Μέρος δεύτερο...(CyBasser) wrote:Αφιερώνονται (οι φωτό) στους ΜάριοΚ, Caveman, Ευάνθη...
Guys, το μέρος είναι shrine για το fly fishing και τώρα αρκέψαν να το γυρίζουν στο εξωτικό (για αυτούς) ψάρεμα: Saltwater fly fishing in the Carribean, and ... largemouth bass οπουδήποτε το εύρουν!
όποιος θέλει Hardy αν και τσιμπούν πολλά οι τιμές τους να σας θυμίσω ότι ο Mackellow είναι προσωπικός φίλος με τους ιδιοκτήτες και ότι δούλευε εκεί για αρκετό καιρό πρίν έρθει στην Κύπρο αν χρειάζεσται κάτι πάρτε τον τηλέφωνο μπορεί να έχει την δυνατότητα να σας βοηθήσει απευθείας με το εργοστάσιο 96301652MariosK wrote:Μμμμ hardy![]()
![]()
![]()
Κάμνουν τζε δώρον καλάμια?admin wrote:όποιος θέλει Hardy αν και τσιμπούν πολλά οι τιμές τους να σας θυμίσω ότι ο Mackellow είναι προσωπικός φίλος με τους ιδιοκτήτες και ότι δούλευε εκεί για αρκετό καιρό πρίν έρθει στην Κύπρο αν χρειάζεσται κάτι πάρτε τον τηλέφωνο μπορεί να έχει την δυνατότητα να σας βοηθήσει απευθείας με το εργοστάσιο 96301652MariosK wrote:Μμμμ hardy![]()
![]()
![]()
ΟΚ... είσαστεν βρεττανοί, ε καταλάβαμεν το!(CyBasser) wrote:
Μέρος δεύτερο...
Έχουν τον βασιλικο τους γάμο....caveman wrote:ΟΚ... είσαστεν βρεττανοί, ε καταλάβαμεν το!(CyBasser) wrote:
Μέρος δεύτερο...![]()
τι τις θέλετε τις 30000000000 σημαίες
![]()
Εν τους εκάνεν μιά-δυο?
Αν είμαι καλά και χαλαρός όπως υπολογίζω, είμαι μαζί σου! Να βρεθούμε να το συζητήσουμε λίον μέσα στους επόμενους μήνες.caveman wrote:Το 2013() αν είμαι καλά στην υγεία μου θα είμαι εδώ
![]()
όποιος θέλει να έρτει ας μου πει, να κάτσουμε να το οργανόσουμε!