ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ
Πωλείται ολοκληρωμένο σέτ με όλα τα εξαρτήματα και υλικά για κατασκευή εντόμων (μύγιες-φτερά) για ψάρεμα γλυκών και αλμυρών νερών. Το σέτ προσφέρεται μαζί με αρκετά βιβλία και κασέτες που εξηγούν την χρήση του. Είναι Αγγλικό και αγοράστηκε €1200. Τιμή πώλησης €500 για πληροφορίες 99325717
Πωλούνται δύο καλάμια HARDY ORIGINAL κατάλληλα για fly fishing και spinning με μηχανισμούς , θήκες σε εξαιρετική κατάσταση. Τιμή €250 έκαστο για πληροφορίες 99325717
Πωλούνται δύο καλάμια HARDY ORIGINAL κατάλληλα για fly fishing και spinning με μηχανισμούς , θήκες σε εξαιρετική κατάσταση. Τιμή €250 έκαστο για πληροφορίες 99325717
- Attachments
-
- w5.jpg (36.11 KiB) Viewed 6507 times
-
- w4.jpg (39.83 KiB) Viewed 6473 times
-
- w3.jpg (29.61 KiB) Viewed 6469 times
-
- w2.JPG (76.79 KiB) Viewed 6503 times
-
- w1.JPG (84.36 KiB) Viewed 6501 times
Re: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ
Άριστε, ενδιαφέρει με το σετ για φτιάξιμο μυγών. Ως το τέλος του μήνα αν δεν πουληθεί αλλού θα ήθελα να το δω... να υποθέσω πως εν του Μακκέλοου?
Που τα καλάμια έχει κάποιο που ναν για ταξίδια(4 κομμάτια)?
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Kinky equipment! 
Definitely fapping material, would love to put my hands on them but i'm kinda short right now.
The price is a bargain for sure.
Are the reels from Hardy as well ?

Definitely fapping material, would love to put my hands on them but i'm kinda short right now.
The price is a bargain for sure.
Are the reels from Hardy as well ?
no whey no gain
Everything are Hardy and about the price i think you can negotiate with mr Harris give him a call
Ρε φίλε τα πράγματα εν του κύριου Χάρη Σολέα τα καλάμια είναι τετράσπαστα με θήκη μεταφοράς σκληρή δερμάτινη και ζυγίζουν όσο ένα πακέτο τσιγάρα εσύ που δέν καπνίζεις όσο μια τυρόπιταcaveman wrote:Άριστε, ενδιαφέρει με το σετ για φτιάξιμο μυγών. Ως το τέλος του μήνα αν δεν πουληθεί αλλού θα ήθελα να το δω... να υποθέσω πως εν του Μακκέλοου?

συμφωνα με τη φωτογραφια πανω ειναι 7σπαστο καλαμι Χαμπη και η τιμη τους ειναι πολυ καλη αφου το συγκεκριμενο μοντελο GRAPHITE SMUGGLER μεταχειρισμενο εχει μεταπωλητικη αξια γυρω στα 4500ευρο το ενα (with shipping
) 

Φίλε για την ακρίβιεια είναι 8 pcsDemetrisk wrote:συμφωνα με τη φωτογραφια πανω ειναι 7σπαστο καλαμι Χαμπη και η τιμη τους ειναι πολυ καλη αφου το συγκεκριμενο μοντελο GRAPHITE SMUGGLER μεταχειρισμενο εχει μεταπωλητικη αξια γυρω στα 4500ευρο το ενα (with shipping)

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
α εν ξερω ρε φιλε για το συγκεκριμενο, αλλα τουτο το μοντελο GRAPHITE SMUGGLER ειναι 7pcs που το βρηκα στο νετ οταν εψαξα για να βρω την αξια του... 

- (CyBasser)
Άριστε, απλά για να είμαστε βέβαιοι για το τι μιλούμε, επιβεβαίωσε μας σε παρακαλώ το AFTM line weight των καλαμιών και μας ενδιαφέρουν!
Αυτό που γράφει είναι 8 πόδια μήκος!
Αυτό που γράφει είναι 8 πόδια μήκος!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Θα περάσω αύριο που το κ. Χάρη τζε θα σας πω. Στο ιντερνετ τα 8' είναι όπως λέει ο Δημήτρης 7 κομμάτια. Ρολάνδο εγώ νόμιζα ότι το 7 που γράφει πάνω πάνω είναι το AFTM αλλά τελικά μπορεί να είναι τα pieces.
Κοπέλια που έτσι θέματα εν κατέχω πολλά και δέν έδωσα ιδιαίτερη σημασία όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται νομίζω καλύτερα να πάει απο εκεί να τα δεί αξίζει τον κόπο , είδα ταινία με αυτά τα καλάμια που εφκάλαν ιστιοφόρους!!!!!! 

...εμίλησα με τον δάσκαλον μου στο fly-fishing σήμερα, τζαι είπεν μου πως για την δουλειά που το θέλω εν μου κάμνει το συγκεκριμένο καλάμι οπόταν εγώ είμαι εκτός παιχνιδιού κοπέλλια.
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Κανενού δεν κάμνει το συγκεκριμένο καλάμι για fly fishing διότι το καλάμι είναι για spinning
.
Επέρασα την Παρασκευή που τον κ. Χάρη και είδα το ένα το καλάμι. Ήταν εντελώς καινούργιο αλλά ήταν του spinning οπότε αποφάσισα να πιάσω μόνο την μια μηχανούα που είχεν για fly fishing. Μετά που μίαν ώρα κουβέντα όμως τζε αφού εβρέθηκεν τζε κολλήτος του θείου της Γεωργίας τζε σύντροφος τoυ στα ψαρέματα αλλά τζε ένας που τους δασκάλους μου εμένα στα ψαρέματα από βάρκα αποφάσισα να το πιάσω απλά για να το έχω διότι πλέον μέσα σε μιαν ώρα απόκτησεν συναισθηματική αξία για μένα
. Απ΄ότι κατάλαβα υπάρχει ακόμα ένα καλάμι και είναι τζε τζίνο του spinning αν ενδιαφέρεται κάποιος.

Επέρασα την Παρασκευή που τον κ. Χάρη και είδα το ένα το καλάμι. Ήταν εντελώς καινούργιο αλλά ήταν του spinning οπότε αποφάσισα να πιάσω μόνο την μια μηχανούα που είχεν για fly fishing. Μετά που μίαν ώρα κουβέντα όμως τζε αφού εβρέθηκεν τζε κολλήτος του θείου της Γεωργίας τζε σύντροφος τoυ στα ψαρέματα αλλά τζε ένας που τους δασκάλους μου εμένα στα ψαρέματα από βάρκα αποφάσισα να το πιάσω απλά για να το έχω διότι πλέον μέσα σε μιαν ώρα απόκτησεν συναισθηματική αξία για μένα

...το σετ για μούγιες τι λέει Μάριε?? Έχει μέσα κάνα σπάνιο υλικό ή κάτι? τρίχες που πολική αρκούδα ας πούμεν...?
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Φίλε δεν το είδα γιατί δεν με ενδιέφερε καθόλου.caveman wrote:...το σετ για μούγιες τι λέει Μάριε?? Έχει μέσα κάνα σπάνιο υλικό ή κάτι? τρίχες που πολική αρκούδα ας πούμεν...?