Ταξίδι στη Βουλγαρία
Ταξίδι στη Βουλγαρία
Ρε παιθκιά, σε 10 μέρες εννα πάω Σόφια για ένα 4ήμερο. Ξέρει κανένας εν έχει καλά μαγαζιά με είδη αλειείας? Λαλώ να πιάσω κανα-θκιό-τρία καλαμούθκια τζιαι μια-θκιο μηχανούες αν έβρω τούτα που θέλω, συν ότι άλλο έβρω ενδιαφέρον. Απ' ότι ξέρω εν πολλά καλές οι τιμές τζικάτω, αλλά εν ξέρω αν έχει καλά πράματα ή μόνο ψεύτικα made in china. Εννεν καλλύττερα να φάω τον μισθό μου στα καλάμια παρά στα καζίνο? 

- chrysanthos9
Re: Ταξίδι στη Βουλγαρία
Ρε caneman απαντα του ανθρωπου εσου που ξερεις 

Rememper always someone waiting for you at home
-
ενα ωραίο κατάστημα στο κέντρο της Σόφιας είναι http://www.orozov.com ... εν έχει μετάφραση όμως
είναι αντιπρόσωπος των RAPALA BLUE FOX , STORM , SPRO , GAMAKATSU , OKUMA , SCIERRA, House of Hardy ,Greys
έχει κ άλλες μάρκες φυσικά ... φυσικά στην βουλγαρία ειναι πιο εξιδικευμένοι για γλυκά νερα παρά θάλασσα αλλα βρίσκεις κ για τα 2
η οδός είναι Vyzrajdane No 3 ,Sofia
δουλεύκει και σαββατοκυρίακα ως αργά το απόγευμα
αν θυμηθώ άλλο κατάστημα να σε ενημερώσω
είναι αντιπρόσωπος των RAPALA BLUE FOX , STORM , SPRO , GAMAKATSU , OKUMA , SCIERRA, House of Hardy ,Greys
έχει κ άλλες μάρκες φυσικά ... φυσικά στην βουλγαρία ειναι πιο εξιδικευμένοι για γλυκά νερα παρά θάλασσα αλλα βρίσκεις κ για τα 2
η οδός είναι Vyzrajdane No 3 ,Sofia
δουλεύκει και σαββατοκυρίακα ως αργά το απόγευμα
αν θυμηθώ άλλο κατάστημα να σε ενημερώσω
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Ευχαριστώ fISHANDCHIPS, να' σαι καλά. Ψάχνω τζιαι που το ιντερνετ αλλά τα παραπάνω εν εχουν Αγγλικά τζιαι εν καταλάβω τίποτε 

-
εχει πολλα καταστηματουθκια αλλα μικρα που εν αξίζει τον κόπο να σε βάλω να τα γυρευκεις ,πρεπει να ξερει κ ο caveman να σου πει
πε μου κ τι μουσική ακούεις να σε στείλω και σε κανένα club-aki
πε μου κ τι μουσική ακούεις να σε στείλω και σε κανένα club-aki

Που μουσική ακούω σχεδόν τα πάντα αλλά παραπάνω metal. Aν έχει κανένα μεταλλάδικο καλό, πε μου να πάω να χτυπηθώ λλίο.
βουλγαρια 1 φορα που επια θυμουμε ενα κλαμπ amore (αν δεν καμνω λαθος)
αλλα εν θυμουμε που ενει
ηταν αρκετα φτηνα και οταν τους ειπαμε οτι εννα ανοιξουμεν μπουκαλα, ενομιζαν οτι ηρταν οι σευχιες.. επεξαν και ελληνικα τραγουδια!!!

catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
-
για μέταλ προτείνω club ALKOHOL καθε Κυριακή η μέταλ κοινονία της Σόφιας μαζεύκεται τζαμέ ...HellRazer wrote:Που μουσική ακούω σχεδόν τα πάντα αλλά παραπάνω metal. Aν έχει κανένα μεταλλάδικο καλό, πε μου να πάω να χτυπηθώ λλίο.
άλλο ωραίο είναι το Adams pub

καλη διασκέδαση

OK ευχαριστώ. Ακόμα μια ερώτηση. Το αεροδρόμιο που το κέντρο της πόλης εν κοντά?
-
αν δεν έχει κίνηση 10 λεπτα είσαι κέντρο
έλα... τωρά είδα το θέμα
.... το κατάστημα που σου λέει ο fishandchips στην οδό vazrajdane εν πελλαμός... ειδικά τα SPRO του... τζαι ακριβός 5-10 μέτρα πάρα κάτο θα δεις ακόμα ένα κατάστημα σχεδόν κολλητό με το άλλο... εν τζαι τζίνο πολλά καλό!!!!!
Έχει τζιάλλα παααααάρα πολλά καταστήματα για ψάρεμα στην Σόφια αλλά αν πω να σου εξηγήσω πως να τα έβρεις... εννά σε βάλω σε μπελάδες διότι εν μικρά καταστήματα μέστα καντουνούθκια...
υγ... παλιά ήταν πααααρα πολλά φτηνά αλλά με την είσοδο στην ΕΕ ακριβόσαν ούλλα πολλά τζικάτο...

Έχει τζιάλλα παααααάρα πολλά καταστήματα για ψάρεμα στην Σόφια αλλά αν πω να σου εξηγήσω πως να τα έβρεις... εννά σε βάλω σε μπελάδες διότι εν μικρά καταστήματα μέστα καντουνούθκια...
υγ... παλιά ήταν πααααρα πολλά φτηνά αλλά με την είσοδο στην ΕΕ ακριβόσαν ούλλα πολλά τζικάτο...
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Ναι ρε γμτ, απ' ότι είδα τες τιμές που κάποια site, εννεν τόσο φτηνά όσον επερίμενα. Ενε πίεννα τζιαι εγώ πριν να μπει στην Ευρώπη
Εν το μεταξύ, πριν 1-2 χρόνια εγόραζα αυκούθκια των killifish που έναν Βούλγαρο. Λαλώ τζιαι εγώ εν του στέλλω του τύπου κανένα e-mail για πληροφορίες? 2 ώρες μετά απάντησε μου. Εν 68 χρονών τζιαι έπαθε καρδιακή προσβολή πριν 1 μήνα, αλλά ήπε μου εννα με πάρει να έβρω οτι θέλω 

-
Φίλε κάλα να πέρασης καλή ξεκούραση
Ευχαριστώ ρε Αλέξη. Κανόνισε να μεν φκάλεις ούλλο το ψάρι της Πάφου όσπου να στραφώ 

- chrysanthos9
οι ουλλο ρε Αλεξι αφηκε και τιποτε για εμας
Rememper always someone waiting for you at home