Πε μας και που πάεις και βρίσκεις μυλοκόπια ρε χρύσανθε, διότι εγώ όποτε πάω στα λαβράκια πιάννω αγγούρι, όποτε πάω στες τσιπούρες πιάννω αγγούρι, όποτε πάω στους κέφαλους πιάννω....
ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΑ ΜΥΛΟΚΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΓΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (SYRF). TΑ ΜΥΛΟΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΩ ΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 3 ΚΙΛΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΥΛΟΚΟΠΙΑ?
Εγώ πάντος ακόμα είμαι του δημοτικού όπως λέει τζε ο Someone . Μόνο στους μούρμουρους πάω αλλά εν να ήθελα να πιάσω τζε κανένα μυλοκόπι. Το Σ/Κ εν να είμαι Πάφο τζε μπορεί να πάω να δοκιμάσω την τύχη μου.
ρε παιδιά έχω μιαν απορία ,που την περιοχή αγίου γεωργιου του αλαμάνου μεχρι την λάρνακα δεν υπαρχουν περιοχες με μυλοκοπια ?.
θα ήθελα πολυ να πιάσω κανενα αλλά ποτε μου δεν τα καταφερα,αν και είχα καποιες προτάσεις απο κάποιους γνωστους να πάω ψάρεμα ειδικα για μυλοκόπια απλά εν τα καταφερα μέχρι σήμερα....εν λίο δυσκολο από λευκωσία να παω για ψαρεμα πάφο και βάλε....
εγώ τα μυλοκόπια πιάνω τα πας την γαρίδα ,ακροβάτη, και πας την σωλήνα εν εδοκήμασα τπτ άλλο ... όσο πιο ταραμένη εν η θάλάσσα(5 μποφώρ+ κ κύματα για σερφ) τόσο πιο καλά εν τα αποτελέσματα
φιλε μου since1984 ολοι μας εχουμε τες περιοχες μας που παμε και δεν μπορουμε να τις πουμε...απλα θα ηθελα να σε ρωτησω περιοχες ζυγιου ψαρεψες ποτε ?και αν νε επιασες μυλοκοπια?να ξερω αν μπορω να ελπιζω ακομα αλλιως να αλλαξω περιοχες