boga grip βλεπω

για να φας ή να ψήσεις?!mourmouros wrote:Μπράβο ρε παιδιά, χαρά στο κουράγιο σας...εμείς οι πιο πολλοί βαρκούμαστε να σηκωθούμε από το καναπέ
....όι ψέματα σηκώθηκα χτες για τη σούβλα!
Greg wrote:οτι εχει σχεση με nile εν ερεθυστικο για μερικους μας![]()
fap fap fap
boga grip βλεπω... εν τουτα που μενουν φιλε μου.. πραγματικα παραδεισενιοι τοποι, δεν υπαρχουν πολλοι που θα τολμησουν ετσι ειδους ταξιδια. αναμενω καΙ γω τον οκτοβρη να ανανεωσω το ραντεβου μου με τα tiger
![]()
![]()
![]()
Καλα ρε φίλε, εσύ αντί να θέλεις να δεις ψάρια ,θέλεις να δεις κροκόδειλους?! Ο ποταμός γεμάτος ρε φίλε. Ήρτα πίσω και την πρώτη φορά που πήγα να βάλω το χέρι μου στη θάλασσα να πλυθώ που το αίμα του ακροβάτη, σταμάτησα την κίνηση ασυναίσθητα!MariosK wrote:Πολλά ωραία ρε Φοίβο!!! Κανένα κροκόδειλο?
plenom'metatopsarem? wrote:Καλα ρε φίλε, εσύ αντί να θέλεις να δεις ψάρια ,θέλεις να δεις κροκόδειλους?! Ο ποταμός γεμάτος ρε φίλε. Ήρτα πίσω και την πρώτη φορά που πήγα να βάλω το χέρι μου στη θάλασσα να πλυθώ που το αίμα του ακροβάτη, σταμάτησα την κίνηση ασυναίσθητα!MariosK wrote:Πολλά ωραία ρε Φοίβο!!! Κανένα κροκόδειλο?
Για του λόγου το αληθές...
psarakas wrote:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
plenom'metatopsarem? wrote:α! και υπάρχει ένας τρόπος να κουβαλήσεις τα ψάρια της ημέρας πάνω στο σπίτι....![]()
![]()
plenom'metatopsarem? wrote:Greg wrote:οτι εχει σχεση με nile εν ερεθυστικο για μερικους μας![]()
fap fap fap
boga grip βλεπω... εν τουτα που μενουν φιλε μου.. πραγματικα παραδεισενιοι τοποι, δεν υπαρχουν πολλοι που θα τολμησουν ετσι ειδους ταξιδια. αναμενω καΙ γω τον οκτοβρη να ανανεωσω το ραντεβου μου με τα tiger
![]()
![]()
![]()
εννοείται boga grip!!! ποιος εν πελλός να βάλει το χέρι του κοντά, είτε στην τιλάπια είτε στον τίγρη!
![]()
Για να μεν σου πω για το electric barble!!!Εκεί δεν βάζεις καν boga grip! κόψιμο μισίνας και ξανά δέσιμο και βυθομέτρηση!
![]()
Πράγματι ρε φίλε, εν τούτα που μένουν!!!!