:63
Εγω τα αποτελεσματα για δικα μου ψαρεματα ειναι απο εδω
Εγω τα αποτελεσματα για δικα μου ψαρεματα ειναι απο εδω
-
χρησιμοποιώ και εγώ το ίδιο με το μεσαίο αλλά με δύο αγκίστρια σταθερά και από κάτω το βάρος. και στο ένα παράμαλλο βάζω φλοτέρ.. εδούλεψε μου πάρα πολλά τον καιρό που επίεννα rockfishing για σορκούς
-
επιασα μια φορα ενα ορφο 5κιλοων στην λαρνακα και απο εκεινη τη μερα μονο αυτο τον τροπο χρισιμοποιοnicolas theocharous wrote:χρησιμοποιώ και εγώ το ίδιο με το μεσαίο αλλά με δύο αγκίστρια σταθερά και από κάτω το βάρος. και στο ένα παράμαλλο βάζω φλοτέρ.. εδούλεψε μου πάρα πολλά τον καιρό που επίεννα rockfishing για σορκούς
φωτογραφια εχεις??michalispsarema wrote:επιασα μια φορα ενα ορφο 5κιλοων στην λαρνακα και απο εκεινη τη μερα μονο αυτο τον τροπο χρισιμοποιοnicolas theocharous wrote:χρησιμοποιώ και εγώ το ίδιο με το μεσαίο αλλά με δύο αγκίστρια σταθερά και από κάτω το βάρος. και στο ένα παράμαλλο βάζω φλοτέρ.. εδούλεψε μου πάρα πολλά τον καιρό που επίεννα rockfishing για σορκούς

-
Δεν εχω φωτογραφια ομως τα ψαρια που εχω πιασει τελευταια τα εχω.
Το κακο τωρα στουσ τοπους που με μαθαν τωρα ελλειψαν οθλλα μονο καποιο μυστικοι.
Το κακο τωρα στουσ τοπους που με μαθαν τωρα ελλειψαν οθλλα μονο καποιο μυστικοι.
-
και εμενα φιλε μου εδουλεψε μου παρα πολλα ο συγγεκρημενος τροπος... επιασα κατι σορκατσους που εννα μου μεινουν αξεχαστοι!!!michalispsarema wrote:επιασα μια φορα ενα ορφο 5κιλοων στην λαρνακα και απο εκεινη τη μερα μονο αυτο τον τροπο χρισιμοποιοnicolas theocharous wrote:χρησιμοποιώ και εγώ το ίδιο με το μεσαίο αλλά με δύο αγκίστρια σταθερά και από κάτω το βάρος. και στο ένα παράμαλλο βάζω φλοτέρ.. εδούλεψε μου πάρα πολλά τον καιρό που επίεννα rockfishing για σορκούς
Σε τι μάνα το έπιασες [μέγεθος(mm)], τι παράμαλλο(mm), και σε τι αγκίστρι(size) αν επιτρέπετε? Είχε πάρα πολύ βάθος?michalispsarema wrote:επιασα μια φορα ενα ορφο 5κιλοων στην λαρνακα και απο εκεινη τη μερα μονο αυτο τον τροπο χρισιμοποιοnicolas theocharous wrote:χρησιμοποιώ και εγώ το ίδιο με το μεσαίο αλλά με δύο αγκίστρια σταθερά και από κάτω το βάρος. και στο ένα παράμαλλο βάζω φλοτέρ.. εδούλεψε μου πάρα πολλά τον καιρό που επίεννα rockfishing για σορκούς
The only source of knowledge is experience
-
Ρε φιλε εν θυμουμε εν να ημουν 10 χρονον
Sent from my E15i using Tapatalk
Sent from my E15i using Tapatalk
-
ρε μαγκεσ στιν παφο ιντα τοπουσ πατε τζε εχετε καλα αποτελεσματα ???? 

-
christosapoel wrote:ρε μαγκεσ στιν παφο ιντα τοπουσ πατε τζε εχετε καλα αποτελεσματα ????
christosapoel wrote: ΘΑΛΑΣΙΝΕΣ ΣΠΙΛΙΕΣ ΣΤΙΝ ΠΑΦΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!![]()
![]()
![]()
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια