από λεμεσό κάτω πολεμίδια εσύ??nicolas theocharous wrote:απο που εισαι ρε φιλε αν επιτρεπετε??stathis wrote:GYREYKO PAREA NA PEIGENOUME TIN NYKTA CASTING
Ψαρεμα Mυλοκοποιου Mε Tην τεχνικη του SURF CASTING
Re: Ψαρεμα Mυλοκοποιου Mε Tην τεχνικη του SURF CASTING
SOUTH JERSAY REEL BURNERS! www.sjrb-online.com/
apsavvas wrote:Αν δεν σε σκοτώσει η γυναίκα σου φίλε καλά είναι να κατασκηνώσεις για αυτό το ψάρεμα.

ρε φιλε "αρεσκι" τις το ψάρεμα μπορεί και "ναρτει" το θέμα είναι ότι εν θέλω και ένα κουτί παυσίπονα γιατί εν να βαρεθεί και εν να arkepsei την μουρμούρα για να φιούμε!!!
SOUTH JERSAY REEL BURNERS! www.sjrb-online.com/
-
ρε κοπελια, το βάθος παίζει ρολο πολλή στα μιλοκοπια?
Δηλαδή πριοχές λάρνακας που τα νερά ενέν και τόσο βαθιά μονο μικρά πιάνει, και ίσως τα πιο μεγάλα να προτιμούν πιο βαθιά νερά???? Η καμια σχέση?
επειδή εγώ ως τώρα έπιασα 2 των 300gr και αλλα 2 ποσπορια. Το πρώτο μου έπιασα το επειδή τότες δεν εγνώριζα για τούτο το ψάρι
, εννοείτε μετά που έμαθα τα επόμενα φυσικά επίστρεψαν πίσω.
Αν γίνετε να μας που αυτοί που έπιασαν περίπου σε τι βάθος "εσιρναν"

Δηλαδή πριοχές λάρνακας που τα νερά ενέν και τόσο βαθιά μονο μικρά πιάνει, και ίσως τα πιο μεγάλα να προτιμούν πιο βαθιά νερά???? Η καμια σχέση?
επειδή εγώ ως τώρα έπιασα 2 των 300gr και αλλα 2 ποσπορια. Το πρώτο μου έπιασα το επειδή τότες δεν εγνώριζα για τούτο το ψάρι

Αν γίνετε να μας που αυτοί που έπιασαν περίπου σε τι βάθος "εσιρναν"

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
Φίλε εγώ έπιασα 2kg μυλοκόπι σε βάθος το πολύ ένα μέτρο. Άλλοι στο φόρουμ έπιασαν μέχρι και 4κιλά απότι θυμάμαι σε αντίστοιχα βάθη!!Sorkomanis wrote:ρε κοπελια, το βάθος παίζει ρολο πολλή στα μιλοκοπια?
επειδή εγώ ως τώρα έπιασα 2 των 300gr και αλλα 2 ποσπορια. Το πρώτο μου έπιασα το επειδή τότες δεν εγνώριζα για τούτο το ψάρι, εννοείτε μετά που έμαθα τα επόμενα φυσικά επίστρεψαν πίσω.
Αν γίνετε να μας που αυτοί που έπιασαν περίπου σε τι βάθος "εσιρναν"![]()
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
εχω δει με τα ματια μου να πιανετε μυλοκοπι 8.1 κιλα σε 1-1μιση μετρο βαθος (πριν 3 χρονια)
Esox Lucius
-

Oυ γ@%*#ο. έντα τοππάκη !!! θέλω Tze 'γω

thanks κοπελια
Ρε τωρά που το θορώ έτσι η πόρτα της κάσιας του διπλοκάμπινου βολεύκει για γραδέλα τζε φουκού για το ψάριGreg wrote:εχω δει με τα ματια μου να πιανετε μυλοκοπι 8.1 κιλα σε 1-1μιση μετρο βαθος (πριν 3 χρονια)

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
-

εμένα το πιο μεγάλο μυλοκόπι που έπιασα ήταν περίπου 1Kg και είμουν σε πολλά ξέβαθα νερά
όσα μυλοκόπια έχω πίασει ήταν σε 1 μέτρο -1μιση
πάντως στην λάρνακα είναι γνωστό το ψάρι αυτό

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ
περσι ειχαμε και εμεις δυο καλα μιλοκοπια το ενα ηταν 3,200 σε περιπου 2 μετρα νερο αν υπολογισω σωστα με τη αποσταση που καθετουν ο τριποδας ως το κατσιμο του βαριδιου κ το αλλο που ηταν 4.100 ηταν στα 4 με 5 μετρα σχετικα με τη αποσταση που εκατσε το βαριδι.
Π.σ : ο τοπος ηταν αναγνωρισμενος λογο του οτι πηγαμε με ψαροτουφεκο πιο παλια.
Για να δοκιμασης αν λιτουργα η οχι το ξεβαθω ψαρεμα. κανε σκαλα τα καλαμια σου για να δεις που εχεισ καλυτερες επιτυχιες.
σε οποιο τοπο και αν βρισκεσε.
Π.σ : ο τοπος ηταν αναγνωρισμενος λογο του οτι πηγαμε με ψαροτουφεκο πιο παλια.
Για να δοκιμασης αν λιτουργα η οχι το ξεβαθω ψαρεμα. κανε σκαλα τα καλαμια σου για να δεις που εχεισ καλυτερες επιτυχιες.
σε οποιο τοπο και αν βρισκεσε.
The only source of knowledge is experience
-
Ναι Γιώργο, και τα 4 που έπιασα ήταν λάρνακα
...αλλα μικρά
apsavvas... αν και 2 καλαμια έχω ποτε δεν τα ρίχνω στο ίδιο μακρος, δοκιμάζω συνεχεια διαφορετικές αποστάσεις
Κάτι που ξέχασα να ρωτήσω είναι για τα αγκίστρια. Τι αγκίστρια κάμνουν καλλίτερα για το μυλοκόπι?
επειδή άκουσα πολλές και διαφορες γνώμες...

apsavvas... αν και 2 καλαμια έχω ποτε δεν τα ρίχνω στο ίδιο μακρος, δοκιμάζω συνεχεια διαφορετικές αποστάσεις

Κάτι που ξέχασα να ρωτήσω είναι για τα αγκίστρια. Τι αγκίστρια κάμνουν καλλίτερα για το μυλοκόπι?
επειδή άκουσα πολλές και διαφορες γνώμες...

- AggelosLRK
Εξαρταται απο το δολωμα το τι αγγιστρι θα δοκιμασεις,συνηθως παχυ baitholder,εμενα μου αρεσει ο συνδυασμος γαριδας με αγγιστρι για κυπρινους,σιγουρα πραματαSorkomanis wrote:Ναι Γιώργο, και τα 4 που έπιασα ήταν λάρνακα...αλλα μικρά
![]()
apsavvas... αν και 2 καλαμια έχω ποτε δεν τα ρίχνω στο ίδιο μακρος, δοκιμάζω συνεχεια διαφορετικές αποστάσεις![]()
επειδή άκουσα πολλές και διαφορες γνώμες...![]()

-
Εκάμαμεν την ερευνα μας, εκάμαμεν και τες προσευχές μας, επιασαμεν και το μυλοκόπι μας. Όχι εγώ, ο παρέας μου.Sorkomanis wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oυ γ@%*#ο. έντα τοππάκη !!! θέλω Tze 'γω![]()
![]()
![]()
Ευχάριστο παιδιά για τι βοήθεια σας. Όλα ήταν Χρήσιμα.
Περισσότερα στο εξορμήσεις και αποτελέσματα