μισινα καλη για casting
-
μισινα καλη για casting
εβαλα πριν κανενα μηνα μια καινουρια μισινα πανω στην μηχανη για να την δοκιμασω και οταν την ξυτιλιξεις παραμορφωνεται
καμια καλη μισινα για μανα με low memory
Re: μισινα καλη για casting
Mια καλή μισινα για εμενα μπορεί να είναι κακή για κάποιο άλλο, το μονο που μπορώ να σου πω βρες μισίνα που γράφει επάνω Νo memory και όχι low memory.xrist0f0r0s wrote:εβαλα πριν κανενα μηνα μια καινουρια μισινα πανω στην μηχανη για να την δοκιμασω και οταν την ξυτιλιξεις παραμορφωνεται
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
επρολαβε με ο Μαριος !! ακριβως το ιδιο θα σου επροτινα!marios wrote:Mια καλή μισινα για εμενα μπορεί να είναι κακή για κάποιο άλλο, το μονο που μπορώ να σου πω βρες μισίνα που γράφει επάνω Νo memory και όχι low memory.xrist0f0r0s wrote:εβαλα πριν κανενα μηνα μια καινουρια μισινα πανω στην μηχανη για να την δοκιμασω και οταν την ξυτιλιξεις παραμορφωνεται
-
no memory ποτε δεν ειδα σε καμια μισινα να γραφει μονο low memory
έχει μερικές που γραφουν no memory και άλλες memory free που είναι το ίδιο.xrist0f0r0s wrote:no memory ποτε δεν ειδα σε καμια μισινα να γραφει μονο low memory
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Καλησπερα Για να μεν ανοιξο αλλο θεμα ειπα να το γραψω δαμε σημερα ειδα μια μισηνα της asso 0.30mm ειναι μια κιτρινη και φλοροκαρμον γραφει πανω εχει 300 μετρα τζε εν καπου στα 8.50€ εν καλη για να την βαλο πας την μηχανουα για καστινγκ εχει την κανενας να μου πει αν εν εφχαριστημενος η αν εχετε καποια αλλη να μου προτινετε
εν μια χαρα η μισηνα ,εχω 2 μηχανισμους του καστινγκ γεματους με τουτη....αλλα δεν ειναι φλοροκαρπον αλλα fluorocarbon coated που σημενει οτι εχει επικαλυψη απο φλοροκαρπονmaxhtec wrote:Καλησπερα Για να μεν ανοιξο αλλο θεμα ειπα να το γραψω δαμε σημερα ειδα μια μισηνα της asso 0.30mm ειναι μια κιτρινη και φλοροκαρμον γραφει πανω εχει 300 μετρα τζε εν καπου στα 8.50€ εν καλη για να την βαλο πας την μηχανουα για καστινγκ εχει την κανενας να μου πει αν εν εφχαριστημενος η αν εχετε καποια αλλη να μου προτινετε

Εισαι ευχαρηστημενος δηλαδη γραφει οτι επιπλει
οτι επιπλεει? ειμαι ευχαριστημενος ναι.... http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... =35&t=3119 εν τουτη?
Ναι εν τουτη αλλα εχω την ιδια απορια οπος ειχες και εσυ επηρεαζη τα πσαρκα λογο του οτι εν κιτρινη φοσφορα?
σε καμια περιπτωση δεν τα επηρεαζει..... εδοκιμασα την με ουλες τις συνθηκες ,απο νηνεμια μεχρι 7-8 μποφωρ και φουρτουνιασμενη θαλασσα.....τα ψαρκα τσιμπουν....maxhtec wrote:Ναι εν τουτη αλλα εχω την ιδια απορια οπος ειχες και εσυ επηρεαζη τα πσαρκα λογο του οτι εν κιτρινη φοσφορα?
Οκ ευχαριστω φιλε Νικολα για της πληροφοριες