...
https://www.jccsmart.com/epay/category.aspx?id=45

από τη στιγμή που έστειλες και πλήρωσες ,δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα!MariosK wrote:Φίλε εγώ ετύπωσα την απόδειξη αν μου πουν τίποτε να τους την δείξω.
Ναι ρε αλλά κάτσε εξήγα του τωρά σαν ψαρεύκεις. Τουλάχιστο εν να του δείξω την απόδειξη να σιωπήσει.plenom'metatopsarem? wrote:από τη στιγμή που έστειλες και πλήρωσες ,δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα!MariosK wrote:Φίλε εγώ ετύπωσα την απόδειξη αν μου πουν τίποτε να τους την δείξω.
να του τη δείξεις τζιαι αν ακόμα έσιει πρόβλημα, πε του έννα του κατεβεί το φόρουμ!!!MariosK wrote:Ναι ρε αλλά κάτσε εξήγα του τωρά σαν ψαρεύκεις. Τουλάχιστο εν να του δείξω την απόδειξη να σιωπήσει.plenom'metatopsarem? wrote:από τη στιγμή που έστειλες και πλήρωσες ,δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα!MariosK wrote:Φίλε εγώ ετύπωσα την απόδειξη αν μου πουν τίποτε να τους την δείξω.
Eμένα ήρτεν μου σήμερα. Ακριβώς 15 μέρες μετά...Greg wrote:υποτιθετε οτι η αδεια θα σταλει μεσω ταχυδρομιου οταν τους πληρωσεις... εχει 2 βδομαδες που ακομα περιμενω τουτους τους κουνοσχιλλους του τ.α να την στειλουν... ατε να δουμε...
εν για τμημα αλιειας που μιλουμε ρεPrEdAtΩR wrote:χαχαχαχαχα , μα ενεν οπως του κυνηγιου που βγαινει την ιδια ωρα σε PDF?
plenom'metatopsarem? wrote:να του τη δείξεις
άτε ρε φίλε, έβαλα τζιαι 2 ανακοινώσεις!Στάθης wrote:plenom'metatopsarem? wrote:να του τη δείξεις
Ρε κοπέλια μα εξέρετε έτσι τέχνη τζιαι ως τωρά εβουρούσαμεν να φκάλουμεν άδεια;![]()
![]()
![]()
Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα Γρηγόρη με την απόδειξη.
ακριβώς!admin wrote:Απο την στιγμή που πληρώνεις on line είσαι καλυμμένος τους πήρα τηλέφωνο και μου το διευκρίνησαν