Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί ο χώρος στάθμευσης δίπλα από το μονοπάτι της φύσης στα Φοινικάρια.
Την αλιευτική μας συνεύρεση στηρίζουν με δωρεάν μαλάγρες οι KN Angling Tackle Trading, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ

caveman wrote:Ο σύνδεσμος C.F.A.A. προσκαλεί όλα του τα μέλη στο φράγμα Γερμασόγειας στις 18 Μαρτίου η ώρα 10:00 για φιλικό ψάρεμα και γνωριμία μεταξύ παλαιών και νέων μελών.
Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί ο χώρος στάθμευσης δίπλα από το μονοπάτι της φύσης στα Φοινικάρια.
Την αλιευτική μας συνεύρεση στηρίζουν με δωρεάν μαλάγρες οι KN Angling Tackle Trading, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ
Ναι φίλε δεν είναι διαγωνισμός. Θα έχει μερικά ποτά και λίγα αλμυρά από τον σύνδεσμο και να βρεθούμε να τα πούμε και οποίος θέλει να ψαρέψει τζίολας.Demetrisk wrote:μεθοδος ψαρεματος ειναι ελευθερης επιλογης?
Εν να ξυπνίσει κανένα λαβρακούδιν σε 2 weeks να δόκουμεν και εμείς τον γυρόν μας ?:Ρcaveman wrote:Θα είναι παρείστηκον ψάρεμα, να κάμουμε το κκέφιν μας ο καθένας όπως γουστάρει... εγώ θα ψαρέψω με feeder, ο Μάριος με μούγιες, ο Ρολάνδος με σπιν...
ωραια! και εμεις με φελλο, ετσι με ουλλες τες τεχνικες θα μπορουμε να φκαλουμεν συμπερασμα αν εμεινενcaveman wrote:Θα είναι παρείστηκον ψάρεμα, να κάμουμε το κκέφιν μας ο καθένας όπως γουστάρει... εγώ θα ψαρέψω με feeder, ο Μάριος με μούγιες, ο Ρολάνδος με σπιν...
Πάω κάθε μέρα ρε φίλε και βλέπω την κατάσταση... επεθάναν πολλές λόγο τις κρυάδας, θα πεθάνουν αλλό τοσες λόγο ασθενείας/εξάντλησης πριν προλάβει να βράσει το νερό, αλλά, η κατάσταση δεν είναι της ίδιας κλίμακας με Αθαλάσσα, Λίμπια και Άχνα, στην Γερμασόγεια σίγουρα η πληοψηφία θα επιβιώσει.admin wrote:Σήμερα με πήραν τηλέφωνω για νεκρά ψάρια στην Γερμασόγεια πρέπει αν είναι τιλάπιες![]()
Στες 18 του μηνός ο Ρολάνδος ΑΝ θα ήταν Γερμασόγεια ήταν να κάμνει baitcasting... Αλλά εννάν Πάφο.....caveman wrote:Θα είναι παρείστηκον ψάρεμα, να κάμουμε το κκέφιν μας ο καθένας όπως γουστάρει... εγώ θα ψαρέψω με feeder, ο Μάριος με μούγιες, ο Ρολάνδος με σπιν...
Κάτι άλλο Χάμπιε? Ακόμα?caveman wrote:Είδα κυπρίνους πολλούς σήμερα στα ξέβαθα μέχρι 3 κιλά! Θα περάσουμε πολλά ωραία...!!!
Εφανήκαν, και είναι δραστήρια!! Περιμένουν σε να τους κανονίσεις!psarakas wrote:Κάτι άλλο Χάμπιε? Ακόμα?