Το επομενο ταξιδι ισως γινει στο MERSA ALAM της Αιγυπτου που ειναι παραλιακη πολη στην Ερυθρα. Προς το παρον μαζευουμε πληροφοριες

Οι άνθρωποι τζιαμέ που επείετε φαίνετε πως προσέχουν για να έχουν...και ψάρεμα...και τουρισμό....!!! Εμάς εσκέφτηκε ποτέ κανένας υπουργός ότι μπορεί να αξιοπιοίσει τα φράγματα μας για προσέλκιση τουριστών...;; αλλά για εμάς τα φράγματα μας είναι απλά νερό, για το οποίο πρέπει να μαλλώνουν (δημοσίως πάντα) οι δημάροι των πόλεων για το ποιος εν να πιάσει το παραπάνω, άμπα και μείνει άπλυτος ο δρόμος έξω που το σπίτι των νοικοκυριών....!!!Greg wrote:μεγα λαθος το ταξιδη... απο τοτε δεν ξαναψαρεψα κυπρο.
καθε βολη κτυπημα στο τεχνητο,... κυπρο καθε 250 βολες κτυπημα...
Τουτο ξαναπετο φιλε μου.Γ.....ω τη π......α μου μεσα.Αμμαν βλεπω νερο να παεννει του τζερεμε τζαι πυρκαγιες φακκου μου την πα στη κκελεkonstantinos kalogir wrote:Οι άνθρωποι τζιαμέ που επείετε φαίνετε πως προσέχουν για να έχουν...και ψάρεμα...και τουρισμό....!!! Εμάς εσκέφτηκε ποτέ κανένας υπουργός ότι μπορεί να αξιοπιοίσει τα φράγματα μας για προσέλκιση τουριστών...;; αλλά για εμάς τα φράγματα μας είναι απλά νερό, για το οποίο πρέπει να μαλλώνουν (δημοσίως πάντα) οι δημάροι των πόλεων για το ποιος εν να πιάσει το παραπάνω, άμπα και μείνει άπλυτος ο δρόμος έξω που το σπίτι των νοικοκυριών....!!!Greg wrote:μεγα λαθος το ταξιδη... απο τοτε δεν ξαναψαρεψα κυπρο.
Δηλαδή πιάνεις ένα κτύπημα στες 250 βολέςGreg wrote:μεγα λαθος το ταξιδη... απο τοτε δεν ξαναψαρεψα κυπρο.
τζαι ελάλουν τζαι γώ που μέσα μου...'μα πότε εν να φτάσω τες 250 βολές...έπρεπε ήδη να τες είχα φτάσει...' !!!(CyBasser) wrote:Δηλαδή πιάνεις ένα κτύπημα στες 250 βολέςGreg wrote:μεγα λαθος το ταξιδη... απο τοτε δεν ξαναψαρεψα κυπρο.
καθε βολη κτυπημα στο τεχνητο,... κυπρο καθε 250 βολες κτυπημα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
? Είσαι Θεός τότε ρε Γρηγόρη
![]()
![]()
![]()
![]()
Το average θα έλεγα πρέπει να είναι 1 κτύπημα στες 250,000 βολές![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλ έπρεπε να παραιτήσωkonstantinos kalogir wrote:Αν είσαι ΤΥΧΕΡΟΣ πιάνεις ένα κτύπημα κάθε 250 000 βολές...!!
Εκαμετε τα σχιονι !!!!!!!!!!!! σσιονιcaveman wrote:Ακόμα ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του... για μέχρι πότε όμως???![]()
κάποιοι τρελοί ήδη σκέφτουντε την επόμενη εξόρμηση.... Μαλδίβες? ξανά Ασουάν? Ερυθρά θάλασσα? οξά Ελλάδα? σε λίγο θα μπούμε φυλακή που τα χρέη.....
![]()
![]()
αλλά άμα είσαι άρρωστος... ε ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ!!!
Παρεμπίπτοντος.... ΑΕΛ ολε ρεεεε... πάμε για το κύπελλο![]()
![]()
![]()
![]()
Εμένα προσωπικά τούντα δύο ταξίδια ίσως να μου άλλαξαν την ζωή ολόκληρη... άλαξε πολλά ο τρόπος που βλέπω το ψάρεμα και πάρα πέρα... επηρέασε την ζωή μου βαθύτατα!
Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλα τα παιδιά που μοιραστήκαμε αυτές τες ανεπανάληπτες εμπειρίες!!!!!!!! αλλά τα καλύτερα και στην όλη ομάδα... τον κκάπτεν ''ναργιλέ''!! τον Σεμίρ, τον Σεμίρ 2, τον Σιιρίφ, τον Χαμντη, τον μάγειρα μας(να με συγχωρέσει, εν θυμούμαι το όνομα) ton Παρουέττα(κάπως έτσι τον έλεγαν) και σε όλη την ομάδα του Miskaa...
http://www.miskaa.com/fishing/photos.html
Τωρά που ανάφερε ο Τρύφωνας τη λέξη αρρώστια-άρωστος...που εχάθηκε ο caveman;;;;;Tryfon wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο θα πει αρωστια!!