κατα ποσο καμει τουτος ο εξοπλισμος για τα φραγματα, τι μου προτεινετε και ποια φραγματα προσφερονται για ετσι ψαρεμα?δεν στοχευω σε συγκεκριμενα ψαρια απλα για την συγκινηση!!!
οποιος εχει την καλη διαδεση ας με φοτισει λιον!!!

Karditsa Beach OLE OLE!!!!zachos89 wrote:Φιλοι ψαραδες χαιρετε!!!ειμαι καινουργιο μελος στο φορουμ ονομαζομαι Ζαχος και ειμαι φοιτητης στην καρδιτσα.απο το φορουμ εκαταλαβα οτι υπαρχουν ανθρωποι επιστημονες δαμε τζιαι γιαφτο ζητω τζιαι γω νακκον την βοηθεια σας.εσχει χρονια που ψαρευω μονο στην θαλασσα αλλα τελεφτεος εμπικε μου η ιδεα και για τα φραγματα αλλα δεν εχω καμια εμπειρια.το πασχα που θα ερτω Κυπρο ειπα να αρκεψω σιγα σιγα το σπιννινκ ελπιζοντας για καμια καλη συγκινηση!
απο εξοπλισμο το καλαμι μου ειναι το catana bx spinning 2,40m 5-20 gr me mia mixanoua tbs 300.μισινες προτιμω την special spinning tis shimano 0.20
κατα ποσο καμει τουτος ο εξοπλισμος για τα φραγματα, τι μου προτεινετε και ποια φραγματα προσφερονται για ετσι ψαρεμα?δεν στοχευω σε συγκεκριμενα ψαρια απλα για την συγκινηση!!!
οποιος εχει την καλη διαδεση ας με φοτισει λιον!!!
Δαμέ τερκάζει πολλά η φράση: "μεν ακούεις πελλάρες"pavlos_agianapitis wrote: άκουσα αν οι οδηγοί δεν είναι sic ή fuji sic με το χρόνο φθείρονται.