OK. Στην Κύπρο λέμε το φκιόλα.pittas81 wrote:Κοίταξα στο internet και βρήκα ότι έτσι το λένε!!
Ιδου η απόδειξη !! εν τω ίδιο ακριβός .
Αλαμινος
Re: Αλαμινος
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Αργάκα εν γεμάτη θάλασσα ποτούτες..... βασικά όπου έχει άμμο
Κιθάρα, φκιολα, μαντολίνο όπως και να το λένε!!..ότι είναι μωρό δεν πρόσεξε κανένας
...pitta τέτοιου είδους ψαρια δεν είναι για το ψυγείο αδερφέ 

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
- konstantinos kalogir
Βκιόλα γύρω στα 3 κιλά... Επίε πίσω να μεγαλώσει η κορούα, εν κρίμα φτάνει σε πολλά πιο μεγάλα μεγέθη..!!
Σίουρα έχει πολλές αλλά άμαν εν μικρές εν κρίμα να τες κρατούμε..
Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος μας ο πίττας απλά εν το ήξερε ότι μεγαλώνουν τόσο πολλά, για αυτό και την εκράτησε...

Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος μας ο πίττας απλά εν το ήξερε ότι μεγαλώνουν τόσο πολλά, για αυτό και την εκράτησε...

- Attachments
-
- DSC0023111.JPG (418.12 KiB) Viewed 8431 times
-
- DSC0022811.JPG (361.59 KiB) Viewed 8428 times
- maratheftis
konstantinos kalogir wrote:Βκιόλα γύρω στα 3 κιλά... Επίε πίσω να μεγαλώσει η κορούα, εν κρίμα φτάνει σε πολλά πιο μεγάλα μεγέθη..!!![]()
Φίλε Κωνσταντίνε όπως τα λες είναι δεν ήξερα καθόλου τα μεγέθη , πρώτη φορά έβλεπα αλώστε !Τώρα ξέρω όμως και λυπάμαι που την κράτησα !!!!

Έφυαν οι τσιπούρες που το ιχθυοτροφείο στο βασιλικό και έχει 5 μέρες βουρουντες ουλλοι που πίσω αφήστε λίγες να μιαλινουν λίγο και εν καιρός να εμπλουτιστεί και λίγο η θάλασσα να το διασκεδάσουμε λίγο γιατί περνάμε δύσκολες μέρες!!!
ποιος ενι αραγε ρε κοτσιο μου????konstantinos kalogir wrote:Έχει ένα παιδί δαμέσα που τα ευτυχά!!!![]()
![]()
![]()
![]()
''surf casting'' A way of Living
κατι μου θυμιζει η περιοχη που επιασες την βκιολαkonstantinos kalogir wrote:Βκιόλα γύρω στα 3 κιλά... Επίε πίσω να μεγαλώσει η κορούα, εν κρίμα φτάνει σε πολλά πιο μεγάλα μεγέθη..!!![]()

- konstantinos kalogir
Φίλε φέρνω σου δώρο που Λονδίνο.... τι άραγε??jack tar wrote:ποιος ενι αραγε ρε κοτσιο μου????konstantinos kalogir wrote:Έχει ένα παιδί δαμέσα που τα ευτυχά!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Αχαχαχα ναι εν η αλήθεια εν γνωστή περιοχή..!! Τωρά να σου βάλω καμιά ευχή να πάεις να την πιάσεις? (πρέπει να έβαλε ακόμα κανένα 2 κιλα!!)

konstantinos kalogir wrote:Φίλε φέρνω σου δώρο που Λονδίνο.... τι άραγε??jack tar wrote:ποιος ενι αραγε ρε κοτσιο μου????konstantinos kalogir wrote:Έχει ένα παιδί δαμέσα που τα ευτυχά!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αχαχαχα ναι εν η αλήθεια εν γνωστή περιοχή..!! Τωρά να σου βάλω καμιά ευχή να πάεις να την πιάσεις? (πρέπει να έβαλε ακόμα κανένα 2 κιλα!!)![]()
![]()
![]()

Ρε παιδία έχει κανείς πάει τελευταία περιοχή Μαζωτο για CASTING τι λέει?
Έχει ψάρι?

Έχει ψάρι?

-
επία πριν 15 μέρεςpittas81 wrote:Ρε παιδία έχει κανείς πάει τελευταία περιοχή Μαζωτο για CASTING τι λέει?
Έχει ψάρι?![]()
φίλε μου κάτι επίασαμεν αλλά μικρα πράματα και επίαν πισω θάλασσα αλλα
τωρά που άλλαξεν ο καιρός ενα πάω τουτεσ τις μέρες κανενα γυρώ

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ
-
Μια φορά σε ένα Εγγλέζικο site είχε κάτι τύπους που ποζάρανε όλο περηφάνια με βιόλες και σκυλόψαρα...Αν αυτά έχει ο Ατλαντικός τους δεν τους ζηλεύω καθόλου. Εμείς αυτά τα πετάμε πίσω.... Έχουν δει ποτέ τους τα ψάρια της Μεσογείου άραγες ? Θα μου πεις εμείς τα βλέπουμε ? Που και που........
Δεν φοβάμαι δεν ελπίζω είμαι παντρεμένος