C&R wrote:Φιλε κανένα πρόβλημα.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την νοοτροπία στην Κύπρο που πάντα περιμένουμε να πεθάνει κάποιος για να διορθώσουμε κάποιο δρόμο , να φέρουμε νέα μηχανήματα στα νοσοκομεία, να αυξηθεί η αστυνόμευση, να πεθάνουν τα ψαρια για να συγκινηθεί το τμήμα αλιείας...
Ρε παιδιά, εγώ νομίζω ότι καλά εκάμαν. Όπως είναι αυτή τη στιγμή το φράγμα με το να ρίξουν εκείνα τα δίκτυα πιστεύω ότι δεν θα πετύχουν πολλά πράγματα (όπως σωστά μου είπε προσωπικά ο cave). Πιστεύω ότι μόνο μικρές κοκκινοφτέρες, βλίκες, αλβούρνοι, και πιθανον ετοιμοθάνατα από τα άλλα είδη αν πιάνονταν. Το νερό είναι πολύ ακόμα για "σωτηρία" με τα μέσα που διαθέτει το Τμήμα.
Επιπρόσθετα, θέλω να αναφέρω κάτι. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις διαφωνώ και καταδικάζω πλήρως το Τμήμα Αλιείας για την έλλειψη οργάνωσης, την ανύπαρκτη έρευνα, την έλλειψη επαγγελματισμού κ.ά. Στην προκείμενη περίπτωση, το θέμα το ανάλαβε ο μοναδικός ίσως λειτουργός που απέμεινε στο Τμήμα που νιώθει έστω και λίγο λύπη και πόνο για την κατάσταση. Αυτός με δική του πρωτοβουλία ανέλαβε και διέθεσε (όπως κάποιοι γνωρίζετε) από τον ελεύθερο του χρόνο για το θέμα. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον λόγο της ακύρωσης, αλλά αν τώρα του ανθρώπου του ήρθαν ανάποδα και το ακύρωσε, δεν θα πρέπει αμέσως να αρχίσουμε να του ρίχνουμε πέτρες. Σας θυμίζω ότι δεν ξέρουμε ποιοι διαβάζουν το φόρουμ....