(CyBasser) wrote: Πάντως με βάλατε σε σκέψεις να το ξαναδοκιμάσω 20 χρόνια μετά!
Ρολάνδο,
να μεν σκέφτεσαι τίποτε τζαι να μεν μαραζώνεις...
πιάστο καλάμι σου, τα συμπράκαλα σου τζαι έλα σκάλα... αναλαβμάνω να κάμω τον σιοφέρη σου στους 'μυστικούς' σου τόπους, θα σου τανίσω να κουβαλάς τον εξοπλισμό σου, θα σου δωλώνω το ατζίστριν με την 'μυστική' συνταγή, θα σου φκαλλω τες κουρκούνες που το ατζίστριν, θα τις ξιντερίζω (όσες θα κρατήσεις) τζαι επιπλέον θα σου τες τηανίζω....
έτσι προσφορά τζαι ακόμα σέφτεσαι το???
Υ.Γ Α...εν να φέρω τζαι κοακόλες τζαι χυμούς...ότι σαρέσκει να πίνεις !!!!!
Ε Γιώργο, μόνο να του πεις ότι εν να τες φάεις έμεινε....!!!!!
marios wrote: ΑΝ ήταν σε κάποια άλλη ενότητα μπορεί και να μιλούσα σοβαρά στην ενότητα casting, πατοτο, νύχτα ,κουρκουνες, δεν μου βγαίνει να μιλήσω σοβαρά
Μάριος!?!
Να πώ δεν με ήξερες, να το καταλάβω. Αλλά για αυτά που έγραψα ΜΙΛΩ ΣΟΒΑΡΑ!!!! Τώρα ναι, είναι λάθος να μιλούμε εδώ για το πως έπιασα τες κουρκούνες νύκτα, και ναι, πατωτά δεν έτυχε να πιάσω ποτέ μου από το 1981 που ψαρεύω.
Αλλά αυτά που προανάφερα για το 1989 είναι πέραν για πέραν αληθινά και σοβαρά, και πιστεύω οτι κάποιος που ίσως ήταν μάστρος στο εγγλέζικο αν του τύχαινε αυτό που έτυχε σε ένα μιτσή που έκαμνε τότε λίγο απ`όλα (δηλαδή εμένα ) εκείνο το διάστημα θα μπορούσε να ξεπαστρέψει κοπάδια ολόκληρα. Πάντως εκείνη τη χρονιά έπιανα κουρκούνες παντού στην λάρνακα αλλά όλες ήταν το πολύ όπως την παλάμη μου. Μόνο σε εκείνα τα νυκτερινά του Σεπτέμβρη και Οκτώβρη 1989 έβγαλα κουρκούνες τέρατα....
Αν συνεχίζεις να έχεις αμφιβολίες πάρε με τηλέφωνο και δεν έχω πρόβλημα να σου πώ τις λεπτομέρειες, αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα πώ τίποτε στο φόρουμ. Πάντως με βάλατε σε σκέψεις να το ξαναδοκιμάσω 20 χρόνια μετά!
Τώρα, για τον φίλο που μιλά για 20 κιλά σε νυκτερινό, ακούγεται κάπως πολύ με τα σημερινά δεδομένα... Αλλά έχοντας αυτή την παλιά εμπειρία δεν μπορώ να το αποκλείσω 100% (αν και μάλλον θα ήταν 5 ως 6 κιλά που έγιναν 20!!!! ).
Χτες πήγα να μαζέψω κάπαρη και ηδα και στρουμφάκια ..........Ρολάνδο για τις Βλακείες που γράφω εγώ αναφερτικα με το να "μιλήσω σοβαρά" και όχι για αυτά που έγραψες εσύ..απολογούμαι αν φάνηκε ότι αναφερόμουν σε εσένα!
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
marios wrote:........Ρολάνδο για τις Βλακείες που γράφω εγώ αναφερτικα με το να "μιλήσω σοβαρά" και όχι για αυτά που έγραψες εσύ..απολογούμαι αν φάνηκε ότι αναφερόμουν σε εσένα!
Kανένα πρόβλημα Μάριος
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Giorkos wrote:
Ρολάνδο,
να μεν σκέφτεσαι τίποτε τζαι να μεν μαραζώνεις...
πιάστο καλάμι σου, τα συμπράκαλα σου τζαι έλα σκάλα... αναλαβμάνω να κάμω τον σιοφέρη σου στους 'μυστικούς' σου τόπους, θα σου τανίσω να κουβαλάς τον εξοπλισμό σου, θα σου δωλώνω το ατζίστριν με την 'μυστική' συνταγή, θα σου φκαλλω τες κουρκούνες που το ατζίστριν, θα τις ξιντερίζω (όσες θα κρατήσεις) τζαι επιπλέον θα σου τες τηανίζω....
έτσι προσφορά τζαι ακόμα σέφτεσαι το???
Υ.Γ Α...εν να φέρω τζαι κοακόλες τζαι χυμούς...ότι σαρέσκει να πίνεις !!!!!
Γιώρκο, σωφέρης να γίνεις ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ αλλά αν φέρεις δκυό ρωσσίδες και τρεις ουκρανές εκλείσαμε
σοβαρά τωρά, κάτσε να μάθουμε ότι έχει κουρκούνες και θα δοκιμάσουμε....
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Στην Πάφο εγέμωσεν η θάλασσα κουρκούνες. Από το αεροδρόμιο μέχρι τον Ακάμα οι Παφίτες άλλη δουλειά έν κάμνουν φέτος ....
Τον μόνον δεν άκουσα ακόμα αν εφκήκαν οι μεγάλες. Πάντως εν καιρός τους...