File sifuna
Agglia ego epsarepsa se kamposous topous ke poleis.
Panw skotia sto Loch Lomond, sto Loch Ness (alla en epiasa to teras), ke se 5-6 limnes ke potamous sto lake district. Epiasa polles perkes stes limnes ke merikes rainbow ke brown trout stous potamus jipanw. Alla an loarkazis na kopsis na pais panw Skotia gia na psarepsis se toutes tes limnes (ta lochs) na kanonisis na mineis 2-3 meres pinta jiame. Pike mes se limni pou akti prepi na ise polla polla kolui gia na fkalis me to spinning, mono me nekro i zontano psarodoli, ke oi skotsezoi efkallan terata stes limnes me touto ton tropo.
Twra gia psaremata jiame konta su... Rwta se eidi psarikis konta su pou uparxei POTAMOS me Pike (an thelis na piasis pike), rwta tous na su poun simeia/topous/stekkouthkia ke enna su poun.. Kati allo pou mporis na kamis eine na eleksis pou to google earth an uparxei kanenas megalos potamos stin perioxi su ke na psaksis me ton 'doruforo' gia na evris to simeio pou tha psarepsis.

Agapimenos mu potamos emena itan o Don River, pou epiasa ke eida TERATA mesa tou... BTw lavrakia men gurefkis jikato aglia dioti i Kupro en i moni Europaiki xwra pou exei/eixe to megalostomo sta gluka nera
Gia pike xrisimopoia apoklistika spinnerbaits

i an se limni xrisimopioa to amerikaniko jitterbug. Gia pestrofes en epolloasxolithika alla epiasa panw se rapala jointed brown trout. Kati poun en tha su pollosunaferoun oi eglazoi alla prepi na to anakalipsis pou tous topakes en o Aprillis pou katevennoun oi solomoi mesa se merikous potamous gia anaparagogi
Adeia psarematos kalamiou efkalla pou toutin ti selida, en imerisia ke tuponnis tin --->
http://www.environment-agency.gov.uk/su ... sh/399730/
Gia adeia se idiotikes limnes en su sunisto na fkallis dioti exei 100 kanonismous, theloun maksilarakia gia ta psarka ke alles pellares.. Ke pou tin alli mporei na 'agorasis' ena pike pou jini ti limnua ke na pozaris stous filous su osan enas megalos psaras pou epsarefke tes shtoukes sta pagomena nera tou vorra (en tha anafero onoma pios en toutos

....c*****n).
Mia aporeia.. Kala re pelle... Eise jiame ston kolpo tou bristol, mes ti thalassa pou exei oti thelis ke enna gurizis tous potamous? 3 psaremata epia agllia sti thalassa ke exasa to fws mu. Surf casting ke spinning sto Brighton ke casting sto Dover (eida to pio megala lavrakia pu eida potte mu).